ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با ژل تاخیری

mr_khodaei2008
24-01-2016, 19:21
سلام، امیدواریم مدیر تاپک را حذف نکنه

دوستان من برا تاخیر در ژل ایموشن انزالالایموشنابیای ایجاد تاخیر هست خریدم
طبق دستورش استفاده کردم بار اول مالیدم و بعد 20 دقیقه شستم ولی هیچ تاخیری ایجاد نشد و با بدون ژل فرقی نکرد زمام انزلال
بار دوم خوب مالیدم روی الت و ماساژ دادم و تقریبا 40 دقیقه گزاشتم بمونه ولی اینبار هم هیچ تاخیری نشد و مثل حالت عادی انزلال زود شد
یعنی این ژل ها هیچ اثری نداره یا من اشتباه استفاده کردم یا من مشکلم اینقدر حاد هست که ژل هم نمیتونه روش تاثیر بزاره

دوستان لطفا راهنمایی کنید و کمک کنید، لطفا مسخره بازی و پست بی مزه نزارید

bas ali
24-01-2016, 21:28
از کرم لیدوکایین استفاده کن

info.nfilm
24-01-2016, 21:40
سلام، امیدواریم مدیر تاپک را حذف نکنه

دوستان من برا تاخیر در ژل ایموشن انزالالایموشنابیای ایجاد تاخیر هست خریدم
طبق دستورش استفاده کردم بار اول مالیدم و بعد 20 دقیقه شستم ولی هیچ تاخیری ایجاد نشد و با بدون ژل فرقی نکرد زمام انزلال
بار دوم خوب مالیدم روی الت و ماساژ دادم و تقریبا 40 دقیقه گزاشتم بمونه ولی اینبار هم هیچ تاخیری نشد و مثل حالت عادی انزلال زود شد
یعنی این ژل ها هیچ اثری نداره یا من اشتباه استفاده کردم یا من مشکلم اینقدر حاد هست که ژل هم نمیتونه روش تاثیر بزاره

دوستان لطفا راهنمایی کنید و کمک کنید، لطفا مسخره بازی و پست بی مزه نزارید
قرص الکترا 100 و ویاگرا

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

B3HZ@D
24-01-2016, 22:17
این قرص ها کلی عوارض داره . از اسپری یا ژل استفاده کنین بهتره . کاندوم هم میتونه برای تاخیر بیشتر بهتون کمک کنه .
ولی به جای استفاده از دارو و ژل و قرص بهتره کم کم سعی کنین با کنترل خودتون از انزال جلوگیری کنین و به نوعی از اون هیجانی که درون شما وجود داره کم کنین . همین میتونه کمک زیادی بکنه .
اگه روش کنترلش رو یاد بگیرین میتونه موثرتر از استفاده از قرص و ژل باشه .

mr_khodaei2008
25-01-2016, 21:50
ممنون از پاسخ ها ، یعنی این ژل ها بیس درصدمت تاثیر ندارن ، این همه.تبلیغ میکنن حتی میگن تا سی دقیقه تاخیر میندازن همش جرته،

این کرم لیدوکایین چطوره چقدر جواب میده، از لوازم ارایشی بخرم یا داروخانه

NEED FOR PC
25-01-2016, 22:07
ممنون از پاسخ ها ، یعنی این ژل ها بیس درصدمت تاثیر ندارن ، این همه.تبلیغ میکنن حتی میگن تا سی دقیقه تاخیر میندازن همش جرته،

ژل ضعیف ترین گزینه برای مصرف هست و کسانی که بصورت خیلی کم یا بقول معروف تفریحی میخان ی چند دقیقه بیشتر به رابطه بپردازند از ژل استفاده میکنند !

ژل
اسپری
قرص

این ترتیب قدرتشون هست اصلا هم ربطی ب مارک نداره،بنظرم اگر اسپری پاور من ارجینال تهیه کنید بسیار بهتر هست فقط 2الی4 دقیقه زمان میبره تا شمارو آماده رابطه طولانی کنه

bas ali
26-01-2016, 06:27

کرم لیدوکایین خیلی عالی جواب میده .حدود 15 دقیقه قبلش بزن و حواست باشه که زیاد هم نزنی . از داروخانه بگیر

mr_khodaei2008
26-01-2016, 19:41
ممنون . کرم لیدوکایین عوارض که نداره ؟

قیمتش چنده حدودی ؟ و اصل یا تقلبیش را چطور بفهمم؟

تقریبا چند دقیقه تاخیر میاره؟

bas ali
26-01-2016, 21:28
ممنون . کرم لیدوکایین عوارض که نداره ؟

قیمتش چنده حدودی ؟ و اصل یا تقلبیش را چطور بفهمم؟

تقریبا چند دقیقه تاخیر میاره؟
عوارض نداره . قیمتش هم 2 تا 3 تومنه و ایرانیه پس تقلبی نداره
هرچی بیشتر بزنی بیشتر تاخیر میاره