PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در صفحه نمایش مانیتور

Zaghan_13
01-02-2016, 18:30
سلام
مانیتور من ازین قدیمیاست lg flatron f700b
و مشکلی ک توی اجرای ی سری بازیها مثل stronghold و spec ops دارم باش اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من این بازیهارو قبلا باهمین مانیتور اجرا کردم و مشکلی نداشتن.اما الان بازی اجرا میشه صدا هم داره اما تصویرش مشکل داره لطفا کمکم کنید اگه میشه درستش کرد

ممنون

محمد7966
01-02-2016, 18:36
سلام
مانیتور من ازین قدیمیاست lg flatron f700b
و مشکلی ک توی اجرای ی سری بازیها مثل stronghold و spec ops دارم باش اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من این بازیهارو قبلا باهمین مانیتور اجرا کردم و مشکلی نداشتن.اما الان بازی اجرا میشه صدا هم داره اما تصویرش مشکل داره لطفا کمکم کنید اگه میشه درستش کرد

ممنون

سلام

چرا احتمال میدید از مانیتور باشه؟

شاید کارت گرافیک مشکل داشته باشه

Zaghan_13
01-02-2016, 20:59
سلام

چرا احتمال میدید از مانیتور باشه؟

شاید کارت گرافیک مشکل داشته باشه

شاید اما کارت گرافیک نصب شده و آپدیت شده و همین الان روی سیستم بازیهای دیگه ای (pes 2016 & apb reloaded)دارم ک بدون مشکل تصویر اجرا میشه و ی سری خط افقی در بالای صفحه ایجاد شده ک باعث میشه احتمال بدم مشکل تصویر توی اجرای ی سری بازیها از مانیتور باشه

محمد7966
01-02-2016, 21:07
شاید اما کارت گرافیک نصب شده و آپدیت شده و همین الان روی سیستم بازیهای دیگه ای (pes 2016 & apb reloaded)دارم ک بدون مشکل تصویر اجرا میشه

یه راهی هست برای اینکه تست کنید عیب از مانیتوره یا نه

یه مانیتور بیارید از دوستی فامیلی تا ببینید خوب اجرا میشه یا مشکل داره

من از سیستم لازم برای pes 2016 & apb reloaded خبر ندارم ولی شاید نسبت به بازی های گفته شده از سیستم پایینی برخودار باشه

Zaghan_13
01-02-2016, 21:14
یه راهی هست برای اینکه تست کنید عیب از مانیتوره یا نه

یه مانیتور بیارید از دوستی فامیلی تا ببینید خوب اجرا میشه یا مشکل داره

اگه تونستم حتما اینکارو میکنم

من از سیستم لازم برای pes 2016 & apb reloaded خبر ندارم ولی شاید نسبت به بازی های گفته شده از سیستم پایینی برخودار باشه

نه اینطور نیست
بازی stronghold رو ک حتما باید بشناسید یکی از بازیهای قدیمیه ک اصلا سیستم قوی ای نمیخاد و اینکه همونطور ک گفتم من قبلا اینهارو روی همین سیستم بازی کردم

محمد7966
01-02-2016, 21:23
اگه تونستم حتما اینکارو میکنم

نه اینطور نیست
بازی stronghold رو ک حتما باید بشناسید یکی از بازیهای قدیمیه ک اصلا سیستم قوی ای نمیخاد و اینکه همونطور ک گفتم من قبلا اینهارو روی همین سیستم بازی کردم

احتمالا مانیتورتون عمرش به سر رسیده
منم هنوز همین مدل دارم فلترون ال جی f700p ولی هنوز کار میکنه
اگر جاهای دیگه هم همین مشکل باشه البته قبلش باید کیسو به یه مانیتور دیگه وصل کنید

یا مانیتورتون به یه کیس دیگه وصل کنید ببینید باز همین مشکل هست یا نه