مشاهده نسخه کامل
: پر شدن درایو C
green-mind
20-01-2016, 21:02
با سلام
دوستان درایئ C من کاملا پر شده
هر چقدر هم برنامه ریمو کنم فرقی به حالش نداره ی چیزی من زیاد هم اکانت درست کردم رو ویندوز اونا رو هم DIsable کردم فرقی نکرد بیشتر از دو سال هم هست ویندور عوض نکردم الانم نمیتونم به دلایلی عوض کنم
الان تکلیف چیه؟
سلام
منظورتان از Disable شدن اکانت ها ؛ غیرفعال کردن اکانت ها از Computer Management است ؟
با غیرفعال شدن اکانت ها و یا حذف آنها از Local Users and Groups در تنظیمات Computer Management حجم مصرف شده در درایو C توسط آن اکانت تغییرنمی کند و فایل های مربوط به آن اکانت حذف نمی شوند .مگر این که در کنترل پنل و در قسمت User Accounts هنگام حذف اکانت ها از گزینه ی Delete files استفاده کنید. یا اگر اکانت را حذف کرده اید به صورت دستی فایل ها را حذف کنید.
قبل از حذف فایل ها از فایلهای مهم خود یک کپی در درایوهای دیگر ایجاد کنید و مطمئن شوید به آن اکانت نیاز ندارید.(مثلا اگر فایلی در حال دانلود است دانلود را به پایان برسانید )
شما می توانید با نرم افزارهای مشاهده حجم فایل و پوشه ها این موضوع را بررسی کنید.
مثلا نرم افزار TreeSize Professional را دانلود و نصب کنید و سپس از منوی استارت(TreeSize Professional (Administrator را اجرا کنید.
درایو C را انتخاب و سپس بر آیکن سبزرنگ روبروی آن کلیک کنید و منتظر پایان بررسی باشید.
پس از پایان بررسی درایو C در وسط پنجره بر پوشه Users دوبار کلیک کنید تا حجم اکانتهای موجود در ویندوز نشان داده شود.
دانلود JAM Software TreeSize Professional – 6.1.0.1020 نرم افزار مدیریت فضای هارد دیسک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا نرم افزار SpaceSniffer را اجرا کنید(نرم افزار را از حالت فشرده خارج کنید و بر آیکن نرم افزار راست کلیک و Run as admin را بزنید) و سپس دو بار بردرایو C کلیک کنید و پس از بررسی فایل ها حجم اکانتهای زیر مجموعه Users را چک کنید.
دانلود SpaceSniffer 1.3.0.0. Portable – نرم افزار مشاهده فضای مصرف شده هارد دیسک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر system Protection را قبلا غیرفعال نکرده اید ؛با حذف Restore point های قدیمی چند گیگابایت به فضای خالی درایو ویندوز اضافه می شود.
برMy Computer راست کلیک و Properties را بزنید.در سمت چپ پنجره باز شده System protection را انتخاب کنید. در پنجره بعدی درایو C را انتخاب و configure را بزنید. و در پنجره بعدی Delete را بزنید.به پنجره قبلی بازگردید و Create را بزنید و با نام دلخواه یک Restore Point ایجاد کنید.
در این دو سال ویندوز آپدیت شده است؟
چک کنید حجم پوشه Temp چقدر است . در Run (کلید ویندوز در کیبورد + R ) بنویسید %temp% و اینتر را بزنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.