ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدا دادن هارد

masoudtr
29-01-2016, 16:22
سلام.
من یک هارد یک ترا اینترنال وسترن مدل گرین دارم که رو سیستم قبلی ام که بود صدا نمیداد‌
ولی رو سیستم جدی ام که بستم اش به عنوان هارد سوم وقتی یک فایل از داخل اش برمیدارم یا باهاش کپی میکنم صدا میده.
تو اون کامپیوتر قبلی ام هم الاین اش کرده بودم.
الان به نظرتون چکارش کنم؟ دلیل صداش چیه؟
چون یک هارد اکسترنال اداپتوری هم داشتم که وقتی به این سیستم بستم چند وقت بعدش مشکل پیدا کرد و دیگه باز نشد یکم نگرانم کرده این موضوع.

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk

ata.royalfalcon
29-01-2016, 20:04
سلام.
من یک هارد یک ترا اینترنال وسترن مدل گرین دارم که رو سیستم قبلی ام که بود صدا نمیداد‌
ولی رو سیستم جدی ام که بستم اش به عنوان هارد سوم وقتی یک فایل از داخل اش برمیدارم یا باهاش کپی میکنم صدا میده.
الان به نظرتون چکارش کنم؟ دلیل صداش چیه؟
چون یک هارد اکسترنال اداپتوری هم داشتم که وقتی به این سیستم بستم چند وقت بعدش مشکل پیدا کرد و دیگه باز نشد یکم نگرانم کرده این موضوع.

با سلام .

کیس رو هم عوض کردید ؟ اگر کیس رو هم عوض کردید شاید بخاطر طراحی و کیفیت کیس هست که باعث تشدید صدای هارد دیسک شده . اگر کیس قبلی رو هنوز دارید و اگر برای شما امکانپذیر هست برگردونید به کیس قبلی و صدای هارد دیسک رو مجدداً بررسی کنید .
یه سیگیت قدیمی دارم (سری 7200.11) که خیلی صدا میده ولی از وقتی که گذاشتم داخل محفظه کشویی هارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صداش در حد WD Green شده .

اگر با Win 7 و بالاتر پارتیشن بندی و فرمت شده باشه نیازی به Align کردن درایوها نیست . به هر حال من فکر نمیکنم Align بودن یا نبودن درایوها ارتباطی با صدای هارد دیسک داشته باشه .

masoudtr
29-01-2016, 20:26
کیس هم فرق کرده.اخه این جدیده کیس گرین هست کخ باید از قبلی که مدل ساده ای بود بهتر باشه.نرم افزاری هست باهاش تست کنم ببینم مشکل از کجاس؟

ata.royalfalcon
29-01-2016, 23:22
کیس هم فرق کرده.اخه این جدیده کیس گرین هست کخ باید از قبلی که مدل ساده ای بود بهتر باشه.نرم افزاری هست باهاش تست کنم ببینم مشکل از کجاس؟

بیشتر باید عملکرد هارد دیسک رو ارزیابی کنید چون نرم افزاری نیست که علت صدای بلند رو تشخیص بده ، مثلاً سرعت نسبت به قبل تغییری داشته ؟ خطاهای ناگهانی (Error) ، هنگ و یا فریز شدن سیستم یا هر مشکل غیر عادی دیگه ای دارید ؟

ميتونيد علاوه بر چك كردن SMART Status هارد دیسک ، با استفاده از نرم افزارهاي مناسب Short Self-Test و يا حتي Extended Self-Test رو انجام بدید ولی کمکی در تشخیص علت صدای بلند نمیکنه .