ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تا سقف 3200 - کارگرافیکی و محاسباتی سنگین

littledemon
06-02-2016, 15:02
سلااااااااااااااام:n26:

دوستان من کارم شبیه سازی سه بعدی و طراحی game هست. موتور های گرافیکی که کار میکنم کمی سنگین هستند.
از طرفی محاسبات پردازش تصویر و این چیزا با matlab من رو مجبور میکنه که پردازنده قوی انتخاب کنم
رم هم که دیگه مشخصه 8 رو میخواد لاقل
در کنارش هم سوالی دارم . اگر ssd بخوام رو خود محصول کار بزارند چجوریه ؟ برا ویندوزم میخوام...اصلا درش باز بشه یا نه ؟ کلا هنگم ! :n36:

ممنووون :n16:

littledemon
06-02-2016, 15:05
در رابطه با اینام نظر بدید لطفا :

ASUS K550JX
ASUS K556UB

mhda69
06-02-2016, 16:16
اگر کارتون پردازش محور هست پس ب هیچ وجه نباید cpu سری u انتخاب کنید...حتما باید سری hq یا حداقل mq باشه...

تو این رنج قیمت هم قطعا ASUS K550JX - A بهترین کانفیگ رو بهتون میده...

البته اگر امکان افزایش بودجه تا حدود 3.500 رو دارین میتونین ASUS N550JX بخرین...
یا مخصوصا HP ENVY 15-Q400 - A ک پردازندش جدیدترین سری یعنی skylake هست و ارزش اضافه پرداخت رو داره ب نظر من...

در مورد هارد ssd هم کلا 3 راه داره :
یکی اینک هارد اصلی خود لپتاپ رو در میارین (مثلا هارد 1 ترا ) و هارد ssd ک خودتون تهیه کردین جایگزینش میشه (بهتره توسط شرکت گارانتی انجام شه)
راه دیگه اینک با استفاده از وسیله ای ب اسم hdd caddy ک هارد ssd توش قرار میگیره و خود این وسیله رو ب جای dvd-rw لپتاپ میدارن (جایگزین dvd-rw میشه)
راه سوم ک بهترین راهه اینه ک اگر لپتاپ روی مادربرد خودش ب صورت جداگانه پورت ssd تعبیه شده باشه یه هارد ssd ب لپتاپ اضافه میشه...
ک این مورد رو باید قبل از خرید مطمن شین ک اون مدل لپتاپ همچین قابلیتی داره یا نه...مثلا از شرکت گارانتیش بپرسین یا تو سایتای تخصصی لپتاپ بگردین...
مبارکه