مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل گفتاری شاید هم تمرکز حواس؟
Captain_America
14-02-2016, 13:23
سلام، من یه مدتی هست تو گفتارم نمیتونم جملاتم را کامل کنم ! یعنی ذهنم انگار ایست میشه.
میدونم میخوام چی بگم ولی تو انتخاب کملات یا اینکه جمله ایم رو چجوری ادامه بدم به مشکل میخورم.
نمی دونم باید کجا مراجعه کنم یا چجوری حلش کنم.
Captain_America
14-02-2016, 22:12
الان که دوباره نگاه میکنم یه شیش ماهی میشه کلا یه جوری شدم، گیج میزنم ، تمرکز فیزیکی هم ندارم ممثل این آدمای دست و پا چلفتی شدم، قبلا اصلا اینجوری نبودم.
Iloveu-ALL
14-02-2016, 22:25
به متخصص گفتار درمانی مراجعه کنید.
اگه، بنا به هر دلیلی، نمیتونید مشکلتون رو بگید ... قبل از مراجعه اونو بنویسید
محمد7966
14-02-2016, 22:28
البته من فکر میکنم ایشون باید به روانپزشک مراجعه کنند
چون گفتار درمانی برای کسانی که منشکل صحبت دارند خوبه
من گفتار درمانی رفتم مثلا بعضی از بچه ها که دیر زبان باز میکنن میرن گفتار درمانی یا مثلا بعضیا که یه سری حروفو نمیتونن ادا کنند میرن گفتار درمانی
ایشون از این نظر مشکل ندارند
مراجعه کنید به متخصص مغز و اعصاب , نیازی به روانپزشک نیست.
mehdi 78
14-02-2016, 23:21
یه پیشنهاد دارم :
اول ببینید در مورد چیزی که می خواید حرف بزنید دانش دارید ؟ 2- تو چشم مخاطب خیره بشید و به چیز دیگه ای در مورد قبل و بعدش فکر نکنید. خواب خوب هم مهه.
حتما حتما پیش یه روان پزشک یا متخصص مغز و اعصاب هم برید .
انشاا... که مشکل شما حل بشه و چیز جدی نباشه.
موفق و سلامت باشید
Captain_America
15-02-2016, 05:42
لکنت پیدا نکردم ، کلا یه جوری شدم ، حتی حزف زدن عادیم هم اینجوری شده جملات خیلی معمولی کلی مکث میکنم. البته زیاد حاد نیست مثلا کسی که دفعه اول منو ببینه اصلا متوجه نمیشه. مگر از مقایسه قبل و الانم بفهمند.
Iloveu-ALL
15-02-2016, 12:09
لکنت پیدا نکردم ، کلا یه جوری شدم ، حتی حزف زدن عادیم هم اینجوری شده جملات خیلی معمولی کلی مکث میکنم. البته زیاد حاد نیست مثلا کسی که دفعه اول منو ببینه اصلا متوجه نمیشه. مگر از مقایسه قبل و الانم بفهمند.
هم میتونید به گفتار درمانی مراجعه کنید ...
هم به عصب شناس (یا مغز و اعصاب یا روانپزشک)
به نظرم گفتار درمان بهتر است اگر مشکل حاد باشه به شما میگه برید پیش پزشک
من میگم یا مشکل از اعتماد به نفستون هست
یا مبتلا به زبان پریشی شدی
تا حالا براتون پیش اومده که بطور موقت و چند ساعته قدرت تکلم رو از دست بدید یا حرف ها رو به سختی بزنید و پر اشتباه؟ تو همون لحظه دیدتون تار بشه و یا سرگیجه و سردرد بگیرید و ...
Captain_America
15-02-2016, 12:54
هم میتونید به گفتار درمانی مراجعه کنید ...
هم به عصب شناس (یا مغز و اعصاب یا روانپزشک)
به نظرم گفتار درمان بهتر است اگر مشکل حاد باشه به شما میگه برید پیش پزشک
من میگم یا مشکل از اعتماد به نفستون هست
یا مبتلا به زبان پریشی شدی
تا حالا براتون پیش اومده که بطور موقت و چند ساعته قدرت تکلم رو از دست بدید یا حرف ها رو به سختی بزنید و پر اشتباه؟ تو همون لحظه دیدتون تار بشه و یا سرگیجه و سردرد بگیرید و ...
اعتماد به سقف دارم ! اعتماد به نفس کاذب یه جورایی.
به اون صورت نه ولی یه سابقه اوردوز سال دو سال پیش داشتم.
دو سال پیش واسه مصرف متا و ترا یه اور کردم
بعلاوه یه مورد دیگه هم هست به نظرتون مرتبطه؟ در خصوص مواد غیرصنعتی
حشیش و ماری جوانا میتونه باشه؟
خیلی زیاد نیست هفتگی شاید زیر 10 بار مصرف بیشتر آخر هفته ها.
اعتماد به سقف دارم ! اعتماد به نفس کاذب یه جورایی.
به اون صورت نه ولی یه سابقه اوردوز سال دو سال پیش داشتم.
دو سال پیش واسه مصرف متا و ترا یه اور کردم
بعلاوه یه مورد دیگه هم هست به نظرتون مرتبطه؟ در خصوص مواد غیرصنعتی
حشیش و ماری جوانا میتونه باشه؟
خیلی زیاد نیست هفتگی شاید زیر 10 بار مصرف بیشتر آخر هفته ها.
حشیش و ماری جوانا علت ایجاد مشکل شماست ، معمولا زمان کش میاد و حرف ها کتد تر میشن. ( همچنین در طول زمان سرعت کارکرد مغز رو کاملا آهسته میکنه)
پیشنهادم عوض شد!، بهتره پیش یک متخصص روانپزشک مراجعه کنید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-02-2016, 16:58
سلام
از لذتهای مضر دوری کنین وگرنه پشیمانی به بار میاره
متاسفانه بنده خبرهای خوشی ندارم براتون:
•مغز شما داره آسیب جدی مىبینه.
•کسی که لذتِ سیگار , قلیان , مواد مخدر , مشروب و بی بند و باری جنسی رو چشیده و خوشش اومده دیگه به این سادگیها نمیتونه ازش نجات پیدا کنه
گاهی خودش رو فریب میده , چند روز ولش میکنه و به خودش میگه :
پس میشه هر وقت خواستم راحت ترک کنم چون من معتاد نیستم . فقط تفریحی میکشم اما خبر نداره که کار تمومه و توی چاه افتاده دیگه , چاهی که معلوم نیست کَفِش کجاست چون روز به روز میره پائینتر
کسی که شما رو با این چیزها آشنا کرد بدون شک دوستِ بسیار نادان یا دشمن بسیار دانا هست که کمر به نابودیِ شما بسته
هر دوتاشون بسیار خطرناکند . ازشون تا آخر عمر دوری کنید تا خیلی دیر نشده
میبخشین که رُک حرف زدم . چون نه دشمن دانا هستم و نه دوست نادان.
با تمام قدرت زنگ خطر بزنید برای خودتون چون وضعتون خیلی خطرناکه و باید سریعاً تصمیم به برگشت بگیرین از راهی که رفتین
•شما متاسفانه دیگه تا آخر عمر , یا باید زجر مواد کشیدن رو بکشین یا زجر مواد نکشیدن رو بکشین
راه دیگه ای هم وجود نداره .
انتخاب با خودتونه
زجر مواد نکشیدن (زجر وسوسه اش) خیلی بهتر از زجر و ضررهای مواد کشیدن هست
شاید لازم باشه اونی که شما رو به این راه کشید به پلیس معرفی کنین چون به احتمال زیاد شما نه اولین نفر هستین نه آخرین نفر که توسط این شخص به این راه کشیده میشه
اگر کسی بهتون گفت که بنده دارم موضوع رو بیش از حد بزرگ میکنم , خودش هم یا دوست نادانه یا دشمن دانا
به نظرم قبل از دکتر رفتن با خودت رو راست باش و ببین ایا اعتیاد داری یا نه ؟اکثر معتادهایی که من باهاشون برخود کردم اعتیاد خودشون رو قبول نداشتن!!
اگر دیدی اعتیاد داری و نمیشه ترک کنی:
قبل از هرچیز خودت شروع کن به تحقیق مثلا حشیش از چی درست شده بیشتر بری جلو میفهمی چیزی که داری مصرف میکنی فقط اسم حشیش رو داره و ترکیب چه قرصا و ات اشغالی دلالها ی مواد مخدر برای سود خودشون بهش میزنن
وقتی علمت بالا بره دیگه هر چیزی رو تا وقتی نفهمی از چی درست شده استفاده نمیکنی
به این مرحله رسیدی برو دکتر اگه تصمیمت رو ادامه ی مصرف باشه پیگیری میکنی چه ویتامین و غذایی استفاده کنی که عوارض مواد مخدر روی مغز و بدنت کم بشه و مطعن باش وقتی علمت بالا بره خودت مصرفتو کم میکنی یا کلا کلا ترک میکنی
هر کدوم از مخدر ها رو شیشه هرویین اسید و.... خواستی من برات بگم دلال ها از چی درست میکنن میبینی خودت فردا تو اشپزخونه میتونی درست کنی!! عوارضشم برات میگم اون وقت اگه نترسیدی هرچی خواستی بگو!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.