ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدایی شبیه سوت از هارد دیسک!

vahidmir2000
15-02-2016, 00:52
سلام دوستان. به تازگی یک هارد دیسک تقریبا نو ، از یکی از دوستان گرفتم و روی سیستمم بستم. هارد هیچ مشکلی نداره بجز اینکه گاهی اوقات (خیلی وقتها پیش میاد) که صدایی آزار دهنده شبیه سوت (نمیدونم اسمش رو چی بذارم، شبیه صداهایی که اگه یادتون باشه اپلیکیشن های پشه کش موبایل ها چند سال پیش تولید میکرد) ازش بگوش میرسه که خیلی رو مخه.

هارد از سری گرین وسترن دیجیتال هستش و ...

ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن که این صدا به چه علته و ....

Pr0m3en
24-02-2016, 17:40
سلام دوستان. به تازگی یک هارد دیسک تقریبا نو ، از یکی از دوستان گرفتم و روی سیستمم بستم. هارد هیچ مشکلی نداره بجز اینکه گاهی اوقات (خیلی وقتها پیش میاد) که صدایی آزار دهنده شبیه سوت (نمیدونم اسمش رو چی بذارم، شبیه صداهایی که اگه یادتون باشه اپلیکیشن های پشه کش موبایل ها چند سال پیش تولید میکرد) ازش بگوش میرسه که خیلی رو مخه.

هارد از سری گرین وسترن دیجیتال هستش و ...

ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن که این صدا به چه علته و ....
درود
منم یه هاردم یه مدتی این صدا رو داشت و کمکم زیاد شد و دیگه کلا این صدا رو میداد و سوخت
دقیقا نمیشه صداش رو به هیچی هم نسبت داد به هرکی هم میخواستم بگم دوساعت باید تفسیر میکردم ولی سوت تفسیر نسبتا خوبیه.

teraktor2003
24-02-2016, 18:25
سریعا از اطلاعاتت بکاپ بگیر...
هارد اسکترنالی داشتم با همین صدای سوت بعد از یه مدت کلا به فنا رفت...

vahidmir2000
03-04-2016, 22:38
ممنون از پاسخ دوستان ولی امروز به نتیجه عجیبی رسیدم (بخدا گوشام ایرادی ندارن :n02:)

امروز متوجه شدم صدای یادشده از هارد دیسکم نیست بلکه از مانیتور سیستم هستش!!! بطور اتفاقی وقتی که صدا به گوش میرسید مانیتور رو که CRT قدیمی هست خاموش کردم و دیدم صدا قطع شد!!! چون نوع صدا طوری بود که جهت یابیش سخت بود و به شکل عجیبی همزمان با استفاده از این هارد ، این صداش شروع شد شک نداشتم که صدا از هارد هستش ولی امروز موضوع حل شد. ببخشید که وقتتون رو گرفتم ...

donkeyoxte
03-04-2016, 22:55
واسه من صدای تق تق میده مثله یه غلطک که انگار داره چرخ میخوره البته 2.3 ساعت یک بار همچین اتفاقی می افته
تو لب تاب سمت راست صدا میده (همون جاییه که هارد دیسک قرار داره)

vahidmir2000
04-04-2016, 14:22
صدای تق تق از هارد دیسک مربوط به بدسکتور میشه دوست من . برای اطمینان هارد سیستمتون رو با HDD Regenerator اسکن کنید.

kambiz100
06-04-2016, 07:39
مانیتورهای crt یک خازن دارن که وقتی حراب میشه این صدا رو میده. اگه تجربه تعمیراتی داشته باشین خیلی راحت میتونین عوضش کنین.

Pr0m3en
06-04-2016, 08:51
لرزش خفیف بدون صدا هارد طبیعیه؟؟؟؟

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

ata.royalfalcon
06-04-2016, 09:09
لرزش خفیف بدون صدا هارد طبیعیه؟؟؟؟

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

عادی هست دوست عزیز .