ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل رنگ مانیتور

Rahpooyan
05-02-2016, 22:10
سلام
تازگی مشکلی واسه مانیتور پیش اومده که تصویر مانیتور گاهی رنگ ابی میشه و گاهی سبز و .... . و رنگ های دیگه خوب نمایش داده نمیشه . مثلا در زمان ارسال تایپیک رنگ قرمز نمایش داده نمیشه .
بعضی وقت ها هم خود به خود اصلاح میشه .
سیستم رو به تلویزیون وصل می کنم و ایرادی نداشت . پس از کارت گرافیک و ویندوز و درایور و ... نیست .
کابل مانیتور هم که به سیستم وصله ، تکان دادم ولی فرقی نکرد . فکر کنم مشکل از کابل هم نباشه .
تنظیمات مانیتور هم ریست کردم و فرقی نکرد . حتی از روش اون نماد شبیه آهن ربا هم استفاده کردم ولی کمکی نکرد .
مانیتور هم CRT سامسونگ هستش .

محمد7966
05-02-2016, 23:32
سلام
تازگی مشکلی واسه مانیتور پیش اومده که تصویر مانیتور گاهی رنگ ابی میشه و گاهی سبز و .... . و رنگ های دیگه خوب نمایش داده نمیشه . مثلا در زمان ارسال تایپیک رنگ قرمز نمایش داده نمیشه .
بعضی وقت ها هم خود به خود اصلاح میشه .
سیستم رو به تلویزیون وصل می کنم و ایرادی نداشت . پس از کارت گرافیک و ویندوز و درایور و ... نیست .
کابل مانیتور هم که به سیستم وصله ، تکان دادم ولی فرقی نکرد . فکر کنم مشکل از کابل هم نباشه .
تنظیمات مانیتور هم ریست کردم و فرقی نکرد . حتی از روش اون نماد شبیه آهن ربا هم استفاده کردم ولی کمکی نکرد .
مانیتور هم CRT سامسونگ هستش .

سلام

شاید عمرش تموم شده دیگه:n02:

ما هم مانیتور ال جی فلترون داریم از سال 82 این بعد چند سال کلیداش دیگه قاطی کردن

مثلا روشناییو زیاد میکنی کم میشه و..

اینم احتمالا همین وضع براش پیش اومده

احتمالا لامپ تصویرش دیگه خراب شده

البته اگر سیستم دوستی آشنایی رو بهش وصل کنید تا ببینید وضعش چطوره بهتره

اینطوری مطمئن میشید

Rahpooyan
08-02-2016, 23:45
ما که بدمون نمی یاد کم کم بریم سراغ LED ولی مانتیتوری که من دنبالشم حدود 700.000 تومن در میاد که به بودجه ما نمی خوره ! :n28: