ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش نشدن ویندوز 8.1 !!!!؟

S.H.B
23-01-2016, 21:27
سلام
من به تازگی windows 8.1 pro build 9600 نصب کردم.
وقتی سیستمو shutdown میکنم و بعد چند ساعت روشنش میکنم
تو task manager رو که میبینم ، سیستم اصن خاموش نشده!!
لطفا راهنمایی کنید.عکسو بلافاصله بعد از روشن کردن سیستمم گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir z
23-01-2016, 21:45
سلام
دوست عزیز از زمان ویندوز 8 الگوریتم های ویندوز دچار تغییراتی شد که خوبی های زیادی داره، یکش همینه. شما الان ریستارت کن (خاموش روشن نه، حتما با گزینه ریستارت) عدد صفر میشه.
تو ویندوز های قدیم مثل xp و 7 یادتون باشه ویندوز خیلی طول میکشید بیاد بالا که از 8 به بعد خیلی خوب و سریع شد (قبل از 8 ریستارت با خاموش روشن کردن یکی بود و فرقی نداشت). دلیلش همینی هست که میبینی، الان ریستارت که کنی میشه مثل همون ویندوزهای قدیمی و زیاد طول میکشه ویندوز قابل استفاده بشه. هیچ مشکلی هم نداره و نگرانی نداره

S.H.B
23-01-2016, 23:42
سلام
دوست عزیز از زمان ویندوز 8 الگوریتم های ویندوز دچار تغییراتی شد که خوبی های زیادی داره، یکش همینه. شما الان ریستارت کن (خاموش روشن نه، حتما با گزینه ریستارت) عدد صفر میشه.
تو ویندوز های قدیم مثل xp و 7 یادتون باشه ویندوز خیلی طول میکشید بیاد بالا که از 8 به بعد خیلی خوب و سریع شد (قبل از 8 ریستارت با خاموش روشن کردن یکی بود و فرقی نداشت). دلیلش همینی هست که میبینی، الان ریستارت که کنی میشه مثل همون ویندوزهای قدیمی و زیاد طول میکشه ویندوز قابل استفاده بشه. هیچ مشکلی هم نداره و نگرانی نداره

ممنون داداش:n40: