ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با مودم d-link نمیتونم به airdroid وصل بشم!

soooot
03-02-2016, 14:57
سلام
من یه مودم tp-link قدیمی داشتم که وایرلسش پرید و بردم گارانتی و گفت چیپستش سوخته و بنداز دور، خودم خازن های منبع تغذیه اش رو عوض کردم و درست شد و حدود یک سال کار کرد تا اینکه چند روز پیش عمرش رو داد به شما و رفتم یه مودم d-link dsl-2750u خریدم که اکیدا توصیه میکنم اگر خواستید مودم بخرید سراغ این زباله نرید، شاید در شرایط استاندارد خوب جواب بده ولی برای خط من که نویز زیادی داره (اکثر خونه های ایران خط هاشون نویز زیادی داره) افتضاحهه و اصلا شرایطش پایدار نیست در حالی که با مودم قبلی که خیلی هم قدیمی بود وضعیت بهتری داشتم، رابط کاربریش هم مال عصر دایناسورها هست و مثلا با رابط کاربری مودم های ایسوس به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست، بگذریم؛
مشکل من اینجاست که با مودم قبلی دیوایس های اندرویدیم رو بوسیله اپ airdroid به راحتی به کامپیوتر متصل میکردم ولی با مودم جدید به هیچ عنوان این کار انجام نمیشه، شاید پورتی که airdroid باهاش به کامپیوتر وصل میشه رو فیلتر کرده باشه! شایدم... حالا چیکار کنم؟

پ.ن: وقتی برنامه airdroid رو روی گوشی باز میکنیم یه آدرس مثل این 192.168.1.12:8888 میده و باید این رو توی مرورگر کامپیوتر وارد کنیم تا با یه رابط گرافیکی تر و تمیز گوشی به کامپیوتر وصل بشه، ولی وقتی آدرسی رو که میده توی مرورگر کامپیوتر میزنم هیچی نمیاد!

soooot
12-02-2016, 04:04
هیچکس جواب سوال منو نمیدونه!؟ :n37:

IVAN
12-02-2016, 11:38
نمیشه دقیقا گفت که مشکل چیه. چون شبکه داخلی نیازی به روتینگ نداره و سیستم ها باید بتونن همدیگه رو ببینن
شما از قسمت تنظیمات وایرلس مودم و فایروالش عکس بذار احتمالا بشه کاریش کرد

paveej
12-02-2016, 14:52
سلام
ممکنه مربوط به آی پی باشه که مودم به دیوایس میده.توی صفحه ستینگ مودم روی قسمت setup قسمت local network برید.توی قسمت DHCP IP adress range از آی پی 192.168.1.33 شروع میشه.ممکنه اگه به قسمت DHCP Reservation list آی پی که برنامه گوشی میده و مک گوشی رو اضافه کنید وصل بشه.

soooot
14-02-2016, 10:33
آی پیی که برنامه ایر دروید میده اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طبق تصویر زیر که از صفحه تنظیمات مودم هست در رنج آپی تعریف شده قرار داره و نباید مشکلی باشه، ولی وصل نمیشههههههههه :n34:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
14-02-2016, 12:00
آی پیی که برنامه ایر دروید میده اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که طبق تصویر زیر که از صفحه تنظیمات مودم هست در رنج آپی تعریف شده قرار داره و نباید مشکلی باشه، ولی وصل نمیشههههههههه :n34:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که مودم خودمو دیدم رنج آی پی تا 192.168.1.254

ولی شما تا 199 زده

و یه چیز دیگه برای من از 192.168.1.2 شروع میشه ولی شما از 33

soooot
14-02-2016, 12:15
خب فکر نمیکنم این مهم باشه، چون آی پیی که ایر دروید داده توی رنج آی پی تعیین شده در ستینگ مودم هست.

محمد7966
14-02-2016, 12:21
خب فکر نمیکنم این مهم باشه، چون آی پیی که ایر دروید داده توی رنج آی پی تعیین شده در ستینگ مودم هست.

من حدس میزنم اون 8888 که آخر آی پی اجازه نمیده به مودم وصل بشه
اون تو رنج آی پی مودم نیست

الان من با کلی دستگاه که به مودمم وصله همچین چیزی اصلا ندیدم

اون 8888 برای چی هست؟

Sina
14-02-2016, 14:55
8888 پورت ارتباطی هست اگر وی پی n وصل باشه نمیتونید به آدرسی که airdroid میده وصل بشید

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

soooot
14-02-2016, 15:52
من حدس میزنم اون 8888 که آخر آی پی اجازه نمیده به مودم وصل بشه
اون تو رنج آی پی مودم نیست
الان من با کلی دستگاه که به مودمم وصله همچین چیزی اصلا ندیدم
اون 8888 برای چی هست؟
اون 8888 پورتی هست که گوشی از طریق اون توسط اپ ایر دروید به کامپیوتر وصل میشه، اگر اون نباشه که اصلا نمیشه، من الان چندددد ساله که دارم تمام دیوایس های اندرویدیم رو با همین اپ ایردروید به کامپیوتر وصل میکنم و تا به حال این کار رو بیشتر از ده جا (ده تا کامپیوتر و مودم مختلف) انجام دادم و هیچ وقت به همچین مشکلی برنخورده بودم.
همین الان هم هر مودم دیگه ای رو که استفاده میکنم مشکلی نیست ولی با مودم جدید خودم این مشکل رو دارم.

8888 پورت ارتباطی هست اگر وی پی n وصل باشه نمیتونید به آدرسی که airdroid میده وصل بشید
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
سینا جان میدونم، به وی p ان وصل نیستم، از وقتی مودمم رو عوض کردم به این مشکل بر خوردم، هر چقدر هم به تنظیمات مودم ور رفتم و ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم و... فایده ای نداشت، حدث خودم اینه که پورت 8888 به صورت پیش فرض توسط مودم بسته شده باشه! ولی نمیدونم چجوری بازش کنم و یا چجوری از بسته بودنش مطمئن بشم (نزدیک به سه هفته هست که این مشکل رو دارم و هنوز نتونستم حلش کنم، هر چقدر هم تو گوگل سرچ کردم و سایت های مختلف رو زیر و رو کردم فایده ای نداشت)

محمد7966
14-02-2016, 15:58
سینا جان میدونم، به وی p ان وصل نیستم، از وقتی مودمم رو عوض کردم به این مشکل بر خوردم، هر چقدر هم به تنظیمات مودم ور رفتم و ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم و... فایده ای نداشت، حدث خودم اینه که پورت 8888 به صورت پیش فرض توسط مودم بسته شده باشه! ولی نمیدونم چجوری بازش کنم و یا چجوری از بسته بودنش مطمئن بشم (نزدیک به سه هفته هست که این مشکل رو دارم و هنوز نتونستم حلش کنم، هر چقدر هم تو گوگل سرچ کردم و سایت های مختلف رو زیر و رو کردم فایده ای نداشت)

ببخشید یعنی شما آدرسی که باید به تنظیمات مودم برید مگه 192.168.1.1 نیست؟

soooot
14-02-2016, 16:06
ببخشید یعنی شما آدرسی که باید به تنظیمات مودم برید مگه 192.168.1.1 نیست؟

خب آره، همینه، ولی ربطش به سوال من چیه!؟ :n29:

zorro1367
14-02-2016, 16:20
سلام
من یه مودم tp-link قدیمی داشتم که وایرلسش پرید و بردم گارانتی و گفت چیپستش سوخته و بنداز دور، خودم خازن های منبع تغذیه اش رو عوض کردم و درست شد و حدود یک سال کار کرد تا اینکه چند روز پیش عمرش رو داد به شما و رفتم یه مودم d-link dsl-2750u خریدم که اکیدا توصیه میکنم اگر خواستید مودم بخرید سراغ این زباله نرید، شاید در شرایط استاندارد خوب جواب بده ولی برای خط من که نویز زیادی داره (اکثر خونه های ایران خط هاشون نویز زیادی داره) افتضاحهه و اصلا شرایطش پایدار نیست در حالی که با مودم قبلی که خیلی هم قدیمی بود وضعیت بهتری داشتم، رابط کاربریش هم مال عصر دایناسورها هست و مثلا با رابط کاربری مودم های ایسوس به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست، بگذریم؛
مشکل من اینجاست که با مودم قبلی دیوایس های اندرویدیم رو بوسیله اپ airdroid به راحتی به کامپیوتر متصل میکردم ولی با مودم جدید به هیچ عنوان این کار انجام نمیشه، شاید پورتی که airdroid باهاش به کامپیوتر وصل میشه رو فیلتر کرده باشه! شایدم... حالا چیکار کنم؟

پ.ن: وقتی برنامه airdroid رو روی گوشی باز میکنیم یه آدرس مثل این 192.168.1.12:8888 میده و باید این رو توی مرورگر کامپیوتر وارد کنیم تا با یه رابط گرافیکی تر و تمیز گوشی به کامپیوتر وصل بشه، ولی وقتی آدرسی رو که میده توی مرورگر کامپیوتر میزنم هیچی نمیاد!
دوست عزیز
گوشی شما آی پی ۱۲ بهت میده
بعد مودم شما از ۳۳ به بالا کانفیگ شده
بعد انتظار داری بتونی به سیستمت متصل شی ؟

send from my Nokia 1100 using tapatalk

محمد7966
14-02-2016, 16:23
خب آره، همینه، ولی ربطش به سوال من چیه!؟ :n29:

هیچی اصلا جوابمو تو پست قبلی بهم دادید ولی بعدش پیامتون خوندم.ببخشید

آخه من اطلاعی از این برنامه ای که استفاده می کنید ندارم تا حالا تجربه ای ازش نداشتم

اگر حدس میزنید بسته باشه یعنی فیلتر کرده باشه شاید تو آی پی فیلتر اونجا فیلتر کرده البته من شک دارم مودم ها به صورت پیش فرض فیلتر کنند.

zorro1367
14-02-2016, 16:25
توقسمت dhcp عدد ۳۳ رو ۲ تغییر بده
مودم رو خاموش و روشن کن
مجددا امتحان کن

paveej
14-02-2016, 19:18
توی سایت دیجیکالا قسمت نظرات این مودم رو بخونید شاید کسی این مشکل رو توضیح داده باشه
یا اونجا مطرح کنید این مشکل رو

soooot
14-02-2016, 19:19
دوست عزیز
گوشی شما آی پی ۱۲ بهت میده
بعد مودم شما از ۳۳ به بالا کانفیگ شده
بعد انتظار داری بتونی به سیستمت متصل شی ؟
توی پست اول مثالی از طرز کار ایردروید زدم، ولی در پست های بعدش دقیقا آی پیی رو که ایردروید میده رو نوشتم که در رنج آی پی تعیین شده در کانفیگ مودم هست و از این بابت مشکلی نیست.

اگر حدس میزنید بسته باشه یعنی فیلتر کرده باشه شاید تو آی پی فیلتر اونجا فیلتر کرده البته من شک دارم مودم ها به صورت پیش فرض فیلتر کنند.
توی قسمت های فایر و وال و کنترل والدین و... که میشد آی پی یا پورت و... رو غیر فعال کرد رفتم و گشتم، چنین چیزی ندیدم، در واقع توی اون قسمت ها لیست فیلتر شده ها یا محدود شده ها خالی خالیه :n41:

zorro1367
14-02-2016, 19:38
تنظیمات مودم ربطی به اون پورتها که مد نظر شماست نداره
مودم فقط پورتهای فیزیکی lan رو فعال یا غیرفعال میکنه.
۸۸۸۸ یا اعداد امثال اینها پورتهای منطقی هستند که توسط سیستم سفت افزار تعریف میشن نه مودم.
الان آی پی که سیستم گرفته چه عددیه ؟

soooot
14-02-2016, 19:48
توی سایت دیجیکالا قسمت نظرات این مودم رو بخونید شاید کسی این مشکل رو توضیح داده باشه
یا اونجا مطرح کنید این مشکل رو
اونجا رو زیر و رو کردم، ملت فقط نوشتن به به چقدر عالیه! که احتمالا منظورشون جنس پلاستیک مودمه!

تنظیمات مودم ربطی به اون پورتها که مد نظر شماست نداره
مودم فقط پورتهای فیزیکی lan رو فعال یا غیرفعال میکنه.
۸۸۸۸ یا اعداد امثال اینها پورتهای منطقی هستند که توسط سیستم سفت افزار تعریف میشن نه مودم.
الان آی پی که سیستم گرفته چه عددیه ؟
آدرسی که الان ایر دروید میده اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا ایردروید و نرم افزارهای مشابه سیستمشون طوریه که احتمالا اول رنج آی پی مودم رو چک میکنن و بعد توی همون رنج آی پی یه آی پی میدن، این آی پیی هم که گفتم توی رنج آی پی مودم هست.
الان اپ های ZAPYA و SHAREit رو هم نصب کردم و تست کردم، هر دو شون هم آی پی های متفاوت و هم پورت های متفاوتی رو دادن ولی اونا هم دقیقا همین مشکل رو داشتن و مرورگر هیچی لود نمیکرد!

zorro1367
14-02-2016, 19:59
اونجا رو زیر و رو کردم، ملت فقط نوشتن به به چقدر عالیه! که احتمالا منظورشون جنس پلاستیک مودمه!

آدرسی که الان ایر دروید میده اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا ایردروید و نرم افزارهای مشابه سیستمشون طوریه که احتمالا اول رنج آی پی مودم رو چک میکنن و بعد توی همون رنج آی پی یه آی پی میدن، این آی پیی هم که گفتم توی رنج آی پی مودم هست.
الان اپ های ZAPYA و SHAREit رو هم نصب کردم و تست کردم، هر دو شون هم آی پی های متفاوت و هم پورت های متفاوتی رو دادن ولی اونا هم دقیقا همین مشکل رو داشتن و مرورگر هیچی لود نمیکرد!
بله متوجه شدم
منظورم این بود آی پی کامپیوترتون چه عددیه ؟
بعضی مودمها قابلیت تفکیک رنج آی پی رو دارند.
اگه کامپیوتر هم تو همین رنجه ، تنظیمات آنتی ویروستون رو چک کنید .
آنتی ویروس رو کاملا غیرفعال کنید و مجددا امتحان کنید

soooot
14-02-2016, 21:18
آی پی کامپیوترم 192.168.1.33 هست.
آنتی ویروسم ویندوز دفندر هست (آنتی ویروس پیشفرض ویندوز)
و ویندوزم ویندوز 10 قانونی و آپدیت هست و فایر وال هم فایر وال پیشفرض ویندوز 10 هست.
با غیر فعال کردن آنتی ویروس و فایر وال هم داستان هیچ فرقی نکرد.
هیچ کار خاص و عجیب و غریبی روی ویندوز انجام ندادم و هیچ نرم افزار عجیب و غریبی ندارم.
ضمنا یه مودم دیگه رو که وصل میکنم هیچ مشکلی نیست ولی وقتی مودم جدید دی لینک رو که خریدم وصل میکنم این مشکل بوجود میاد!

محمد7966
15-02-2016, 00:14
آی پی کامپیوترم 192.168.1.33 هست.
آنتی ویروسم ویندوز دفندر هست (آنتی ویروس پیشفرض ویندوز)
و ویندوزم ویندوز 10 قانونی و آپدیت هست و فایر وال هم فایر وال پیشفرض ویندوز 10 هست.
با غیر فعال کردن آنتی ویروس و فایر وال هم داستان هیچ فرقی نکرد.
هیچ کار خاص و عجیب و غریبی روی ویندوز انجام ندادم و هیچ نرم افزار عجیب و غریبی ندارم.
ضمنا یه مودم دیگه رو که وصل میکنم هیچ مشکلی نیست ولی وقتی مودم جدید دی لینک رو که خریدم وصل میکنم این مشکل بوجود میاد!

راستش من که خیلی با آپشنای مودم ور نرفتم ولی فکر میکنم بشه ای پی دستی بهش داد تا گوشی شما رو بشناسه و بشه باش وصل بشید

باید تو یه سری از قسمتای مودم بگردید و امتحان کنید شاید درست شد

paveej
15-02-2016, 08:19
توی صفحه ستاپ قسمت Local Network همونجا که تصویرش رو گذاشتید تیک Configure the second IP Address and Subnet Mask for LAN رو بزنید و ip adress رو 192.168.1.2 و
subnet mask رو 255.255.0.0 بزارید و Apply کنید ببینید چی میشه.

binamplayer
15-02-2016, 08:27
از فایر فاکس استفاده کن اگرم ق ن شکن داری غیر فعال کن هیچ قن شکنی نباید فعال باشه اگر نشد نرم افزار دیگه جایگزین airdroid. کن

Sent from my LT26w using Tapatalk

soooot
15-02-2016, 09:56
توی صفحه ستاپ قسمت Local Network همونجا که تصویرش رو گذاشتید تیک Configure the second IP Address and Subnet Mask for LAN رو بزنید و ip adress رو 192.168.1.2 و
subnet mask رو 255.255.0.0 بزارید و Apply کنید ببینید چی میشه.
1- این کار رو کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
2- نمیخوام به صورت دستی و یه بار یک دیوایس رو وصل کنم، میخوام مشکل کامل برطرف بشه تا هر دیوایسی بتونه وصل بشه.

از فایر فاکس استفاده کن اگرم ق ن شکن داری غیر فعال کن هیچ قن شکنی نباید فعال باشه اگر نشد نرم افزار دیگه جایگزین airdroid. کن
Sent from my LT26w using Tapatalk
1- استفاده از مرورگرهای متفاوت هیچ تغییری در مشکل بوجود نیاورد!
2- از نرم افزار های مشابه مثل شر ایت و زاپیا استفاده کردم که توی پست های قبل هم گفتم، هر دوشون هم آی پی و پورت متفاوتی نسبت به ایردروید میدن ولی اونا هم دقیقا با مشکل ایر دروید مواجه هستن و توی مرورگر هیچی لود نمیشه.
3- مشکل من این نیست که به هر نحو ممکن گوشی رو به کامپیوترم وصل کنم! اگر میخواستم این کار رو بکنم که کابل دم دستم هست، میخوام مشکل رو به صورت ریشه ای حل کنم و دلیلش رو بدونم.

محمد7966
15-02-2016, 10:05
1- این کار رو کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
2- نمیخوام به صورت دستی و یه بار یک دیوایس رو وصل کنم، میخوام مشکل کامل برطرف بشه تا هر دیوایسی بتونه وصل بشه.

1- استفاده از مرورگرهای متفاوت هیچ تغییری در مشکل بوجود نیاورد!
2- از نرم افزار های مشابه مثل شر ایت و زاپیا استفاده کردم که توی پست های قبل هم گفتم، هر دوشون هم آی پی و پورت متفاوتی نسبت به ایردروید میدن ولی اونا هم دقیقا با مشکل ایر دروید مواجه هستن و توی مرورگر هیچی لود نمیشه.
3- مشکل من این نیست که به هر نحو ممکن گوشی رو به کامپیوترم وصل کنم! اگر میخواستم این کار رو بکنم که کابل دم دستم هست، میخوام مشکل رو به صورت ریشه ای حل کنم و دلیلش رو بدونم.

چندتا حدس و کمان بزنم

شاید مودم این کارو نوعی خطر امنیتی تلقی کنه و اجازه نمیده:n13:

شاید تو تنظیمات مودمی گزینه ای،آپشنی چیزی باشه که اگر فعالش کنید مشکل حل بشه:n13:

نظرتون چیه؟

soooot
15-02-2016, 13:00
چندتا حدس و کمان بزنم
شاید مودم این کارو نوعی خطر امنیتی تلقی کنه و اجازه نمیده:n13:
شاید تو تنظیمات مودمی گزینه ای،آپشنی چیزی باشه که اگر فعالش کنید مشکل حل بشه:n13:
نظرتون چیه؟
خداییش اینا رو جدی گفتی یا میخواستی شوخی کنی!؟
الان باید در مورد اینکه شاید اگر یه گزینه ای رو فعال کنم مشکل حل بشه نظر بدم!؟
خب اینجوری که خودم از اول راه حل رو میدونستم؛ راه حل اینه که باید یه کاری بکنم که مشکل حل بشه!

محمد7966
15-02-2016, 13:08
خب اینجوری که خودم از اول راه حل رو میدونستم؛ راه حل اینه که باید یه کاری بکنم که مشکل حل بشه!

خب پس به نظرم از دوستانی که کار شبکه کردند بپرسید

شاید اونا بتونن کمکتون کنند چون منم خیلی با آپشنای مودم ور نرفتم

ولی اگر مطمئن هستید با یه آپشنی بشه این مشکلو حل کرد خب پس با همدیگه میگردیم ببینیم چیزی پیدا میکنیم

من مودم دی لینک 2740 احتمالا با مودم شما خیلی فرقی نکنه

میگردم ببینم تو آپشناش چیزی برای حل این مشکل تعبیه شده

محمد7966
15-02-2016, 13:34

من یه پیشنهاد دارم به شما

شما میگی مودمم 2750 یه نظرم یه تایپیک بزنید و از دوستان بپرسید که اگر مودمشون 2750 یه تستی بکنن و ببینند مشکل شما رو هم برای خودشون دارند یا فقط مودم شما اینجوری هست؟

اگر فقط مودم شما اینطوری باشه احتمالا مودمتون خراب شده

آقا یه نگاه بکن ببینید upnp خاموشه یا روشن

فکر کنم اگر روشنش کنید بشه وصل شد

paveej
15-02-2016, 18:26
از قسمت Setup به قسمت Wireless Basic برید و تیک Enable MultiAP Isolation رو بردارید و Apply کنید ببینید چی میشه.

soooot
15-02-2016, 19:49
از قسمت Setup به قسمت Wireless Basic برید و تیک Enable MultiAP Isolation رو بردارید و Apply کنید ببینید چی میشه.
دمت گرم، بالاخره درست شددددددد :n19:
حالا میشه یه مقدار در مورد این گزینه و اینکه اگر تیکش رو برداریم یا بزاریم چی میشه توضیح بدی؟ :n18:

محمد7966
15-02-2016, 20:21
دمت گرم، بالاخره درست شددددددد :n19:
حالا میشه یه مقدار در مورد این گزینه و اینکه اگر تیکش رو برداریم یا بزاریم چی میشه توضیح بدی؟ :n18:

اینو تو یکی از سایتای ایرانی پیدا کردم به زور

ولی تو سایتای خارجی کلی توضیح داده

این یکی از قابلیتهای امنیتی Access Point حساب میشه که در اون از برقراری ارتباط بین کلاینتهای متصل به شبکه بیسیم با هم یا با شبکه سیمی جلوگیری میکنه. در واقع هر کلاینت شبکه بیسیم از بقیه ایزوله میشه و فقط میتونه AP رو ببینه.

یعنی کامپیوتر شما یه کلاینت داره

موبایل شما هم یه کلاینت داره

حالا اگر این فعال باشه نمیذاره کلاینت موبایل با کلاینت کامپیوتر ارتباط برقرار کنه

paveej
16-02-2016, 00:14
:n01:والا من اطلاع دقیق ندارم.توی سایت دیجیکالا دیدم.صفحه دهم نظرات تاریخ 19 مرداد 94 یکی توضیح داده اینو.توضیحش هم همین هست که دوستمون بالا گفتن

amirdiba
05-08-2016, 02:11
بعد دو سال ساعت سه نصف شب مشکل منو حل کردین. این مودم منو نمود و امشب حل شد :n20:

666hamed666
26-02-2017, 01:47

عالی بود.
منم همین مشکلو داشتم با این مودم حل شد. از دوستان پیگیری مثل شما متشکریم:n16::n02:

mohamadmou
13-08-2017, 13:04
سلام میشه برای مودم tplink 8151n هم توضیح بدین منم هم همین مشکل دارم