PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم دسترسی به کانفیگ مودم

elyartab
11-02-2016, 21:44
سلام
چند وقتی میشه وقتی میخوام با آدرس 192.168.1.1 به صفحه کانفیگ مودم برم اصلا لود نمیکنه. یعنی حتی باکس یوزر پس رو هم نمیاره که وارد کنم.
به نظرم از وقتی از cisco any connect استفاده میکنم اینطوری شده. میخواستم بدونم دلیلش چیه و چطوری میتونم رفعش کنم؟
ممنونم

hrkhl
11-02-2016, 22:16
سلام
چند وقتی میشه وقتی میخوام با آدرس 192.168.1.1 به صفحه کانفیگ مودم برم اصلا لود نمیکنه. یعنی حتی باکس یوزر پس رو هم نمیاره که وارد کنم.
به نظرم از وقتی از cisco any connect استفاده میکنم اینطوری شده. میخواستم بدونم دلیلش چیه و چطوری میتونم رفعش کنم؟
ممنونم
سلام دکست عزیز شما اگر فایروالی آنتی ویروسی چیزی داری غیر فعال کن بعدش بزن ببین مشکل حل میشه؟یا نه.

meysam2578
12-02-2016, 11:10
سلام
ممنونم
یه بار تمام کوکی های مرورگرتو پاک کن . میتونی از نرم افزار ccleaner استفاده کنی . و مرورگرتو برگردونی به روز اولش .
یه بار هم مودم رو ریست کن . ببین چی میشه .

IVAN
12-02-2016, 11:34
سلام
ممنونم

دقیقا. شما هر برنامه پرو-کسی یا وی پی که داری کامل غیرفعال کن بعد میتونی به کنسول دسترسی داشته باشی

elyartab
12-02-2016, 15:42
ممنونم از پاسخ دوستان.
اتفاقا قبلا هم ریست کردم و هم لوکال کانکشن رو چک کردم ولی نرفت که نرفت! یعنی کافیه یه بار سرویس سیسکو ران بشه، دیگه حتی بعدش اگه کل پروسس سیسکو رو هم حذف کنی به صفحه کانفیگ نمیره!
دیروز آدرس کانفیگ رو به عوض کردم و به لوکال کانکشن آیپی استاتیک دادم درست شد ولی نمی دونم دیگه اینطوری میشه یا نه!