ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگه تو آسانسور گیر کردیم چیکا کنیم؟

shabnam1986
29-01-2016, 11:46
میشه راهنمایی کنین؟
چون من نسبت ب این مساله فوبیا دارم
ممنون

aftab_azad20
30-01-2016, 17:30
میشه راهنمایی کنین؟
چون من نسبت ب این مساله فوبیا دارم
ممنون
یه بار تو اسانسور دانشگاه که ظرفیت ۴نفر داشت.ما ۶نفری توش گیر کردیم. واقعا بعد از ۵ دقیقه نفس کشیدن سخت شد. ولی خوب دانشگاه شلوغ بود ما هم با لگد زدن به در و سر صدا خبر دادیم،یادش بخیر:n02:

mohammad4313
31-01-2016, 07:16
سلام1- ابتدا حفظ خونسردي وخودداري ازحركتهاي بدني 2-بصدادرآوردن زنگ آسانسوركه كليدش دركناربقيه كليدهاست3_تواماصداكردن ديگران باجمله كمك ماتوآسانسورگيركرديم وكلمات مشابه مطمئنا كسي صداي زنگ يافريادتان راخواهدشنيدوازاتاق آسانسورباتبديل حركت ازبرق به دستي كابين رابه نزديكترين درب خواهدرساند

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-02-2016, 04:44
سلام
اگر دیدین ظرف 5 دقیقه تلاش و زنگ و داد زدن کسی به دادتون نمیرسه فوراً زنگ بزنین به آتشنشانی چون موضوع شوخی بردار نیست و ممکنه بر اثر کمبود اکسیژن خفه بشین
اگر قبل از رسیدن آتشنشانی نجات پیدا کردین حتماً زود زنگ بزنین به آتشنشانی تا بیخودی نیان . بگین نجات پیدا کردیم . کسی رو نقرستید دیگه
اونها با بیسیم بهشون خبر میدن که برگردند .

masterstar20
11-02-2016, 17:49
تا اونجایی که من میدونم در نصب آسانسور های جدید معمولا سیستمی وجود داره که اگر بار اضافی وارد کابین بشه آسانسور حرکت نمیکنه و اخطار میده و هم اگه مشکلی در یک طبقه پیش بیاد آسانسور به نزدیکترین طبقه میره و درب کابین باز میشه تا مشافرین بیان بیرون ولی اگر در هر حالتی مشکلی پیش اومد و مسافر در آسانسور گیر کرد واقعا باید به کارشناسش خبر داده بشه چون اگر افراد غیر متخصص اشتباهی بکنن ممکنه یدفعه آسانسور سقوط کنه و وضعیت بدتر بشه چون این مورد رو من توی یه برجی شنیده بودم که اتفاق افتاده بود. البته قصد ندارم کسی رو بترسونم ......

shabnam1986
05-03-2016, 20:39
تا اونجایی که من میدونم در نصب آسانسور های جدید معمولا سیستمی وجود داره که اگر بار اضافی وارد کابین بشه آسانسور حرکت نمیکنه و اخطار میده و هم اگه مشکلی در یک طبقه پیش بیاد آسانسور به نزدیکترین طبقه میره و درب کابین باز میشه تا مشافرین بیان بیرون ولی اگر در هر حالتی مشکلی پیش اومد و مسافر در آسانسور گیر کرد واقعا باید به کارشناسش خبر داده بشه چون اگر افراد غیر متخصص اشتباهی بکنن ممکنه یدفعه آسانسور سقوط کنه و وضعیت بدتر بشه چون این مورد رو من توی یه برجی شنیده بودم که اتفاق افتاده بود. البته قصد ندارم کسی رو بترسونم ......

معمولا تو ساختمونای بساز بفروش این آسانسورا ب کار نمیره

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-03-2016, 21:36
معمولا تو ساختمونای بساز بفروش این آسانسورا ب کار نمیره

سلام
اول سعی میکنن اصلا آسانسور نذارند
اگر نشد , یه آسانسور بنجل کوچکِ بدونِ دربِ داخلی نصب میکنند که در هر طبقه فقط یک دکمه داره

karacabin
15-02-2025, 09:50
سلام:)
در وهله اول خونسردی خودتونو حفظ کنید و مطمئن باشید که با گیر کردن در آسانسور نمیمیرید نهایت با چند دقیقه تاخیر نجاتتون میدن
کابین آسانسور دریچه تهویه هوا داره پس خفه نمیشید

Reza Azimy_RW
23-02-2025, 13:34
اول یه قهوه بخور آرامشت حفظ شه
بعد قشنگ گیرو برطرف میکنی :دی
تو فیلما ندیدی مگه کابلشو میبرن یهو ول میشه پایین بعد یه چاقو بنداز زیر در بازش کن بیا بیرون زنگ بزن آتش نشانی . شاید امبولانس لازم هم بشی ولی هیچیت نمیشه به فال نیک بگیرو بپر :دی

- - - Updated - - -

اول یه قهوه بخور آرامشت حفظ شه
بعد قشنگ گیرو برطرف میکنی :دی
تو فیلما ندیدی مگه کابلشو میبرن یهو ول میشه پایین بعد یه چاقو بنداز زیر در بازش کن بیا بیرون زنگ بزن آتش نشانی . شاید امبولانس لازم هم بشی ولی هیچیت نمیشه به فال نیک بگیرو بپر :دی