مشاهده نسخه کامل
: نیاز کمک فوری در مورد هارد
onlyjuve
24-01-2016, 17:31
با سلام
من یه هارد 2 ترا وسترن دارم که فرمتش ntfs بود
خواستم با نرم افزار NTFS to FAT32 Wizard 2.4 فرمتش رو تبدیل به fat 32 کنم با این توضیح که تو اطلاعات این برنامه گفته شده بود بدون از دست رفتن اطلاعات میشه فرمت هارد رو تغییر داد
خب موقع کار با برنامه یهو سیستم هنگ کرد و برنامه نتونست کارش رو تا آخر انجام بده ولی الان دیگه هاردم باز نمیشه و اطلاعاتش رو نمیتونم ببینم الیته بگم هارد فرمت نشده ولی هر وقت وصلش میکنم به لب تاپ پیغام میده باید فرمت بشه
به نظر شما چیکارش کنم ؟؟ اطلاعاتم و میتونم یه جوری برگردونم ؟؟؟
ata.royalfalcon
24-01-2016, 18:14
با سلام
من یه هارد 2 ترا وسترن دارم که فرمتش ntfs بود
خواستم با نرم افزار NTFS to FAT32 Wizard 2.4 فرمتش رو تبدیل به fat 32 کنم با این توضیح که تو اطلاعات این برنامه گفته شده بود بدون از دست رفتن اطلاعات میشه فرمت هارد رو تغییر داد
خب موقع کار با برنامه یهو سیستم هنگ کرد و برنامه نتونست کارش رو تا آخر انجام بده ولی الان دیگه هاردم باز نمیشه و اطلاعاتش رو نمیتونم ببینم الیته بگم هارد فرمت نشده ولی هر وقت وصلش میکنم به لب تاپ پیغام میده باید فرمت بشه
به نظر شما چیکارش کنم ؟؟ اطلاعاتم و میتونم یه جوری برگردونم ؟؟؟
با سلام .
ولی هر وقت وصلش میکنم به لب تاپ پیغام میده باید فرمت بشه
با توجه به جمله بالا ، احتمالاً پارتیشن مورد نظر RAW شده . برید Disk management ویندوز و این مسئله رو مطمئن بشید .
اگر RAW شده میتونید از آموزشهای موجود در تاپیک زیر استفاده کنید . در این تاپیک چند روش توضیح داده شده که مطمئنترین راه بنظر من ریکاوری اطلاعات با برنامه MiniTool Power Data Recovery و ذخیره اطلاعات مورد نظر در فضای دیگه هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از بازیابی اطلاعات و اطمینان از اینکه سالم و بدون مشکل هستند میتونید درایو مورد نظر رو با فایل سیستم دلخواه فرمت کنید .
onlyjuve
24-01-2016, 22:57
با سلام .
با توجه به جمله بالا ، احتمالاً پارتیشن مورد نظر RAW شده . برید Disk management ویندوز و این مسئله رو مطمئن بشید .
اگر RAW شده میتونید از آموزشهای موجود در تاپیک زیر استفاده کنید . در این تاپیک چند روش توضیح داده شده که مطمئنترین راه بنظر من ریکاوری اطلاعات با برنامه MiniTool Power Data Recovery و ذخیره اطلاعات مورد نظر در فضای دیگه هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از بازیابی اطلاعات و اطمینان از اینکه سالم و بدون مشکل هستند میتونید درایو مورد نظر رو با فایل سیستم دلخواه فرمت کنید .
با تشکر از شما
هیج راهی نداره که روی همین هارد ریکاوری بشه ؟؟
آخه هارد 2 ترا از کجا بیارم ؟؟؟؟؟ :n35::n35::n35:
ata.royalfalcon
25-01-2016, 08:09
با تشکر از شما
هیج راهی نداره که روی همین هارد ریکاوری بشه ؟؟
آخه هارد 2 ترا از کجا بیارم ؟؟؟؟؟ :n35::n35::n35:
نه دوست عزیز ، متاسفانه راهی نیست . ذخیره اطلاعات باید روی هارد دیسک دیگه باشه . حتی اگر هم بخواهید روی همین هارد دیسک ذخیره کنید درایو هم به حالت RAW رفته و نمیتونید بهش دسترسی داشته باشید .
البته در همان تاپیک و در پست اول روشی برای فیکس مشکل توضیح دادم بدون اینکه نیازی به بازیابی تک تک اطلاعات روی هارد دیسک دیگه باشه ولی روش صد در صد مطمئنی نیست و اگر اطلاعات برای شما خیلی مهم هست بهتره که تک تک اطلاعات رو بازیابی و روی هارد دیسک دیگه ذخیره کنید .
هرگونه دستکاری در پارتیشنها با ریسک از دست دادن اطلاعات همراه هست . از این به بعد قبل از هرکاری ، حتماً از اطلاعات یک کپی داشته باشید یا اینکه به چیزی دست نزنید .
onlyjuve
27-01-2016, 21:16
توی disk management ;i میرم نمیزنه raw یعنی اصلا هیچی نزده
خب این یعنی چی ؟؟ خوبه یا بده ؟؟
ata.royalfalcon
27-01-2016, 22:17
توی disk management میرم نمیزنه raw یعنی اصلا هیچی نزده
خب این یعنی چی ؟؟ خوبه یا بده ؟؟
یک عکس از Disk management ویندوز اگر میتونید اینجا بذارید ولی بازهم بهترین کار همان بازیابی تک تک اطلاعات و ذخیره روی هارد دیسک دیگه هست .
من میتونم به شما بگم که برنامه MiniTool Partition Wizard رو تست کنید یا حتی برنامه Acronis recovery expert که بیشتر سعی میکنه پارتیشن رو بازیابی کنه و نیاز به فضای دیگه ای نداره ولی روش مطمئنی نیست (بازیابی پارتیشن به جای بازیابی تک تک اطلاعات) و حتی ممکن هست وضعیت رو بدتر کنند .
onlyjuve
29-01-2016, 11:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید اینقدر سوال میپرسم
اگه بخوام فقط یه سری از فایها رو برگردونم میتونم انتخاب کنم کدوم فایل رو برگردونم کدوم رو نه ؟؟؟؟
و اینکه شما چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ با شرایط هارد من که عکسش رو گذاشتم
ata.royalfalcon
29-01-2016, 12:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید اینقدر سوال میپرسم
اگه بخوام فقط یه سری از فایها رو برگردونم میتونم انتخاب کنم کدوم فایل رو برگردونم کدوم رو نه ؟؟؟؟
و اینکه شما چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ با شرایط هارد من که عکسش رو گذاشتم
بله ، میتونید فایلهایی که برای شما مهم هست رو انتخاب (پس از اسکن هارد دیسک توسط برنامه های بازیابی) و سپس روی فضای دیگه ذخیره کنید .
فعلاً برنامه MiniTool Power Data Recovery رو تست کنید البته قبل از شروع حتماً رجیستر کنید تا تمام قابلیتهاش فعال بشه (از سافت گذر میتونید جدیدترین ورژن + کرک رو دانلود کنید) . آموزش استفاده از این برنامه رو در انتهای پست دوم این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گذاشتم و طبق مراحل توضیح داده شده عمل کنید و ببینید تا چه حد میتونه اطلاعات رو بازیابی کنه و آیا اطلاعات بازیابی شده سالم هستند یا خراب .
ضمناً اگر میتونید قبل از شروع بکار بازیابی اطلاعات ، روی سیستم دیگه هم تست کنید و ببینید بازهم به همین شکل هست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.