PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محدود کردن استفاده از اینترنت

ali_phd71
12-02-2016, 00:28
با سلام خدمت دوستان

الان مشکلی ک اکثرا دارن اینه که ترافیک رو زود تمام میکنن. الان من کلی مهمان دارم ک از نت استفاده میکنن خواستم بدونم برنامه ای نیست یا با خود مودم نمیشه کاری کرد افراد فقط ی حجم خواصی بتونن از نت استفاده کنن یا سرعتشون رو محدود کنم؟
مدل مودم دی لینک 2740
لطفا اگه اموزش یا برنامه ای میشناسید معرفی کنید
با تشکر فراوان

Sent from my GT-I9190 using Tapatalk

محمد7966
12-02-2016, 00:39
با سلام خدمت دوستان

الان مشکلی ک اکثرا دارن اینه که ترافیک رو زود تمام میکنن. الان من کلی مهمان دارم ک از نت استفاده میکنن خواستم بدونم برنامه ای نیست یا با خود مودم نمیشه کاری کرد افراد فقط ی حجم خواصی بتونن از نت استفاده کنن یا سرعتشون رو محدود کنم؟
مدل مودم دی لینک 2740
لطفا اگه اموزش یا برنامه ای میشناسید معرفی کنید
با تشکر فراوان

سلام
نه
فقط یه سری مودمهای گرون قیمت هستند برای اینکه حجم محدود بدید یه هر کاربر فکر کنم مودهای سیسکو باشند ولی خب اگر شما به مهموناتون حجم مخصوص بدید بعدش تموم بشه سه میشه:n02:

ولی یه صفحه خوندم برای کنترل سرعت ولی برای تی پی لینک
ولی شاید ازون بتونید کمک بگیرید

قسمت ip qos برای اینکار ساخته شده که پهنا و سرعت رو برای مهمونا کم کنید ولی حجم محدود با توجه به مودمی که دارید نمتونید بدید چون خودم مودم شما رو دارم

چگونه سرعت و حجم اینترنت وایرلس مهمان را مخفیانه محدود کنیم - انزل وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_phd71
12-02-2016, 00:47
سلام
نه
فقط یه سری مودمهای گرون قیمت هستند برای اینکه حجم محدود بدید یه هر کاربر فکر کنم مودهای سیسکو باشند ولی خب اگر شما به مهموناتون حجم مخصوص بدید بعدش تموم بشه سه میشه:n02:

ولی یه صفحه خوندم برای کنترل سرعت ولی برای تی پی لینک
ولی شاید ازون بتونید کمک بگیرید

قسمت ip qos برای اینکار ساخته شده که پهنا و سرعت رو برای مهمونا کم کنید ولی حجم محدود با توجه به مودمی که دارید نمتونید بدید چون خودم مودم شما رو دارم

چگونه سرعت و حجم اینترنت وایرلس مهمان را مخفیانه محدود کنیم - انزل وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
برنامه مدیریت کاربران وایفای رو تست کردین؟
این لینکی ک دادین داشتم میخوندم
این ip qqos کلا سرعت رو کم میکنه یا فقط اولویت پهنای باند رو محدود میکنه؟

محمد7966
12-02-2016, 00:56
با تشکر

بستگی به مودم داره
چیزی که من برداشت کردم اینه که میتونید پهنای باند و سرعت دسترسی به هر کاربر رو محدود کنید مثلا به کاربر 1 پهنای باندی مثل 50 کیلو بدید فکر کنم اینطوری منظورش

این برنامه ای که گفتید تو همین سایت پی سی دربارش توضیح داده بود ولی این محدود نمیکنه

مثلا ما دوران دانشجویی دانشگاه به هرکس حجم محدود میداد و هرکس که حجمش تموم میشد دیگه نمیتونست از اینترنت استفاده کنه ولی این برنامه فقط گفته میتونی ببینی هرکس چقدر استفاده میکنه البته گفته قابلیت تعیین محدودیت حجمی برای هر کاربر

ولی اگر اینطوری باشه پس چرا آدم بره پول الکی بده مودم های مخصوص بخره:n13:از همین برنامه استفاده کنه

یه نرم افزار هم میشناسم ولی پولیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
12-02-2016, 03:25
با تشکر

اون نرم افزاری که میگید رو هم تو همین سایت پی سی دیدم
خیلی کار باهاش راحت نیست

الان دانلودش کردم