مشاهده نسخه کامل
: بامیلو کالای خارجی تقلبی و بدون برچسب شبنم ارسال کرده است و پس نمیگیرد!
سلام
من سه تا شامپو که سفارش داده بودم دریافت کردم ولی هیچ کدام اصل نیستند چون من نزدیک 6 سال هست که استفاده میکنم . (شماره سفارش من: 300821178)
دلیل ها:
1-برچسب طرح شبنم برای کالای وارداتی ندارد.
2- محتویات کاملا متفاوت هستند و بویی متفاوت میدهند و مشخص است که از شامپوی دیگری پر شده است.
3- زیر مدل اصلی این شامپو made in france مینویسند. من نزدیک 6 سال هست که استفاده میکنم و کاملا مطمئن هستم و این شامپو که الان در داروخانه به فروش میرسد همین نوشته را دارند.
بامیلو شامپوی اصل ارسال نکرده است. من با سایت بامیلو هم تماس گرفتم (شناسه درخواست: 25275) و حاضر نشدند که پس بگیرند و خسارت هم پرداخت کنند.
من کالا های تقلبی رو هم به عنوان مدرک نگه داشتم.
از طریق اینماد هم شکایت کردم و از 124 و سایت های دیگه هم پیگیر شکایت هستم... تا خسارت را دریافت کنم یا مجوزشان لغو شود.
Ali_softcenter
22-03-2016, 12:26
حداقل اسم شامپو رو میگفتید..بعدشم شامپو چه ربطی به موبایل داره؟ در قسمت اشتباهی تاپیک زدید
حداقل اسم شامپو رو میگفتید..بعدشم شامپو چه ربطی به موبایل داره؟ در قسمت اشتباهی تاپیک زدید
اسم شامپو:
نرم کننده و ترمیم کننده مخصوص موی خشک Elseve-Re Nutrition – 250ml
این تاپیک رو یکی از مدیر ها به این بخش انتقال دادن
Lockheed Martin
22-03-2016, 19:42
لطفا حتما نتايج پيگيري ها و روش پيگيريتون رو همين جا توضيح بديد ، فكر كنم واسه همه مفيد باشه . از اين اتفاق ها ممكنه براي هر كدوم ما رخ بده.
سلام
من سه تا شامپو که سفارش داده بودم دریافت کردم ولی هیچ کدام اصل نیستند چون من نزدیک 6 سال هست که استفاده میکنم . (شماره سفارش من: 300821178)
دلیل ها:
2- محتویات کاملا متفاوت هستند و بویی متفاوت میدهند و مشخص است که از شامپوی دیگری پر شده است.
3- زیر مدل اصلی این شامپو made in france مینویسند. من نزدیک 6 سال هست که استفاده میکنم و کاملا مطمئن هستم و این شامپو که الان در داروخانه به فروش میرسد همین نوشته را دارند.
بامیلو شامپوی اصل ارسال نکرده است. من با سایت بامیلو هم تماس گرفتم (شناسه درخواست: 25275) و حاضر نشدند که پس بگیرند و خسارت هم پرداخت کنند.
من کالا های تقلبی رو هم به عنوان مدرک نگه داشتم.
از طریق اینماد هم شکایت کردم و از 124 و سایت های دیگه هم پیگیر شکایت هستم... تا خسارت را دریافت کنم یا مجوزشان لغو شود.
سلام
به نظرم خیلی خنده داره چیز هایی مثل شامپو رو به صورت اینترنتی و انلاین خریداری شود !
دقیقا مثل اینه که یک پفک چی توز رو اینترنتی سفارش بدی :n02:
وقتی شما میتونی از داروخانه با اطمینان این محصول رو خریداری کنید چه لزومی به خرید اینترنتی هست ؟ شامپو هم چیزی نیست که همه داروخونه ها دارن .
NEED FOR PC
23-03-2016, 08:08
سلام
به نظرم خیلی خنده داره چیز هایی مثل شامپو رو به صورت اینترنتی و انلاین خریداری شود !
وقتی شما میتونی از داروخانه با اطمینان این محصول رو خریداری کنید چه لزومی به خرید اینترنتی هست ؟ شامپو هم چیزی نیست که همه داروخونه ها دارن .
بهتره کم کم یاد بگیریم درکار همدیگر دخالت نکنیم
بهتره کم کم یاد بگیریم درکار همدیگر دخالت نکنیم
این دخالت نیست ، توصیه ای برای خریداران هست که اجناس حساسی مانند عطر ، شامپو و پوشاک رو حضوری بهتره که خریداری کنند . و خریداری این نوع موارد در کل به صورت اینترنتی توصیه نمیشه .
منم یه نصیحت برای شما دارم :n33:
"بهتره یاد بگیریم 2 نام کاربری در یک فروم نسازیم"
amir_t6262
23-03-2016, 10:10
یک نکته در مورد سایت بامیلو. (بعد از ادغام بامیلو و موزاندو)
بامیلو الان یک سری جنس ها را خودش عرضه میکند و یک سری اجناس را از فروشندگان بازار. شما در قسمت فروشنده نگاه کنید که خود بامیلو جنس را میفروشه یا سایر فروشندگانش. مثلا این شامپو که گفتید را فروشنده ای به اسم Diba میفروشه.
در کل، اینکه در حال حاضر به برخی از فروشندگان بامیلو نمیشود اطمینان کرد! و توصیه میکنم برخی اجناسی که سایر فروشندگان ارائه کرده اند و از جای دیگری میتوانید تهیه کنید، سعی کنید از همان جای دیگر بخرید!
amir_t6262
23-03-2016, 10:12
سلام
شما مطمئن هستید به جنسی که در داروخانه میفروشند، میتوان اطمینان کرد؟!
NEED FOR PC
24-03-2016, 00:16
این دخالت نیست ، توصیه ای برای خریداران هست که اجناس حساسی مانند عطر ، شامپو و پوشاک رو حضوری بهتره که خریداری کنند . و خریداری این نوع موارد در کل به صورت اینترنتی توصیه نمیشه .
منم یه نصیحت برای شما دارم :n33:
"بهتره یاد بگیریم 2 نام کاربری در یک فروم نسازیم"
ما در چایگاهی نیستیم ک بخوایم به بقیه توصیه بکنیم :n01:
کامنت اول شما هم توصیه نبود،سوالات تمسخر آمیز بود
کدام دو نام کاربری؟
درضمن این نصیحت چه فرجام مثبتی دارد برای دیگران دارد؟
شما مطمئن هستید به جنسی که در داروخانه میفروشند، میتوان اطمینان کرد؟!
سلام
همون طور که استارتر فرمودند :
حضوری میشه دو مورد بالا رو چک کرد . پس به نظر از خرید اینترنتی بهتر به نظر میاد .
در صورت خرید هزینه برگشت و ... متحمل هزینه چند برابر میشید . تازه اینجور اجناس رو هم به دلایل بهداشتی تعویض و یا پس نمی گیرند.
ما در چایگاهی نیستیم ک بخوایم به بقیه توصیه بکنیم :n01:
کامنت اول شما هم توصیه نبود،سوالات تمسخر آمیز بود
شما رو نمیدونم در چه جایگاهی هستی . ولی خودم شخصا دوست دارم تجربیاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم . تا کسی دوباره اشتباه را مرتکب نشود .
amir hamzeh
24-03-2016, 19:01
نمیشه همیشه ! نظر قطعی داد من یه بار دنبال شامپو خارجی اکوفن بودم تو دارخانه های شهرمون نبود فقط ایرانیش بود من از یه سایت اینترنتی خریداری کردم و اصلا هم خنده دار نبود چون من لازم داشتم و اینجا نبود .
شما رو نمیدونم در چه جایگاهی هستی . ولی خودم شخصا دوست دارم تجربیاتم رو در اختیار دیگران قرار بدم . تا کسی دوباره اشتباه را مرتکب نشود .
سلام ناراحت نشو.این کاربره دچار مشکلات روحی و روانی هست.
alex_love
13-04-2016, 18:38
من چندباری از بامیلو خرید داشتم (کالای دیجیتال) و مشکلی هم نداشته ! همونطور که دوستمون گفتن اینگونه اجناس رو به صورت دلالی میفروشه بامیلو و فقط فروشندش هست ، همین فیدبک ها میتونه راهنماییشون کنه تا بهتر بشن ! هر چند با ضرر خریدار همراه باشه !
در مورد کالای شما ، شما نمیتونید ادعا کنید که این کالا که به نام made in france فروخته میشده خریدید ! چون اصلا اشاره ای به ساخت فرانسه بودن در صفحه ی مرتبط به کالای شما وجود نداره ! (هرچند میدونیم که تولید کننده ی اصلی لورال فرانسه هست ) . از طرفی یه مارک ممکنه توسط نمایندگی های مختلف یه شرکت بزرگ مثل لورال در مناطق مختلف ساخته بشه و پخش کننده ی اون منطقه هم باشه . فرض کنیم لورال یه کارخونه زده باشه تو امارات ، در نتیجه اصولا منطقه ی خاورمیانه با محصولات اون شرکت اماراتی که تحت لیسانس کارخونه ی اصلی هست تامین خواهد شد ! امکان تفاوت کیفی هم وجود داره ! مثل خودرو ! مگان فرانسه کجا و مگان ترکیه کجا !
در ثانی اون علامت شبنم هم دیگه منقرض شده ! سر هر کوچه ای بسته ای این برچسپ ها رو میفروشن ! بانه با کارتن میفروختن !!!
اینکه بو هم متفاوت هست ممکنه تغییری در ساختار جنس در جنس های جدید صورت گرفته باشه ! یادمه یه زمانی ادکلنهای هوم کریستین دیور که وارد کشور شده بود هم غلظت بوش و هم ماندگاری کم شده بود و همه میگفتن این جنسهای جدید تقلبیه ! اخر سر هم بعد چند ماه معلوم شد که خیر ، کلا این تغییرات از طرف کارخونه صورت گرفته ! باید جنس های توی بازار بخصوص بازار تهران رو بررسی کنید و در صورت وجود مشکل اقدام به شکایت کنید !
کلا من بهتون اطمینان میدم که شکایتتون به جایی ختم نمیشه چون مستدل نیست ! اینکه توشو بازکردن جنس دیگه ای توش ریختن تو پخش کننده های بزرگ یه جنایته ! و در صورت اثبات برخورد بدی باهاشون میشه (خرده فروشا مهم نیستن ولی شرکتی که بامیلو ازش جنسی مثل لورال رو تامین میکنه حتما شرکت بزرگی هست ) . اما خوب کاچی بهتر از هیچی ! تلاشتون رو بکنید شاید حق با شما باشه .
دوستان توجه داشت باشندموقعه خرید از بامیلو حتما تامین کننده اون کالا خود بامیلو باشه چون اصالت کالا را بررسی میکنند قیمتش پایین تر و زود تر هم ارسال میشه.دقیقا کالایی که خریداری کردم دوتا تامین کننده داشت یکی بامیلو و یکی یه شرکت دیگه.قیمت شرکت دیگه هم قیمت دیجی کالا بود و ارسالش حدود 2 روز بیشتر از کالای تامینی بامیلو بود.دیروز که با پشتیبانی بامیلو حرف می زدم زمان ارسال کالا را یک تا شش روز گفتن اما یک روزه به دستم رسید.
behnam_tr
09-06-2016, 11:20
من دقیقا همین داستانو در مورد دیجی کالا هم شنیدم چند وقت پیش جالبه !!!!
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.