ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگه کسی میتونه راهنماییم کنه

meysam2578
10-02-2016, 10:34
سلام دوستان ..میخوام برم برا یه شرکت اینترنتی کار نصب مودم برای مشتریانش رو انجام بدم . و همچنین رفع خرابی اینترنت مشتریان . یه جورایی کار نصاب رو میخوام انجام بدم . کسی میتونه راهنمایی کنه که چه نکاتی رو باید بدونم که موقعی که وارد خونه مردم شدم حداقل ضایع نشم :n02: و بتونم اینترنت رو براشون راه اندازی کنم . کانفیگ مودم های تی پی لینک رو تقریبا بلدم . اما با مودم های دیگه کار نکردم . آیا نیازه که پکت لاس گرفتن و اینا رو هم بدونم ؟؟ ممنونم .

محمد7966
10-02-2016, 10:42
سلام دوستان ..میخوام برم برا یه شرکت اینترنتی کار نصب مودم برای مشتریانش رو انجام بدم . و همچنین رفع خرابی اینترنت مشتریان . یه جورایی کار نصاب رو میخوام انجام بدم . کسی میتونه راهنمایی کنه که چه نکاتی رو باید بدونم که موقعی که وارد خونه مردم شدم حداقل ضایع نشم :n02: و بتونم اینترنت رو براشون راه اندازی کنم . کانفیگ مودم های تی پی لینک رو تقریبا بلدم . اما با مودم های دیگه کار نکردم . آیا نیازه که پکت لاس گرفتن و اینا رو هم بدونم ؟؟ ممنونم .

سلام

معمولا مودم ها کانفیگشون فرق میکنه ولی خب بیشترشون شبیه هم

شما کافیه فقط در حین کانفیگ کشور ایرانو بیاری بعدش هم اسم شرکت و بعدش هم یوزر و پسوردی که شرکت به طرف داده

و بعدش هم امنیت مودمو براشون درست کنید

البته من خودم تا حالا برا شرکتی کار نکردم ولی معمولا همینان

البته مودم خودم کانفیگش راحت بود مثلا نیازی نبود vci رو بهش بدم همین که اسم شرکتو اوردم بقیه چیزاش اتوماتیک درست شدند منظورم همین vci

پکت لاست هم نیازی نیست همینکه ببینید پی سی یا موبایل وصل بشه به اینترنت کافیه