مشاهده نسخه کامل
: میزان چرخش هارد دیسک
personal
23-01-2016, 19:20
با سلام خدمت دوستان عزیز من حدود یک ماه پیش یه هارد 2tb western digital my passport خریداری کردم چک کردم همه چیزش درست بود اما وقتی توی نرم
افزارهای مشاهده اطلاعات هارد نگاه میکنم بجای 5400rpm میزان چرخش هارد رو 5200rpm می نویسه ؟ بنطرتون مشکلی داره ؟ تقلبیه ؟ چون بقیه چیزاش درسته مشکلی هم نداره :n03:
ata.royalfalcon
23-01-2016, 22:33
با سلام خدمت دوستان عزیز من حدود یک ماه پیش یه هارد 2tb western digital my passport خریداری کردم چک کردم همه چیزش درست بود اما وقتی توی نرم
افزارهای مشاهده اطلاعات هارد نگاه میکنم بجای 5400rpm میزان چرخش هارد رو 5200rpm می نویسه ؟ بنطرتون مشکلی داره ؟ تقلبیه ؟ چون بقیه چیزاش درسته مشکلی هم نداره :n03:
سلام دوست عزیز .
هیچ مشکلی نداره . این هارد دیسکهای WD Green لپتاپی 2.5 اینچی (مثلاً مدل نامبر WD20NPVX) که در مدلهای اکسترنال هم استفاده میشه 5200rpm هستند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
personal
24-01-2016, 17:21
آهان پس یعنی فرق خاصی با هم ندارن ؟ الان من سریال نامبرش چک کردم اولش شبیه همینی هست که گذاشتین----WX61AA5H8F1Y . مزیت یا عیبی که ندارن ؟:n06:
ata.royalfalcon
24-01-2016, 18:06
آهان پس یعنی فرق خاصی با هم ندارن ؟ الان من سریال نامبرش چک کردم اولش شبیه همینی هست که گذاشتین----WX61AA5H8F1Y . مزیت یا عیبی که ندارن ؟:n06:
اون شماره ای که من گذاشتم مدل نامبر هست که در برنامه Crystal Disk Info هم دیده میشه (عکس بالا) . شماره ای که شما گذاشتید سریال نامبری هست که غیر تکراری و منحصر به فرد برای هر هارد اکسترنال هست . با همین سریال نامبر شما هارد اکسترنال رو در سایت وسترن دیجیتال رجیستر میکنید .
مزیت یا عیبی که ندارن ؟
علاوه بر noise و صدای کمتر ، پرفورمنس هارد دیسک هم یکم کمتر میشه که بنظر من مهم نیست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.