ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه سه شو / شبکه 3

استاد شیفو
21-01-2016, 20:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پنجشنبه و جمعه - ساعت 20:45

دانلود برنامه

این برنامه ترکیبی با رویکرد طنز در 70 قسمت 50 دقیقه ای به تهیه کنندگی علیرضا ابراهیمی و کارگردانی جواد رضویان به موضوعات اجتماعی می پردازد و تلاش می کند با تعامل مطلوب با مخاطبین لحظات شاد و مفرحی را به وجود بیاورد .
اجرای برنامه به عهده جواد رضویان و مهران غفوریان است . همچنین بازیگرانی چون حمید لولایی ، مریم سعادت ، محسن قاضی مرادی ، سحر زکریا و... نیز در این مجموعه هنرنمایی میکنند.

استاد شیفو
22-01-2016, 17:20
دوستان آیا این برنامه برای شما هم جذابیت داره ؟ به نظر من یک برنامه بی محتوا و حتی انیمیشن ها هم در حد دیرین دیرین نیست .

اصلا انتظار بیشتری از جواد رضویان و مهران غفوریان میرفت

rezza24
22-01-2016, 17:49
دوستان آیا این برنامه برای شما هم جذابیت داره ؟ به نظر من یک برنامه بی محتوا و حتی انیمیشن ها هم در حد دیرین دیرین نیست .

اصلا انتظار بیشتری از جواد رضویان و مهران غفوریان میرفت

اتفاقا به نظر من از این دو نفر نباید انتظار بیشتری داشت
توان این بنده خدا ها در همین حده :n09:

Milad4171
24-01-2016, 21:36
به نظر من طرح این برنامه با اجرای این دو شخص ارتباط مستقیم به دوستیه قدیمی و طولانی مدت این دو شخص داره.فکر میکنم حدودا یک دهه بیشتر هست که این دو نفر باهم همبازی بودن و باهم خیلی زیاد همکاری داشتن واسه همین این برنامه رو شروع کردن .
به نظرم برانامه جالبی هست. یه چیزی مثل حرف تو حرف که یک ربع بیشتر نبود اما خیلی گل کرد زمان خودش( ساعت 7:30 تا 7:45 شبکه سه ) .
به نظرم برنامه جای پیشرفت داره . من چند قسمتش رو دیدم جالب بود به نظرم.
ممکنه پستی بلندی داشته باشه اما توازن بین خوب بودن هاش و بد بودنهاش وجود داره. چیزی نیست که بگیم کاملا بد هست!