ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی خرید تلویزیون تا 3500

delphy22
22-01-2016, 16:37
سلام
شدیدا بازار تلویزیون آدمو گیج میکنه . البته لوازم دیجیتال کلا اینجوریه از بسکه رو کاغذ یه چیز میگن ولی در عمل مصرف کننده ها چیز دیگه ای میگن .

من یه مشورت از شما سروران دارم :
فضای سالن ما حدودا 40 متره که حالت مستطیلی داره و میخوام در ضلع کوچکتر یه تلویزیون نصب کنم که برام تصویر تو الویت هست چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ سرعت پردازش و نمایش و.... . بعد از اون پشتیبانی از USB و HDMI و داشتن وای فای برای اتصال به موبایل و...

ولی اصلا مهم نیست 3 بعدی باشه یعنی نباشه بهتره و به اینترنت نمیخام وصل بشه

حالا شدیدا گیج شدم که چی رو از چه برندی بگیرم ؟ حتی یه عده میگن پلاسما بگیری بهتره !!
یکی میگه 4کا بگیر 50 اینچ سامسونگ یکی میگه فول اچ دی بگیر 55 اینچ و...

بودجه من 3500 هست . ممنون میشم منو راهنمایی کنید

استاد شیفو
22-01-2016, 17:17
سلام
شدیدا بازار تلویزیون آدمو گیج میکنه . البته لوازم دیجیتال کلا اینجوریه از بسکه رو کاغذ یه چیز میگن ولی در عمل مصرف کننده ها چیز دیگه ای میگن .

من یه مشورت از شما سروران دارم :
فضای سالن ما حدودا 40 متره که حالت مستطیلی داره و میخوام در ضلع کوچکتر یه تلویزیون نصب کنم که برام تصویر تو الویت هست چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ سرعت پردازش و نمایش و.... . بعد از اون پشتیبانی از USB و HDMI و داشتن وای فای برای اتصال به موبایل و...

ولی اصلا مهم نیست 3 بعدی باشه یعنی نباشه بهتره و به اینترنت نمیخام وصل بشه

حالا شدیدا گیج شدم که چی رو از چه برندی بگیرم ؟ حتی یه عده میگن پلاسما بگیری بهتره !!
یکی میگه 4کا بگیر 50 اینچ سامسونگ یکی میگه فول اچ دی بگیر 55 اینچ و...

بودجه من 3500 هست . ممنون میشم منو راهنمایی کنید

samsung 50ju7000

مطمئن باش بهترین انتخاب بدون گارانتی در این رنج هست .

samibeig
22-01-2016, 19:23
سلام ... من هم مثل شما هفته قبل خیلی زمان گذاشتم برای انتخاب تلویزیون ... البته بودجه من 2 تومن بود ولی می تونم یه راهنمایی هایی برات بکنم

اول از همه اینکه انتخاب نهایی شما بین ال جی و سامسونگ خواهد بود چون سونی واقعا اگر هم کیفیت بهتری هم ارائه بده پول بیشتری که در tv های هم رده میگیره آدم رو ناخودآگاه فراری میده ... این از این .

نکته دوم اینکه احتمالا باز هم در نهایت تلویزیونی با گارانتی سام سرویس و یا گلدیران خواهید خرید چون من تو گارانتی تردید داشتم ولی واقعا آدم نمی تونه تو ال جی به خاطر 300 400 و تو سامسونگ هم ب خاطر 200 250 ( با توجه به تخفیف جشنواره هاشون ) ریسک کنه ... چون میگن این تی وی ها علاوه بر اینکه چینی با مارک کره ای هستن ( البته شاید همشون نه ) چون قاچاقی وارد کشور میشن بالاخره دستگاه ظریفی هست و امکان آسیب بهش هست تو اون کوه و دره و اینکه گارانتی 100 تومنی به هیچ دردی نمی خوره !

و اما در مورد tv و بودجتون : ببینید با بودجه ای که دارید فکر کنم بشه یه 4k 50 یا شاید 55 اینچ برداشت ولی واقعا محتوی 4k الان خیلی کم هست و انصافا هم full hd آدم رو ارضا می کنه و شما می تونید حتی هزینه کمتری هم بکنید و عوضش بهترین FHD رو با اینچ بالاتر بردارید . چون هشتاد متر هم کم نیست . ولی درنهایت باز انتخاب با خودتونه ! و این 3D رو هم که خودتون گفتید اصلا کارایی نداره ولی امکان داره با توجه به بودجتون در تلویزیون انتخابی تون باشه !

این لینک لیست تلویزیون های LG 2015 رو نشون میده که اگه بخواید گلدیران بخرید دقیقا با همین نام ها عرضه تو ایران وارد شدن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من دنبال LB ها که مال 2014 هستند هم بودم ولی فروشنده ها گفتن می تونی پیدا کنی تو بازار ولی دیگه تولید نمیشن و بهتره از tv های جدید که سری LF هستن خریداری کنی من هم فکر کنم این عقلانی تر باشه !

این لینک هم راهنمای نامگذاری tv های LG هست :

شما با انتظاراتی که داری از بین این tv ها چندین مدل رو انتخاب کن و قیمت هاش رو تو سایت خود گلدیران ، دیجی کالا و این گونه سایت های معتبر ببین .

و اما سامسونگ :

تلویزیون های سامسونگ هم سری های 2015 اولشون j دارن که نحوه نامگذاریشون با لینک پایین هست :

ولی tv هایی که سام سرویس وار می کنه احتمالا به دلیل گارانتی نامشون رو تغییر میده و با نام جهانی در ایران محصولاتش عرضه نمیشه ... من فکر می کنم تمام tv هایی که مال 2015 برای ایران و سام سرویس هست در لیست لینک پایین اومده :

و برای سامسونگ هم مثل LG عمل کنید .

ولی در پایان اینطور بهت بگم پس از اینکه چندین مدل از هر دو برند رو اینجا انتخاب کردی برو به مرکز بازار تلویزیون شهری که هستید و علاوه بر انتخاب هایی که تو کاغذ دارید از فروشنده ها هم با توجه به اولویت هاتون مشورت بگیرید و خودتون از نزدیک تلویزیون ها رو ببینید .. مطمئنا در نهایت به دو سه گزینه محدود خواهید شد که انتخاب از بین اون ها هم کار سختی نیست :)

delphy22
23-01-2016, 01:27
samsung 50ju7000

مطمئن باش بهترین انتخاب بدون گارانتی در این رنج هست .

والا آره اگه بدون گارانتی بخوام خوب دستم باز تره ولی تغریبا همه خانواده با بدون گارانتی مخالفن و منم چون یوخت خدایی نکرده اتفاقی بیفته نندازن گردن سماجت من ترجیح میدم گارانتی دار بگیرم

سلام ... من هم مثل شما هفته قبل خیلی زمان گذاشتم برای انتخاب تلویزیون ... البته بودجه من 2 تومن بود ولی می تونم یه راهنمایی هایی برات بکنم

اول از همه اینکه انتخاب نهایی شما بین ال جی و سامسونگ خواهد بود چون سونی واقعا اگر هم کیفیت بهتری هم ارائه بده پول بیشتری که در tv های هم رده میگیره آدم رو ناخودآگاه فراری میده ... این از این .

نکته دوم اینکه احتمالا باز هم در نهایت تلویزیونی با گارانتی سام سرویس و یا گلدیران خواهید خرید چون من تو گارانتی تردید داشتم ولی واقعا آدم نمی تونه تو ال جی به خاطر 300 400 و تو سامسونگ هم ب خاطر 200 250 ( با توجه به تخفیف جشنواره هاشون ) ریسک کنه ... چون میگن این تی وی ها علاوه بر اینکه چینی با مارک کره ای هستن ( البته شاید همشون نه ) چون قاچاقی وارد کشور میشن بالاخره دستگاه ظریفی هست و امکان آسیب بهش هست تو اون کوه و دره و اینکه گارانتی 100 تومنی به هیچ دردی نمی خوره !

و اما در مورد tv و بودجتون : ببینید با بودجه ای که دارید فکر کنم بشه یه 4k 50 یا شاید 55 اینچ برداشت ولی واقعا محتوی 4k الان خیلی کم هست و انصافا هم full hd آدم رو ارضا می کنه و شما می تونید حتی هزینه کمتری هم بکنید و عوضش بهترین FHD رو با اینچ بالاتر بردارید . چون هشتاد متر هم کم نیست . ولی درنهایت باز انتخاب با خودتونه ! و این 3D رو هم که خودتون گفتید اصلا کارایی نداره ولی امکان داره با توجه به بودجتون در تلویزیون انتخابی تون باشه !

این لینک لیست تلویزیون های LG 2015 رو نشون میده که اگه بخواید گلدیران بخرید دقیقا با همین نام ها عرضه تو ایران وارد شدن :

البته من دنبال LB ها که مال 2014 هستند هم بودم ولی فروشنده ها گفتن می تونی پیدا کنی تو بازار ولی دیگه تولید نمیشن و بهتره از tv های جدید که سری LF هستن خریداری کنی من هم فکر کنم این عقلانی تر باشه !

این لینک هم راهنمای نامگذاری tv های LG هست :

شما با انتظاراتی که داری از بین این tv ها چندین مدل رو انتخاب کن و قیمت هاش رو تو سایت خود گلدیران ، دیجی کالا و این گونه سایت های معتبر ببین .

و اما سامسونگ :

تلویزیون های سامسونگ هم سری های 2015 اولشون j دارن که نحوه نامگذاریشون با لینک پایین هست :

ولی tv هایی که سام سرویس وار می کنه احتمالا به دلیل گارانتی نامشون رو تغییر میده و با نام جهانی در ایران محصولاتش عرضه نمیشه ... من فکر می کنم تمام tv هایی که مال 2015 برای ایران و سام سرویس هست در لیست لینک پایین اومده :

و برای سامسونگ هم مثل LG عمل کنید .

ولی در پایان اینطور بهت بگم پس از اینکه چندین مدل از هر دو برند رو اینجا انتخاب کردی برو به مرکز بازار تلویزیون شهری که هستید و علاوه بر انتخاب هایی که تو کاغذ دارید از فروشنده ها هم با توجه به اولویت هاتون مشورت بگیرید و خودتون از نزدیک تلویزیون ها رو ببینید .. مطمئنا در نهایت به دو سه گزینه محدود خواهید شد که انتخاب از بین اون ها هم کار سختی نیست :)

سلام راهنمایی هاتون عالی بود مشخصه شمام خیلی عذاب کشیدی

واقعا عذاب آوره . یه جوری محصول دادن بیرون که عمدا یه امکانی رو یه تی وی داره 10 دیگه نداره و برعکس !!

4کا رو حق با شماست کاربردی نداره ؛ از این جهت گفتم 4 کا چون تعدا پیکسلش بالاتره و اینکه فروشنده معتقد بود که فرکانسش 200 هرتزه و تو 4کا در 4 ضرب میشه و میگفت اگه فول اچ دی تو تصویر سریع جا امونه 4کا محاله جا بمونه !!! البته این گفته اون بود نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه

شما نظری در مورد پلاسما ها نداری؟ خیلی ها روش تعصب دارن و میگن حتی از ال ای دی هم سر تره ! بخصوص پاناسونیک

فروشنده سامسونگ نظرش رو 50ju6990 بود من تو دیجیکالا از مدل 55ju6980 هم خوشم اومد . الجی رو تو دیجیکالا دیدم زیاد رای خوبی نداره انگار همه بعد از خرید پشیمون میشن !

samibeig
23-01-2016, 14:02
والا آره اگه بدون گارانتی بخوام خوب دستم باز تره ولی تغریبا همه خانواده با بدون گارانتی مخالفن و منم چون یوخت خدایی نکرده اتفاقی بیفته نندازن گردن سماجت من ترجیح میدم گارانتی دار بگیرم

سلام راهنمایی هاتون عالی بود مشخصه شمام خیلی عذاب کشیدی

واقعا عذاب آوره . یه جوری محصول دادن بیرون که عمدا یه امکانی رو یه تی وی داره 10 دیگه نداره و برعکس !!

4کا رو حق با شماست کاربردی نداره ؛ از این جهت گفتم 4 کا چون تعدا پیکسلش بالاتره و اینکه فروشنده معتقد بود که فرکانسش 200 هرتزه و تو 4کا در 4 ضرب میشه و میگفت اگه فول اچ دی تو تصویر سریع جا امونه 4کا محاله جا بمونه !!! البته این گفته اون بود نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه

شما نظری در مورد پلاسما ها نداری؟ خیلی ها روش تعصب دارن و میگن حتی از ال ای دی هم سر تره ! بخصوص پاناسونیک

فروشنده سامسونگ نظرش رو 50ju6990 بود من تو دیجیکالا از مدل 55ju6980 هم خوشم اومد . الجی رو تو دیجیکالا دیدم زیاد رای خوبی نداره انگار همه بعد از خرید پشیمون میشن !

سلام دوباره

واقعیتش چون بودجه من در حد 4k نبود اطلاعات زیادی درباره اینکه 4k چه تاثیری می تونه تو رفرش ریت تصویر و یا upscalling بزاره به دست نیاوردم ولی اون چیزی که تو فروشگاه از نزدیک دیدم این بود که انصافا تو تلویزیون های 4k ریپ زدن فوتبال خیلی کم و در حد صفر بود نسبت به FHD هایی که اونجا بودن . ولی 4k طبق نوشته هایی که خوندم تو اینچ های 50 به بالا می تونه خودش رو بهتر نشون بده !

در مورد پلاسما قبلا کمی اطلاعات کسب کرده بودم در مورد اینکه فقط پلاسماهای با قیمت بالای پاناسونیک می تونن اون چیزی و که برتری کیفی نسبت به LED LCD هست رو نمایش بدن ولی واقعیتش خواهرم پلاسما خریده چیزی که من رو اذیت می کنه و در فروشگاه ها هم این و می بینم با اینکه شاید فوتبال رو بهتر نشون بده بدون ریپ ولی پیکسل ها و حالت جدولیش از فاصله 4 5 متری هم به چشم می زنه ( میگم شاید این به دلیل پلاسماهای کم قیمت تو ویترین هاست ) و حتی تفاوت وضوح و روشنایی اونها نسبت به LED ها محسوس هست. اینه که آدم زیاد با پلاسمای پایین قیمت حال نمی کنه !

من هم بین دو مدل از ال جی و سامسونگ مونده بودم و تمایلم به ال جی بود ولی وقتی review و rating سایت های خارجی و راهنمایی های فردی به نام آریایی در این انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خوندم تصمیمم عوض شد به خرید سامسونگ با اینکه پنل IPS ال جی تحریک می کنه آدم رو .

فکر کنم گزینه خوبی رو انتخاب کردی که جشنواره هم تخفیف خوبی میده ولی باز هم یه مشورت تو این انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از آقای آریایی بگیر تا مطمئن تر بشی !

Mehrdad092000
24-01-2016, 05:33
tv تا چقدر میخواین پیشنهاد بدم چنتا
رفرش ریت به پنل ربط داره بالای 120 هرتز مشکلی ندارن
upscaling اون جوری نیست که بعد بشه سرعت کم بشه و اینا
من روی 950با مشکل سرعت روبه روم :n02: میگم پنل اوکی باشه اصلا مشکلی نیست
tvبا کیفیت میخواین oeld که گرونه و ...
برای مصارق خانگی همون lcd مناسبه از نظر قیمت و کلی
پلاسما هم عالیه اما اونم مشکلات خودشو داره

delphy22
10-02-2016, 14:22
سلام مجدد . چندین بار سعی کردم متن ارسال کنم نشد !!

در هر صورت انگار قسمت ما هیشکدوم از این برندها نبود

وقتی بعد از کلی تحقیق رفتم برای خرید ... در نهایت از بین این همه برند سامسونگ و الجی و پاناسونیک و سونی و.... توشیبا خریدم !!

خیلی جالبه که اصلا بهش فکرم نکرده بودم و خیلی اتفاقی شد !
در هر صورت امیدوارم خوب کار کنه

این مدل 50 اینچه . و سیستم عامل آندروید داره . پنل 6 رنگ - 200 هرتز

info.nfilm
19-02-2016, 14:31
عزیز من خودم سونی دارم . کیفیت عالی اما امکانات نداره
در امکانات هیچی به پای سامسونگ نمیرسه
مثلا سونی فرمت mkv پخش نمیکنه اما سامسونگ هر فرمتی که بهش بدی پخش میکنه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

delphy22
20-02-2016, 17:16
عزیز من خودم سونی دارم . کیفیت عالی اما امکانات نداره
در امکانات هیچی به پای سامسونگ نمیرسه
مثلا سونی فرمت mkv پخش نمیکنه اما سامسونگ هر فرمتی که بهش بدی پخش میکنه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کلا سونی تو پشتیبانی از فرمت و.... مشهوره به ضعیف بودن
نقطع قوتش تصویرشه که معمولا برای مقایسه ازش استفاده میکنن . البته نه مدلای منتاژ داخل بلکه نمونه های قطعه ژاپن و منتاژ اروپا یا سنگاپور

سامسونگ و الجی یه دکون مسخره راه انداختن برا پول چاپیدن نمونش این جشنواره ها و این قضیه که باید پول پیش بدی بعد بیارن خودشون نصب کنن و.... هزینش هم جداست