مشاهده نسخه کامل
: 4G Hiweb / شرکت های وب
Behzad.dextor
03-01-2022, 13:04
سلام دوستان من سیم کارت های وب سفارش دادم برای شهر چطوره ؟؟ ظاهراً خیلیا ناراضی هستند
Behzad.dextor
03-01-2022, 13:12
سلام دوستان من سیم کارت های وب سفارش دادم برای شهر چطوره ؟؟ ظاهراً خیلیا ناراضی هستند
Mohammad Aghaee
17-03-2022, 19:03
من خودم برای روستا گرفته بودم ولی چون روی ایرانسل رومینگ میشه ، ازش داخل شهر هم استفاده میکنم و توی محلی که ما هستیم (مرکز تهران تقریبا) سرعتش عالیه و حدود ۴ مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود میده که اگه بسته ۶۰۰ گیگ یکسالهش رو بگیرید قیمتش به صرفه میوفته. من از مودم تیپیلینک رومیزی استفاده میکنم که قابلیت انتخاب دستی فرکانس شبکه داره و معمولا به باند ۱ ایرانسل وصل میشم که توی محله ما قدرت و سرعت خیلی خوبی داره.
karwan125
18-03-2022, 10:33
سلام
من خیلی مدتی هستش از سیمکارت های وب استفاده میکنم ، تهران هم هستم تا الان هیچ مشکلی نداشته م باهاش. شما سیمکارت رو خریداری بکنید از بسته اولیه استفاده بکنید ببینید منطقه تون جوابگو هستش یا نه ، حتی میتونید رومینگ بکنید به ایرانسل .
اینم تست سرعت های وب ، باند 7 ( فرکانس 2600)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad Aghaee
20-03-2022, 18:53
سلام
من خیلی مدتی هستش از سیمکارت های وب استفاده میکنم ، تهران هم هستم تا الان هیچ مشکلی نداشته م باهاش. شما سیمکارت رو خریداری بکنید از بسته اولیه استفاده بکنید ببینید منطقه تون جوابگو هستش یا نه ، حتی میتونید رومینگ بکنید به ایرانسل .
اینم تست سرعت های وب ، باند 7 ( فرکانس 2600)
واقعا منم راضی هستم ؛ هم تهران ازش استفاده میکنم هم روستای پدری که میرسم جفتش رومینگ میشه روی ایرانسل و سرعتش عالیه. ولی وقتی روی شبکه خود هایوب (باند ۲۰) میره خیلی سرعتش پایین میاد و به درد نمیخوره. در واقع شما با استفاده از بستههای هایوب روی شبکه ایرانسل ، بستههای گرون اینترنت همراه ایرانسل رو با قیمت مناسب میتونید استفاده کنید. ضمنا از TDLTE ایرانسل هم یه مقدار ارزونتر درمیاد (بسته ۶۰۰ گیگ) و شما مجبور نیستید که حتما از مودم خود ایرانسل که باند ۳۵۰۰ میخواد استفاده کنید و پوشش 4G معمولی هم خیلی بهتر از TDLTE هست. امیدوارم قرارداد رومینگشون همیشه برقرار بمونه وگرنه خود باند ۲۰ به درد نمیخوره.
های وب مرز استان تهران و سمنان
B20 ,BW 20MHz
مشهد، باند ۳۸، فاصله از سایت ۴ کیلومتر
SAeedBaa
01-04-2022, 15:53
تست سیم کارت های وب روی شبکه ایرانسل
سرعت و پینگ به شدت نوسان دار شده و به نظر میاد در بعضی تایم ها محدودیت سرعت لحاظ میشه. مشخص نیست اختلال اکانتینگ های وب هست و یا محدودیت از سمت ایرانسل هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان مورد مشابهی داشتین اطلاع بدین
ممنونم
دوستان مورد مشابهی داشتین اطلاع بدین
ممنونم
سلام, منم دارم این مشکلو , بیشتر شب ها از ساعت 8 اینجوری میشه.
SAeedBaa
02-04-2022, 19:13
سلام, منم دارم این مشکلو , بیشتر شب ها از ساعت 8 اینجوری میشه.
سلام اگه براتون امکان پذیره زمانی که این محدودیت هست این مشکل رو با بخش پشتیبانی فنی سیم کارت روستایی های وب در میان بذارید تا چک بشه
02129400000
سلام اگه براتون امکان پذیره زمانی که این محدودیت هست این مشکل رو با بخش پشتیبانی فنی سیم کارت روستایی های وب در میان بذارید تا چک بشه
02129400000
اوکی شده, انگار محدودیت از طرف زیر ساخت بوده چون همراه اول هم مشکل می خورد چند شب از ساعت 8.
دوستان تماس روی شبکه روستایی فعال شده ؟
Architect-Boy
08-05-2022, 00:31
سلام، دوستان میخوام برای روستا سیم کارت های وب رو تهیه کنم، سرعتش چطوره توی روستا ها؟
Architect-Boy
08-05-2022, 00:39
کسی توی گیلان تست کرده ببینه چطوره؟ سمت فومن هستم
shervin115
08-05-2022, 07:01
کسی توی گیلان تست کرده ببینه چطوره؟ سمت فومن هستم
اگر رو شبکه خودش باشی و تحت پوشش باند خود های وب 16 مگ سرعت بهت میده
اگر بیرون بکه اش باشی رومینگ میشه رو شبکه ایرانسل اون هم سرعت 20 مگ رو حداقل بهت میده
nemanaldin
06-06-2022, 00:39
سلام دوستان
من قبلا از سرویس 4جی های وب استفاده می کردم که تا 5-6 مگا بایت هم می تونستم سرعت بگیرم
ولی الان که بعد چند ماه رو همون سیکمارت دوباره سرویس فعال کردم سرعتم بیشتر از 2.5 مگ نمیشه
در حالی که یکی از اشناها یک هفته پیش سرویس فعال کرده و می تونه تا 5 مگ و بیشتر دانلود کنه
حتی سیم کارتمو لردم پیشش اونجا هم بیشتر از 2.5 نداد
به نظرتون رو اکانت من محدودیت سرعت گذاشتن؟
احتمالش هست. های وب حساب و کتاب درستی نداره
nemanaldin
07-06-2022, 23:42
احتمالش هست. های وب حساب و کتاب درستی نداره
یکی از اشناها یه سیم کارت می خواد بگیره ببینم سرعت اون چقدر میشه
بد نیست
بد نیست
حداکثر سرعتش همین بیست مگ هست من بیشتر مناطق تست کردم سرعت بیشتر از بیست مگ ندیدم
بد نیست
حداکثر سرعتش همین بیست مگ هست من بیشتر مناطق تست کردم سرعت بیشتر از بیست مگ ندیدم
روی ایرانسل تو شهر
در مودم های مثل mr200 چطوری روی ایرانسل ببرم
نه باند و نه فرکانس هیچی نداره این مودم
شانسی
galaxy0098919
18-06-2022, 12:02
در مودم های مثل mr200 چطوری روی ایرانسل ببرم
نه باند و نه فرکانس هیچی نداره این مودم
شانسی
MR200 ورژن چند داری ؟ اگه ورژن 1 و 2 داری که هیچ کاری نمیتونی بکنی
اگه 3 4 یا 5 هست از لینک زیر firmware بتا رو دانلود کن
تو قسمت Advanced قسمت Network و داخل منوی Internet:
Network Mode رو بزار روی 4G Only بعدش با Network Search میتونی ریجیستر کنی رو Hiweb یا Irancell
بعد از اینکه ریجیستر کردی با Band میتونی سرچ کنی تمام باند های نزدیک و قابل ریجیستر شدن رو برات میاره حتی اگه باند 40 هم تو منطقه ات فعال باشه میتونی وصل بشی
نیاز نیست یاد آوری کنم Data Roaming باید فعال باشه ;)
nemanaldin
27-06-2022, 20:19
جدیدا محدودیت سرعت گذاشتن؟ سرعت من از 2.5 مگ بیشتر نمیشه
یکی از اشناها سرویسشو یک هفته زودتر گرفته بئد سرعتش تا 10 مگ هم می رسه
karwan125
29-06-2022, 21:39
های وب تعرفه های سیم کارت 4G ش رو به طرز وحشتناکی افزایش داده اصلا در توان خرید هیچ کسی نیست :blink:
soheilsh
29-06-2022, 23:19
های وب تعرفه های سیم کارت 4G ش رو به طرز وحشتناکی افزایش داده اصلا در توان خرید هیچ کسی نیست :blink:
واقعا هم وحشتناک گرون کرده ها!!!!! کپ کردم
karwan125
30-06-2022, 07:10
واقعا هم وحشتناک گرون کرده ها!!!!! کپ کردم
soheilsh
30-06-2022, 07:44
اینترنت منطقه محروم تعرفش این شده وای به حال تعرفه عادی ! دوحالت بیشتر نیست ، یا های وب داره دزدی میکنه ، یا اپراتورای دیگه هم به زودی نرخ میدن دوبرابر های وب !
چه اعتماد به سقفی داره، البته شاید بخاطر رومینگ با ایرانسل هزینه اش بالا رفته اما نه اینقدر هم
soheilsh
01-07-2022, 23:25
الان راهکار چیه ، رایتل مناسبه که سرعتش داغونه
غیر از های وب و شاتل دیگه چه اپراتوری رومینگ میشه رو ایرانسل ؟
؟
طرح صیانت کم کم داره خودش رو نشان میده
linux-lover
02-07-2022, 19:10
مسخرشو در اوردن با این قیمتای جدید
مسخرشو در اوردن با این قیمتای جدید
اینم خرابش کردن قیمتهاش را سه برابر کرد سیمکارتش را در اوردم انداختم کنار دیگه بدرد نمیخوره
taghifathizade
13-07-2022, 23:26
دیگه با قیمتا بعیده که کسی از 4g های وب استفاده کنه
soheilsh
22-07-2022, 14:39
سرعت های وب تو کرج رو ۲۷ مگابیت لیمیت شده
Mohammad Aghaee
15-08-2022, 09:11
من الان حدود یک روز هست که سرویس 4G های وبی که دارم دیگه روی ایرانسل رومینگ نمیشه و فقط به خود باند 20 های وب وصل میشه که خب خیلی تعریفی از بابت سرعت و پینگ نداره به نسبت ایرانسل . حتی توی تنظیمات مودم (TP-link mr600) که قابلیت انتخاب دستی فرکانس داره هم وقتی تعیین میکنم که فقط به باندهای 1 و 3 و 7 (باندهای ایرانسل) وصل بشه ، قبول نمیکنه و ارتباط قطع میشه (قبلا جواب میداد و فقط به ایرانسل وصل میشد با این کار) . میخواستم ببینم بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارند ؟ هنوز از پشتیبانی خود های وب نپرسیدم چون احتمالا جوابشون اینه که ما تعهدمون رو انجام دادیم (اتصال به باند 20 های وب) و خواسته من یه چیز اضافی هست :دی البته اینم بگم که من وسط تهران دارم از سیم کارت های وب استفاده میکنم و شاید با توجه به روستایی بودن سرویس ، دسترسی به ایرانسل داخل شهر رو مسدود کردند .
shervin115
15-08-2022, 13:24
من الان حدود یک روز هست که سرویس 4G های وبی که دارم دیگه روی ایرانسل رومینگ نمیشه و فقط به خود باند 20 های وب وصل میشه که خب خیلی تعریفی از بابت سرعت و پینگ نداره به نسبت ایرانسل . حتی توی تنظیمات مودم (TP-link mr600) که قابلیت انتخاب دستی فرکانس داره هم وقتی تعیین میکنم که فقط به باندهای 1 و 3 و 7 (باندهای ایرانسل) وصل بشه ، قبول نمیکنه و ارتباط قطع میشه (قبلا جواب میداد و فقط به ایرانسل وصل میشد با این کار) . میخواستم ببینم بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارند ؟ هنوز از پشتیبانی خود های وب نپرسیدم چون احتمالا جوابشون اینه که ما تعهدمون رو انجام دادیم (اتصال به باند 20 های وب) و خواسته من یه چیز اضافی هست :دی البته اینم بگم که من وسط تهران دارم از سیم کارت های وب استفاده میکنم و شاید با توجه به روستایی بودن سرویس ، دسترسی به ایرانسل داخل شهر رو مسدود کردند .
تو استان البرز روی 3 سیم کارت با آدرس های مختلف تست کردم و رومینگ نداره و جالبه رو همون حالت رومینگ به 3G و 2G ایرانسل متصل میشه و نت داره ولی تو حالت 4G مشکل داره .
یکی از سیم کارت ها داخل محدوده خود های وب هست و به شبکه خود های وب هم متصل نمیشه .
شکایت کردم و 2 روزی هست تماس می گیرند ولی مشکل حل نشده
Mohammad Aghaee
18-08-2022, 13:58
سیم کارت رو از مودم انداختم روی گوشی و درست شد! به +4G ایرانسل رومینگ میشه و سرعت هم خیلی خوب ؛ ولی به محض اینکه میندازمش توی مودم ، کار نمیکنه! تنظیمات مودم هم خیلی بررسی کردم ولی مشکلی نداشت و هم روی حالت اتوماتیک و هم دستی با انتخاب شبکه ایرانسل و باندهای 1 و 3 و 7 بازم وصل نمیشه :sad: گفتم شاید مشکل از مودم هست ولی حتی مودم رو ریست فکتوری هم کردم بازم وصل نمیشه اما هر اپراتور دیگه ای روی همین مودم سیم کارت میندازم جواب میده و مشکلی نداره! انگار های وب با مودم من لج کرده :laughing: کسی میدونه باید چی کنم؟ امکان داره بنا به خطای سیستمی یا انسانی :biggrin: IMEI مودم از طرف اپراتور مسدود شده باشه؟ آخه تا همین هفته پیش مشکلی نداشت و روی مودم رومینگ میشد به ایرانسل
shervin115
19-08-2022, 20:58
سیم کارت رو از مودم انداختم روی گوشی و درست شد! به +4G ایرانسل رومینگ میشه و سرعت هم خیلی خوب ؛ ولی به محض اینکه میندازمش توی مودم ، کار نمیکنه! تنظیمات مودم هم خیلی بررسی کردم ولی مشکلی نداشت و هم روی حالت اتوماتیک و هم دستی با انتخاب شبکه ایرانسل و باندهای 1 و 3 و 7 بازم وصل نمیشه :sad: گفتم شاید مشکل از مودم هست ولی حتی مودم رو ریست فکتوری هم کردم بازم وصل نمیشه اما هر اپراتور دیگه ای روی همین مودم سیم کارت میندازم جواب میده و مشکلی نداره! انگار های وب با مودم من لج کرده :laughing: کسی میدونه باید چی کنم؟ امکان داره بنا به خطای سیستمی یا انسانی :biggrin: IMEI مودم از طرف اپراتور مسدود شده باشه؟ آخه تا همین هفته پیش مشکلی نداشت و روی مودم رومینگ میشد به ایرانسل
چند روزی دندون رو جیگر بگذار مشکلت حل میشه . مشکل اصلی روی دکل های ایرانسل اطرافت هست .
تغییر و تیون دکل هست . باید درست بشه .
برای من بعد از 4 روز درست شد .
چند روز آنتن تو مشهد پریده
روی ایرانسل هم رجیستر نمیشه
------------------------------------
درست شد
متاسفانه در اقدامی تازه HiWEB تمامی بسته های بلند مدت 4G روستایی خود را حذف کرد و صرفا بسته یک ماهه و دو ماهه ارائه می دهد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.