مشاهده نسخه کامل
: غیر فعال شدن ناگهانی پنجره باز هنگام استفاد
baby2jun
07-02-2016, 22:33
با سلام خدمت مهندسین عزیز
من الان دارم اینو تایپ میکنم یهو پنجره غیر فعال میشه مجبورم دوباره داخل باکس یا نواربالا کروم کلیک کنم به تایپ ادامه بدم..
تمام پنجره ها همین مشکلو پیدا کرده فرقی نمیکنه..
حالا افیس یا یه فولدر که باز هس دارم با کیبورد کار میکنم مجبورم دوباره رو پنجره کیلیک کنم تا فعال شه..کلا هر از چن ثانیه غیرفعال میشه الان دهنم سرویس شد تا اینو نوشتم... کسی میدونه مشکل کجاس؟؟ اسکن هم کردم ویروس چیزی یافت نشد :| :| :|
:n27::n03::n03::n36:
محمد7966
07-02-2016, 23:04
با سلام خدمت مهندسین عزیز
من الان دارم اینو تایپ میکنم یهو پنجره غیر فعال میشه مجبورم دوباره داخل باکس یا نواربالا کروم کلیک کنم به تایپ ادامه بدم..
تمام پنجره ها همین مشکلو پیدا کرده فرقی نمیکنه..
حالا افیس یا یه فولدر که باز هس دارم با کیبورد کار میکنم مجبورم دوباره رو پنجره کیلیک کنم تا فعال شه..کلا هر از چن ثانیه غیرفعال میشه الان دهنم سرویس شد تا اینو نوشتم... کسی میدونه مشکل کجاس؟؟ اسکن هم کردم ویروس چیزی یافت نشد :| :| :|
:n27::n03::n03::n36:
کیبوردتون اتصالی نداره
چون من کیبورد لبتابم اتصالی کرد کلا داغون کرد ویندوزو
قفل میکرد
پنجره باز میکرد
شما یه بار کیبورد در بیارید و با ماوس فقط کار کنید ببینید دوباره همین مشکل هست
baby2jun
07-02-2016, 23:40
..............
baby2jun
07-02-2016, 23:42
کیبوردتون اتصالی نداره
چون من کیبورد لبتابم اتصالی کرد کلا داغون کرد ویندوزو
قفل میکرد
پنجره باز میکرد
شما یه بار کیبورد در بیارید و با ماوس فقط کار کنید ببینید دوباره همین مشکل هست
والا لپتاپ هس مگه اینکه غیر فعالش کنم یجوری.....در کل فک نمیکنم ..انگار یه نفر موقه استفاده کردنم کلیکمیکنه رو دسکتاپ و پنجره از حالت فعالی خارج میشه و دوباره باید روش کلیک کنم...حتی تایپ عم که نکنم بی استفاده باشه همینجور میشه...شایدم از تاچش باشه :| :| :|
محمد7966
07-02-2016, 23:49
والا لپتاپ هس مگه اینکه غیر فعالش کنم یجوری.....در کل فک نمیکنم ..انگار یه نفر موقه استفاده کردنم کلیکمیکنه رو دسکتاپ و پنجره از حالت فعالی خارج میشه و دوباره باید روش کلیک کنم...حتی تایپ عم که نکنم بی استفاده باشه همینجور میشه...شایدم از تاچش باشه :| :| :|
احیانا آب یا مایعی روی کیبورد نریخته
چون من در عین اینکه لبتابم روشن بود اومدم با شیشه پاک کن تمیزش کردم و قشنگ بعدش اتصالی کرد
jahangir1400
07-02-2016, 23:54
سلام
یادمه یه مدت بود که وقتی با MPC فیلم میدیدم و Full Screen بود یه برنامه فیلم رو از حالت فول اسکرین در میاورد (همین حالتی که برای شما میشه از حالت فوکوس خارج میکرد) و اون زیر MPC مینوشت که چه پروسسی داره اینکارو میکنه، شما هم یه تست بکن شاید جواب داد
baby2jun
08-02-2016, 01:03
احیانا آب یا مایعی روی کیبورد نریخته
چون من در عین اینکه لبتابم روشن بود اومدم با شیشه پاک کن تمیزش کردم و قشنگ بعدش اتصالی کرد
نه اخیرن تمیزش نکردم چیزی هم نریخته ...به هوا اینکه نرم افزاریه مشکلش یه مدت به روم نمیاوردم که بیکار که شدم درستش کنم..
baby2jun
08-02-2016, 01:08
سلام
یادمه یه مدت بود که وقتی با MPC فیلم میدیدم و Full Screen بود یه برنامه فیلم رو از حالت فول اسکرین در میاورد (همین حالتی که برای شما میشه از حالت فوکوس خارج میکرد) و اون زیر MPC مینوشت که چه پروسسی داره اینکارو میکنه، شما هم یه تست بکن شاید جواب داد
احتمال دادم ویروس باشه اسکن کردم چیزی پیدا نشد..توی پروسس تسک منجر هم چک کردم چیز مشکوکی فعال نبود..چنتاچیز هم اند پروسس کردم تغییری نکرد.....
اتفاقن الان دارم با km فیلم میبینم هر از چن ثانیه به صورت نا منظم پنجره فعال و غیر فعال میشه برا خودش..برا جلو یا عقب بردن فیلم باید رو نوار بالا کیلیک کنم که فعال شه...
baby2jun
08-02-2016, 01:12
مثلا الان دارم این پیج رو اسکورال میکنم یهو غیر فعال میشه باید رو صفحه یه کیلیک کنم تا فعال شه پنجره....خیلی رو نروه:n28::n37:
محمد7966
08-02-2016, 02:34
مثلا الان دارم این پیج رو اسکورال میکنم یهو غیر فعال میشه باید رو صفحه یه کیلیک کنم تا فعال شه پنجره....خیلی رو نروه:n28::n37:
یه راهی به نظرم میرسه و اون اینه که سیستم ریستور کنید
و راه آخر اگر احتمال میدید ویندوز مشکل پیدا کرده ویندوز جدید نصب کنید
jahangir1400
08-02-2016, 10:58
احتمال دادم ویروس باشه اسکن کردم چیزی پیدا نشد..توی پروسس تسک منجر هم چک کردم چیز مشکوکی فعال نبود..چنتاچیز هم اند پروسس کردم تغییری نکرد.....
اتفاقن الان دارم با km فیلم میبینم هر از چن ثانیه به صورت نا منظم پنجره فعال و غیر فعال میشه برا خودش..برا جلو یا عقب بردن فیلم باید رو نوار بالا کیلیک کنم که فعال شه...
با MPC تست کردید؟ چون MPC در Status Bar پایین برنامه احتمالا مینویسه چه پروسسی داره اینکارو میکنه و اینجوری میفهمید که مشکل از کجاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.