ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای تغییر تیپ و استایل

lafze-ghalam
13-02-2016, 03:16
سلام

بنده قصد دارم تغییراتی در وضع لباس پوشیدنم ایجاد کنم ، از جوونای فروم اگه کسی اطلاعاتی داره در این زمینه ممنون میشم این پیرمرد ُ راهنمایی کنه .

30 ساله هستم و هیچوقت تنهایی خرید نکردم و همیشه مادر گرام همراهم بودن (تا تهش ُ برید دیگه ...)
فرصتی پیش اومده که خودم تنها برم خرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر تیپم ساده و رسمیه شامل شلوارهای پارچه ای + کفش چرم + پیراهن و ...
دارای محاسن (بیشتر شامل سبیل که خیلی َم پر پشته ماشالله و کمی ریش)
179 قد و 78 وزن . چاق نیستم ، لاغر هم نیستم .
سایز پا 45 اینا .
بیشتر رنگ های مشکی و خاکستری مایل به مشکی رو میپسندم و البته رنگ های خیلی تیره هم بدک نیستن .
قدیما اسپرت میپوشیدم گهگداری ، اما خوب نه در حد جوونای دیگه . شلوار تنگ و کفشای خاص نه . ساده ، اگه متوجه منظورم بشید .
من هر وقت میرفتم خرید و به فروشنده می گفتم شلوار جین یا کتان مناسب من چی دارید ، از این شلوارای گل و گشاد میدادن ، منم همون ُ می خریدم .
از اسامی و اصطلاحات مُد و لباس و این جور مسائل کلا هیچی نمی دونم . مثلا این کفش های اسپرت تخت ، اسمشون یه چیزی تو مایه های اسنکه اسنیکه ، نمیدونم اصلا .
چجوریاست که یه عده شلوارشون فیته ، اما شلوارهای من ، اللخصوص شلوار جین که میخرم همگی گشادن و اصلا فیت نمیشن؟! وقتی میرم خرید باید از فروشنده درخواست کنم چه مدل شلوار جین یا کلا چه مدلی باشه ؟! تنگ مثلا ؟!!

مرسی