مشاهده نسخه کامل
: ارور Far Cry has stopped working
فار کرای 4 رو روی لپ تاپم نصب کردم اما مثل اینکه ویندوز بهش گیر میده کسی نمیدونه دقیقا مشکل چیه و چجوری میشه این ارور رو برطرف کرد؟
ارور به صورت کامل :
Far Cry has stopped working
A probiem caused the program to stop working correctly.
Windows will close the program and notify you if a solution is.
ess_1362
03-02-2016, 20:21
قار کرای 4 رو روی لپ تاپم نصب کردم اما مثل اینکه ویندوز بهش گیر میده کسی نمیدونه دقیقا مشکل چیه و چجوری میشه این ارور رو برطرف کرد؟
ارور به صورت کامل :
Far Cry has stopped working
A probiem caused the program to stop working correctly.
Windows will close the program and notify you if a solution is.
این مشکلات بیشتر به تاپیک مربوط به همون بازی در انجمن گیم مرتبط هست ولی در هر صورت شما در اولین اقدام مشخصات ساپورت سخت افزاری بازی(مینیمم ) را با مشخصات سخت افزاری لپ تاپ مقایسه و بررسی کنید
سلام
مشخصات لپ تاپ:
CPU: core i5 2.53
RAM: 4GB
ویندوز 8.1
GPU: GT 330M
سخت افزار با بازی سازگار هست.
در قسمت Task Manager ویندوز هشت کنار ایکون بازی این رو نوشته:Not responding یعنی پاسخ نمی دهد.
امکانش هست که ویندوز عمدا این بازی رو اجرا نکنه چون ویندوز رو آپدیت کردم و این بازی هم کرک شده هست.
ess_1362
05-02-2016, 09:51
سلام
مشخصات لپ تاپ:
CPU: core i5 2.53
RAM: 4GB
ویندوز 8.1
GPU: GT 330M
سخت افزار با بازی سازگار هست.
در قسمت Task Manager ویندوز هشت کنار ایکون بازی این رو نوشته:Not responding یعنی پاسخ نمی دهد.
امکانش هست که ویندوز عمدا این بازی رو اجرا نکنه چون ویندوز رو آپدیت کردم و این بازی هم کرک شده هست.
سیستم شما از این بازی پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری لازم(مینیمم) را انجام نمیده
برای بررسی دقیق Minimum Requirement حتما به لینک زیر سر بزنید و دقیق مشخصات ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری سیستم را ببینید :
Requirement Lab ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
باتشکر از پاسخ شما.
به لینکی که گفتید رفتم مشکل کارت گرافیک بود توصیه کرد که کارت گرافیک رو آپدیت کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.