ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیییب هنگام نصب ویندوز( برگرداندن درایوها )

ramezani1363
24-01-2016, 15:48
با سلام خدمتت همه دوستان:n16:

چند وقت پیش تصمیم گرفتم ویندوز 7 لپتاپ رو عوض کنم و ویندوز xp (برای یکی از نرم افزارهای قدیمی) بریزم
موقع نصب اشتباهی درایو ها با هم یکی شدن ( ولی فرمت و یا Delete نشدن!! ) و ویندوز قبلی هم که خب مسلما پرید !
و با نرم افزار Active@Boot Recovery سعی کردم درایوها رو برگردونم که نشد:n03:

به کمک همین نرم افزار تونستم یه بوت دیسک درست کنم و یکم از اطلاعاتم رو که نمیدونم پاک شده یا نه ریکاوری کنم (فقط یه مقدار از عکس ها ریکاوری شد و بیشتر فایلهای ویدئویی ریکاوری نشد)

حالا میخوام بدونم چه راهی برای برگردوندن درایو ها به حالت قبل میباشد؟؟

و سوال مهمتر اینکه اگر حدود 25 گیگ از درایو رو فرمت (Delete) کنم و یه ویندوز روش نصب کنم آیا امکان دسترسی به بقیه ی اطلاعاتم وجود داره یا خیر ؟؟:n28:

paveej
24-01-2016, 17:14
سلام
به نظرم نرم افزار minitool partition wizard home edition 6 ميتونه پارتيشينها رو و همينطور اطلاعاتشون رو به حالت قبل برگردونه.
بايد قبل از اينكه درايو ها رو تغيير بديد يا فرمت كنيد ريكاوري كنيد وگرنه اطلاعات مربوط به اون قسمت تقريبن از بين ميره.واسه اينكه اطلاعات زودتر برگرده بهتره قبل از نصب ويندوز اطلاعات رو برگردونين
اگه ويندوز روي سيستم نداريد بهتره از Hiren BootCD 15 استفاده كنيد. توي منوش بوت ويندوز xp هم داره كه توي اون ابزارهاي ريكاوري و همين نرم افزار هم هست.اين نرم افزار توي قسمت نرم افزارهاي partition/boot/mbr به اسم partition wizard home edition هست.