مشاهده نسخه کامل
: شبکه کردن چند سیستم
masoud_cpu
22-01-2016, 14:22
با سلام خدمت استاتید.
یک پی سی فاقد کارت شبکه وایرلس(فعلا) دو عدد موبایل یک عدد لپ تاپ یک مودم روتر ای دی اس ال ویک اشتراک اینرنت دارایی بنده است.
اینترنت رو با ای دی اس ال مودم میگیرم و بصورت وایرلس بین دیوایس ها شر میکنم اما میخوام حالتی رو داشته باشم که همزمان با داشتن اینرنت وایرلس ، بتونم یک شبکه محلی وایرلس نیز بین دیوایس های مذکور برقرار کنم. میدونم به یک کارت شبکه وایرلس برای پی سی نیاز دارم اما نمیدونم چه مشخصاتی باید داشته باطه و چگونه باید این شبکه رو ایجاد کنم. ممنون میشم با کمترین تجهیزات راهنمایی بفرمایید.
amirpcp30
22-01-2016, 15:16
با سلام خدمت استاتید.
یک پی سی فاقد کارت شبکه وایرلس(فعلا) دو عدد موبایل یک عدد لپ تاپ یک مودم روتر ای دی اس ال ویک اشتراک اینرنت دارایی بنده است.
اینترنت رو با ای دی اس ال مودم میگیرم و بصورت وایرلس بین دیوایس ها شر میکنم اما میخوام حالتی رو داشته باشم که همزمان با داشتن اینرنت وایرلس ، بتونم یک شبکه محلی وایرلس نیز بین دیوایس های مذکور برقرار کنم. میدونم به یک کارت شبکه وایرلس برای پی سی نیاز دارم اما نمیدونم چه مشخصاتی باید داشته باطه و چگونه باید این شبکه رو ایجاد کنم. ممنون میشم با کمترین تجهیزات راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست عزیز
شما زمانی که به مودم با وایرلس یا کابل متصل میشید در یک شبکه ی محلی هستید ، dhcp مودم به هر کلاینت یک ایپی میده و نیاز به ایپی دستی هم نیست مگه اینکه بخوایید فایل شیر کنید
اگه پی سی به مودم با کابل متصله نیاز نیست وایرلس تهیه کنید
شما فقط کافیست که با مودم ارتباط برقرار کنید با سیم یا بی سیم ، حالا پرینتر ، فایل و... رو به اشتراک بذارید و در دیگر سیستم ها استفاده کنید (اینترنت هم که توسط مودم به اشتراک گذاشته شده و نیاز به تنظیم خاصی نیست)
:n40:
masoud_cpu
22-01-2016, 17:16
سپاش دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی.
ببینید درست متوجه شدم. دیوایس های من برای داشتن اینترنت بصورت وایرلس به مودم ای دی اس ال وصل هستند پس در واقع به یک شبکه محلی وصل شده اند. ودر ا ینجا اینا تک تک از مودم اینترنت رو میگیرند ولی ارتباطی با هم ندارند برای انتقال فایل چگونه این ارتباط رو بین دیوایس ها برقرار کنم که بتونن هم اینترنت رو داشته باشن هم بتونن تبادل فایل کنن بین هم. ?
سوال دوم اینه که من میخوام کارت شبکه واسه پی سی بخرم این کارت شبکه باید قابلیت خاصی داشته باشه ? اخه بعضی ها دو کانال هستند بعضی adhoc پشتیبانی میکنند. میشه لطف کنید یک کارت شبکه قابل نصب روی مادربرد که مورد نیاز من هم معرفی نمایید. سپاس.
masoud_cpu
22-01-2016, 21:34
دوستان لطفا راهنمایی بفرماید.
green-mind
22-01-2016, 22:05
در مورد سوال اولتون خمیلی سادس اساسا کار سختی هم نیست ی فایل شیرینگ راه میندازین
تو گوگل بزنین ایل شیرینگ در ورک گروب کامل اموزش داده
tajrobenik
28-01-2016, 11:10
با سلام خدمت استاتید.
شما شبکه خصوصی دارین!
وقتی بین سیستم های داخلی ارتباط برقرار شده شبکه خصوصی راه اندازی شده.
و در این جا اینترنت هم شیر شده.
حالا ارتبط کامپیوتر با کابل هست و موبایل و لپ تاپ با وایرلس.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.