مشاهده نسخه کامل
: معرفی یک ادکلن خوشبو
rezazing
30-01-2016, 10:58
سلام.من توی پست انواع خوشبو کننده بدن ده بار این تقاضا رو مطرح کردم اما متوجه نمیشم چرا پستم درج نمیشه ناچارا اینجا یه تاپیک ایجاد کردم.
دوستان درخواست دارم از استادید محترم که به من یه ادکلن با شرایط زیر معرفی کنن:
پسر هستم و 21 سالمه در خوزستان زندگی میکنم با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما یه ادکلن میخوام که برای این فصل(بهار و تابستان) مناسب باشه بوش شیرین نباشه پخش بوش حتما زیاد باشه ماندگاریش هم حداقل 6 ساعت باشه برای جنس مونث هم جذاب باشه قیمتش نهایتا 150 هزار باشه با تشکر
h.bisheh
28-03-2016, 22:27
سلام. این کارا رو تست کنید مناسبه
versace pour home - azzaro chrome - aqva bvlgari -encre noir sport lalique - desire blue dunhill -lalique white
shabnam1986
01-05-2016, 12:25
سلام.من توی پست انواع خوشبو کننده بدن ده بار این تقاضا رو مطرح کردم اما متوجه نمیشم چرا پستم درج نمیشه ناچارا اینجا یه تاپیک ایجاد کردم.
دوستان درخواست دارم از استادید محترم که به من یه ادکلن با شرایط زیر معرفی کنن:
پسر هستم و 21 سالمه در خوزستان زندگی میکنم با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما یه ادکلن میخوام که برای این فصل(بهار و تابستان) مناسب باشه بوش شیرین نباشه پخش بوش حتما زیاد باشه ماندگاریش هم حداقل 6 ساعت باشه برای جنس مونث هم جذاب باشه قیمتش نهایتا 150 هزار باشه با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SHIKMEN
FOLLOW YOUR DREAMS
فروش کلیه ملزومات مد و زیبایی شامل انواع عطروادکلن،عینک آفتابی،زیورآلات،ساعت،لواز م ارایشی و...
از برترین برندها و با مناسبترین قیمت
ادرس فروشگاه اینترنتی شیکمن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این عالیه ها. عالیییییی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.