مشاهده نسخه کامل
: زیاد بودن تعداد پروسهای در حال اجرا در قسمت task manager
سلام . چند ماهی است سرعت بالا آمدن ویندوزم کند شده . و با مراجعه به start up تیک همه گزینه ها به جز انتی ویروس رو برداشتم . ولی تغییری در سرعت حاصل نشد . الان متوجه شدم تعداد پروسسهای task manager اغلب به بالای 100 تا میرسه. آیا این عامل باعث کند شدن استارت ویندوزم شده ؟ یا تعداد برنامه های لب تابم زیاده؟. نمیدونم دقیقا کدوم برنامه هارو باید unistall کنم . عکس پروسسهامو فرستادم .در ضمن چند باری سیستمم رو اسکن کردم ولی فایل csrss.exe که به نظر میاد نوعی ویروس باشد ؛ پاک نشد . ممنون میشم راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
milad.xp
27-01-2016, 22:31
با سلام
اولا چند تا تروجان تبلیغاتی تو سیستمتون هست:
مثل saui.exe و gwx.exe
دوما من نمیدونم سطح اطلاعات شما از ویندوز چقدر هست و ممکنه که روشی رو که به شما بگم باعث ایجاد مشکل تو ویندوزتون بشه. ولی کارهای زیر قابل انجامه:
1- فشردن همزمان دکمه های win+r (فراخوانی run) و تایپ msconfig تو کادر.
تو پنجره ی جدید مراجعه به زبانه ی services و غیرفعال کردن سرویس های غیرضروری.
(تأکید میکنم اگه اطلاعی از عملکرد سرویس ها ندارین کلا بیخیال این مورد بشین.)
2- تو همون پنجره مراجعه به زبانه ی startup و غیرفعال کردن برنامه های غیر ضروری.
3- فراخوانی run (با فشردن win+r) و تایپ عبارت regedit و ok کردن و مراجعه به مسیر های زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- استفاده از برنامه ی Autoruns for Windows v13.51 با مراجعه به لینک زیر (نیازمند دانش و اطلاع کافی از پروسه های ویندوز):
منابع:
سلام ممنون از پاسخ سریعتون .
دو موردی که فرمودید مربوط به تبلیغاته رو متوجه نشدم چیکار کنم ؟
در مورد قسمت msconfig /serves میشه چند نمونه از سرویس های غیر ضروری رو بهم معرفی کنید .
قسمت سوم توضیحاتتون و آدرهایی که در regedit فرستادید رو پیدا کردم ولی دقیقا باید باهاشون چیکار کنم؟
از وقتی که میگزارید متشکرم .:n16:
milad.xp
28-01-2016, 23:48
سلام
خواهش می کنم.
یک عکس از زبانه ی services بذارین. (البته قبلش تیک hide all Microsoft services رو بزنین.) مثل تصویر زیر:
در مورد ریجستری هم هر گزینه (هر کلید) بیانگر یک برنامه هست که اگه حذفش کنین، دیگه با شروع ویندوز اجرا نمیشه.
(متأسفانه من کل داده های اون بخش رو پاک کردم و نتونستم تصویری بذارم، ولی شما اگه خواستین، از اونجام تصویر بذارین.)
یاعلی
سلام ممنونم . عکس ها رو فرستادم .
milad.xp
30-01-2016, 17:37
سلام
از زبانه services این موارد رو بدون نگرانی میتونین غیرفعال کنین:
google update service (هردوتا)
google software updater
(احتمالا بعد از غیرفعال کردن این موارد نرم افزارای گوگلی شما (مثل chrome یا google earth و...) نتونن خودکار آپدیت بشن. پس اگه میخواین خودکار آپدیت بشن، غیرفعال نکنید.)
nvidia display driver service
(اگه تو گرافیکتون مشکلی پیش اومد فعالش کنید ولی بعیده.)
nvidia update service
(اگه نمیخواین درایور گرافیک و برنامه هاش خودکار آپدیت بشه غیرفعال کنین.)
mozilla maintenance service
(مربوط به آپدیت خودکار فایرفاکس، اگه غیرفعالم بشه بعیده رو آپدیت فایرفاکس اثر بذاره)
pandoraservice
سرویس های زیر رو دقیقا نمیدونم غیر فعال کردنش چه تأثیری داره (ریسکش با خودتون):
همه ی سرویس های intel (به جز اونایی که مربوط میشه به wireless)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما رجیستری:
مسیر مربوط به تصویر چهارم:
همه به جز egui.
(البته مورد سوم یعنی lenovo EE boot رو مطمئن نیستم، تصمیم با خودتون.)
مسیر مربوط به تصویر ششم:
همشون.
اگه مشکلی بود مطرح کنین.
یاعلی
سلام . کارهای گفته شده انجام شد . تعداد پروسسهاکمتر و تقریبا 80 تاست . تغییر بخصوصی روی سرعت حاصل نشد .
برنامه های زیادی از اول روی سیستمم نصب بود که از کارایی خیلیاش بی اطلاعم .unistall کردن بعضی برنامه ها میتونه کمکی بکنه؟ به نظرتون این مشکل نگران کننده است؟ یا علت خاصی داره؟
متشکرم از وقتی که میگذارید.
milad.xp
30-01-2016, 22:59
سلام مجدد
میدونین حقیقتش اینه که بعضی برنامه ها وقتی نصب میشن یه سری فایل به سیستم اضافه میکنن، بعد وقتی یه برنامه ی دیگه هم نصب میشه (البته بعضی وقتا) ممکنه همون فایل رو به هنگام نصب به ویندوز اضافه کنه که اصطلاحا overwrite میشه. بعد اون برنامه قبلی با این فایل جدید نمیخونه و سیستم کند میشه.
گاهی اوقات هم ویندوزی که رو سیستم نصبه، از اول مشکل داشته و خوب نصب نشده که دیگه خر بیار و باقالی بار کن.
من خودم تو این جور مواقع از نرم افزار tuneup utility که جدیدا اسمش شده avg pc tuneup استفاده میکنم.
یعنی اول برنامه های اضافی رو حذف میکنم بعدش سیستم و ریجستری رو با اون اسکن می کنم.
ولی خیلی وقتام حال و حوصله ی این کارارو ندارم و از صفر ویندوز میریزم.
این دیگه بستگی داره به نظر و همت شما.
ولی شما علی الحساب برنامه های اضافی رو حذف کنین.
اگه هم تو شناسایی اینکه چه برنامه ای رو احتیاج دارین یا نه مشکلی داشتین، (ایشالا) یه عکس از برنامه هاتون
(Control Panel\Programs and Features) بذارین.
اگه هم تعویض ویندوز براتون مقدوره که از همین الان اون کار رو کنین.
دیگه تصمیم با شماست. اگه موردی بود ما در خدمتیم.
یاعلی
ممنون از لطفتون . من عکسای programs رو گذاشتم.
milad.xp
31-01-2016, 10:10
قبل از هر چیز یه سوال:
شما برنامه نویس هستین؟ (یا یه برنامه نویس از سیستمتون استفاده می کنه؟)
سرهنگ معمر قذافی
31-01-2016, 13:51
در حالت عادی 50% از رم شما اشغال شده :n04:
البته بیشتر با SQL , visual stadio کار میکنم.با نرم افزار های زیر در حد انجام پروژه بوده که دیگه نیازی بهشون ندارم .
code vision AVR و( JAVA(Net beanse
milad.xp
02-02-2016, 17:22
با سلام
توصیه ای که میتونم بهتون کنم اینه که نرم افزار avg pc tuneup رو نصب کنین.
بعد از بخش optimize روی گزینه ی disable programs کلیک کنین و تو صفحه ای که میاد برنامه هایی رو که گهگاه ازشون استفاده می کنید رو غیر فعال کنین.
استفاده از این ویژگی خیلی خوبه و من خودم امتحانش کردم و راضیم.
توصیه دیگه اینه که مثلا بجای استفاده از adobe acrobat از نرم افزار SumatraPDF استفاده کنین که سرعت اجراش خیلی بالاست و لی در عین حال کم حجم هم هست.
همچنین بهتره google toolbar for internet explorer و Mozilla maintenance service رو هم از بخش uninstall programs حذف کنین.
ونهایتا اینکه اسکن سیستم با یه آنتی ویروس سرحال و به روز مثل bitdefender یا کسپراسکای یا نورتون توصیه ی همیشگی هستش.
ایشالا که مشکلتون حل بشه.
یاعلی
سلام . طی مراحلی که گفتید و انجام دادم ( delete کردن رجیستر ها) ، دکمه های لمسی لب تاپم که برای کم و زیاد کردن لب تابم بودو دو مورد دیگه، دیگه روی دسکتاب نمایش داده نمیشه . ایا میشه محتویات رجیستر هارو برگرداند ؟ عکسش هست .
milad.xp
07-02-2016, 20:29
سلام . طی مراحلی که گفتید و انجام دادم ( delete کردن رجیستر ها) ، دکمه های لمسی لب تاپم که برای کم و زیاد کردن لب تابم بودو دو مورد دیگه، دیگه روی دسکتاب نمایش داده نمیشه . ایا میشه محتویات رجیستر هارو برگرداند ؟ عکسش هست .
سلام
وای خدای من. حالا یه مشکل جدیدم به مشکلاتتون اضافه شد.
اول به لینک زیر مراجعه کنین و دستورات رو انجام بدین.
اگه مشکل حل نشد به لینک زیر مراجعه کنین.
اگه این بارم مشکل حل نشد، حلال کنین.
یاعلی
سوال من از شما چیز دیگه ای بود! آیا میشه محتویات 2 رجیستری که گفتید delete کن رو برگرداند؟
milad.xp
08-02-2016, 12:06
سلام
در حالت عادی که نمیشه.
مگه اینکه خودتون اون کلید رو بسازین یا اینکه نرم افزار رو دوباره نصب کنین.
اگه نتونستین اسم هر کدومو احتیاج دارین بگین که ایشالا ببینم میتونم براتون بسازمش یا نه؟
کلید ها کار میکنه ولی دیگه روی دسکتاب نشون داده نمیشه! مثلا نور صفحه نمایش. درجه صدا و ....
چرا وقتی از یک راه حل مطمئن نیستید پیشنهاد میدین؟ یا وقتی اینقدر پیامد داره قبلش نمیگید؟!
من حالا چیکار کنم؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.