ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: ||| سورس ساده ارسال emali |||

MichaelQwerty
11-02-2016, 09:43
سلام دوستان گرامی
حدود 50 تا سورس ارسال email تست کردم یکیش کار نکرد
کسی یه سورس نداره بی دردسر کار کنه
با تشکر

_H2_
22-04-2016, 12:05
سلام
گرچه دوماهی از سوالتان گذشته ولی چون کسی پاسخ نداده وتاپیک هم خیلی پایین نرفته پاسخی میدهم...
اگر از VS2015 و VB2015 و... استفاده میکنید. (پس از VB6)
همچین امکانی تحت کلاس SmtpClient در ذات کتابخانه های خود VB قرار دارد.
نمونه کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-snippet-2

n00b
23-04-2016, 00:06
سلام../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که از vb.net استفاده می کنید بهترین راه همون روشی هستش که جناب _H2_ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فرمودند./// ولی اگر پروژتون تحت vb6 هست و نمی تونید به NET. ارتقاء بدید..// (پیشنهاد می کنم در صورتی که براتون امکان داره حتماً این کار رو انجام بدید!// vb6 خیلی وقته که از تاریخ انقضائش میگذره!)../// می تونید از کد زیر استفاده کنید.// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد بالا رو از آدرس پایین برداشتم و روی gmail تست کردم و کار می کنه// (ایمیل به پوشه Spam فرستاده میشه!)../// برای ارسال ایمیل به سرویس دهنده های دیگه باید آدرس smtpserver رو تغییر بدید../// aspmx.l.google.com آدرس سرور بدون رمزنگاری gmail هستش و نیازی به احراز هویت نداره../// برای استفاده از کد بالا نیاز به کتابخانه های CDOSYS خواهید داشت..///[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]