ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین روش برای اینکه Delay و بدسکتور هارد کم کنیم؟

salar_linux
19-01-2016, 19:22
سلام

بهترین روش برای اینکه بد سکتورهای هارد و Delay از بین ببریم چیه؟

من الان هاردم گذاشتم تو برنامه HDD Regenerator 2011 اسکن بشه در حالت
Regenerate all sectors in a range قرار دادم

چند تا سوال؟

1- به نظر شما بعد از اینکه اسکن تموم شد نیاز هست Low Level Format انجام بدم یا فرمت معمولی ویندوز کافیه؟

2- بعد از کجا بفهمم هاردم درست شده یا نه؟(دوباره اسکن تو برنامه Hdd Regenerator)?

3-طریقه اپدیت کردن فریمور هارد یک توضیح مختصر بدین ممنون میشم چون هرچی تو سایت وسترن گشتم فقط اپدیت برای
هاردهای اکسترنال بود

hamid3369
19-01-2016, 19:53
شما چرا repair نکردی؟؟

salar_linux
19-01-2016, 21:52
شما چرا repair نکردی؟؟

repair کردم 2 تا بدسکتور داشت کنارشم 2تا delay پیدا کرد رفتم تو سایت برنامه نوشته بود برای حل مشکل delay باید هارد تو وضعیت

Regenerate all sectors in a range
اسکن بشه

ata.royalfalcon
20-01-2016, 10:52
سلام

بهترین روش برای اینکه بد سکتورهای هارد و Delay از بین ببریم چیه؟

من الان هاردم گذاشتم تو برنامه HDD Regenerator 2011 اسکن بشه در حالت

Regenerate all sectors in a range قرار دادم

چند تا سوال؟

1- به نظر شما بعد از اینکه اسکن تموم شد نیاز هست Low Level Format انجام بدم یا فرمت معمولی ویندوز کافیه؟

2- بعد از کجا بفهمم هاردم درست شده یا نه؟(دوباره اسکن تو برنامه Hdd Regenerator)?

3-طریقه اپدیت کردن فریمور هارد یک توضیح مختصر بدین ممنون میشم چون هرچی تو سایت وسترن گشتم فقط اپدیت برای
هاردهای اکسترنال بود

سلام .

Delay Sector ها معمولاً با استفاده از روشهای نرم افزاری مثلاً HDD Regenerator یا حتی Zero fill کردن هارد دیسک برطرف نمیشوند . با اینحال اگر میخواهید مطمئن بشید پس از تست و ثبت نتایج ، دوباره اسکن کنید و نتایج بدست اومده رو با نتایج مرحله اول مقایسه کنید و ببینید چه تغییری حاصل شده . کمتر شده ، بیشتر شده و یا حتی مکان Delay Sector ها تغییر داشته .

به نظر شما بعد از اینکه اسکن تموم شد نیاز هست Low Level Format انجام بدم یا فرمت معمولی ویندوز کافیه؟

بستگی به وضعیت هارد دیسک داره . اگر مشکل برطرف شده باشه پس ضرورتی به Zero fill کردن هارد دیسک نیست و فقط کافیه Quick Format کنید . البته دقت کنید HDD regenerator اطلاعات رو پاک نمیکنه ولی Zero fill کردن باعث از بین رفتن کل اطلاعات میشه .
پیشنهاد میکنم یه عکس از قسمت Health برنامه HD Tune اینجا بذارید .

طریقه اپدیت کردن فریمور هارد یک توضیح مختصر بدین ممنون میشم چون هرچی تو سایت وسترن گشتم فقط اپدیت برای هاردهای اکسترنال بود

برای هارد دیسکهای اینترنال در سایت وسترن دیجیتال Firmware جدیدی ارائه نمیشه و فقط برای مدلهای اکسترنال هست .

repair کردم 2 تا بدسکتور داشت کنارشم 2تا delay پیدا کرد رفتم تو سایت برنامه نوشته بود برای حل مشکل delay باید هارد تو وضعیت

Regenerate all sectors in a range
اسکن بشه

اگر تعداد Delay Sector در همین حد هست بنظر من جای نگرانی نداره مشروط بر اینکه بعداً تعدادش زیاد نشه .

salar_linux
21-01-2016, 06:59
سلام .

Delay Sector ها معمولاً با استفاده از روشهای نرم افزاری مثلاً HDD Regenerator یا حتی Zero fill کردن هارد دیسک برطرف نمیشوند . با اینحال اگر میخواهید مطمئن بشید پس از تست و ثبت نتایج ، دوباره اسکن کنید و نتایج بدست اومده رو با نتایج مرحله اول مقایسه کنید و ببینید چه تغییری حاصل شده . کمتر شده ، بیشتر شده و یا حتی مکان Delay Sector ها تغییر داشته .

بستگی به وضعیت هارد دیسک داره . اگر مشکل برطرف شده باشه پس ضرورتی به Zero fill کردن هارد دیسک نیست و فقط کافیه Quick Format کنید . البته دقت کنید HDD regenerator اطلاعات رو پاک نمیکنه ولی Zero fill کردن باعث از بین رفتن کل اطلاعات میشه .
پیشنهاد میکنم یه عکس از قسمت Health برنامه HD Tune اینجا بذارید .

برای هارد دیسکهای اینترنال در سایت وسترن دیجیتال Firmware جدیدی ارائه نمیشه و فقط برای مدلهای اکسترنال هست .

اگر تعداد Delay Sector در همین حد هست بنظر من جای نگرانی نداره مشروط بر اینکه بعداً تعدادش زیاد نشه .

مزسی از راهنماییتون حتما موارد موردنظر انجام میدم و نتایج همینجا قرار میدم نزدیک 127 ساعت طول میکشه !!!!

میدونین من هاردم 6ترابایت و مشکلم زمانی شروع شدکه احساس کردم گاهی اوقات داره بعضی از قایلهام از هاردم پاک میشه اوایل یه تعداد پوشه های کوچیک بود
تا اینکه یک روز تعدادی از پوشه هام که حجم خیلی بالایی هم داشتن یهو پاک شد دیگه نبود ازتعجب داشتم شاخ در میووردم
تنها برنامه ریکاوری مطمئن که میشناختم Get Data Back بود که اسکن کردم تا برگرده خداروشکر گشت و فایلهام پیدا کرد اما عجیب بود چون تو 2-3 تا فایل به تام های Found 001 found 002 found 003 پیداشون کرد!!!!
جالب تر اینکه وقتی Hidden هام روشن کردم همین فولدرهارو تو ریشه هارد پیدا کردم ولی وقتی می خواستم واردشون بشم ارورر میداد
به نظر شما مشکل اصلی این وضعیت کجاست؟

ata.royalfalcon
21-01-2016, 08:57
مزسی از راهنماییتون حتما موارد موردنظر انجام میدم و نتایج همینجا قرار میدم نزدیک 127 ساعت طول میکشه !!!!

میدونین من هاردم 6ترابایت و مشکلم زمانی شروع شدکه احساس کردم گاهی اوقات داره بعضی از قایلهام از هاردم پاک میشه اوایل یه تعداد پوشه های کوچیک بود
تا اینکه یک روز تعدادی از پوشه هام که حجم خیلی بالایی هم داشتن یهو پاک شد دیگه نبود ازتعجب داشتم شاخ در میووردم
تنها برنامه ریکاوری مطمئن که میشناختم Get Data Back بود که اسکن کردم تا برگرده خداروشکر گشت و فایلهام پیدا کرد اما عجیب بود چون تو 2-3 تا فایل به تام های Found 001 found 002 found 003 پیداشون کرد!!!!
جالب تر اینکه وقتی Hidden هام روشن کردم همین فولدرهارو تو ریشه هارد پیدا کردم ولی وقتی می خواستم واردشون بشم ارورر میداد
به نظر شما مشکل اصلی این وضعیت کجاست؟

وقتیکه ویندوز عملیات چک دیسک روی هارد دیسک انجام میده (بطور اتوماتیک پس از کرش کردن سیستم به هر علتی مثلاً قطعی برق یا مشکل سخت افزاری) یا شما بطور دستی هارد دیسک رو چک دیسک میکنید اگر با فایلهای مواجه بشه که قادر به ترمیم اونها نباشه همه رو پاک میکنه و در فایل هایی با پسوند CHK قرار میدهد . در لینک زیر هفت راه برای بازیابی اطلاعات که به CHK تبدیل شده اند توضیح داده شده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی وقتی می خواستم واردشون بشم ارورر میداد

من در لینوکس تست کردم و میتونستم به پوشه هایی مثل found.001 , found.000 دسترسی داشته باشم .

salar_linux
21-01-2016, 11:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم سلامت 2 تا از هاردهام نظرتون چیه؟چه کارهایی برای بالابردن سلامتش انجام بدم

ata.royalfalcon
21-01-2016, 18:13

اینم سلامت 2 تا از هاردهام نظرتون چیه؟چه کارهایی برای بالابردن سلامتش انجام بدم

با توجه به اینکه هر دو هارد دیسک مشکل CRC Error دارند ، من حدس میزنم که مشکل از طرف سیستمی باشه که این هارد دیسکها بهش متصل شده باشه نه خود هارد دیسکها . یکسری توضیحات در مورد این مشکل در پست 8536# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادم . تا حد امکان راه حلهای گفته شده رو انجام بدید و ببینید بازهم تعداد CRC Error ـها بیشتر میشه یا خیر . البته اگر سیستم دیگه ای دارید ساده ترین راه این هست که هارد دیسکها رو وصل کنید به یه سیستم دیگه و این مورد رو کنترل کنید (فقط دقت کنید حتی از کابل قبلی هم استفاده نشه) .

حتما موارد موردنظر انجام میدم و نتایج همینجا قرار میدم نزدیک 127 ساعت طول میکشه !!!!

با توجه به عکسی که گذاشتید بنظر من ضرورتی نداره که مجدداً از HDD regenerator استفاده کنید یا حتی هارد دیسک رو Zero fill کنید ، مخصوصاً اینکه گفتید فقط دوتا Delay Sector داشته که زیاد هم نیست اصلاً ، بدسکتورهای که ظاهراً Repair شده . فعلاً اولویت اول تشخیص این مسئله هست که CRC Error به خاطر مشکل در سیستم هست یا وجود مشکل در هارد دیسکها .

قبلاً یکبار با استفاده از چند کابل ، SATA رو به eSATA تبدیل کردم (برای اتصال به لپتاپ) که CRC Error زیادی گرفتم . بعدا که کابل رو اصلاح کردم دیگه مشکلی نداشت .

salar_linux
22-01-2016, 00:27
اسکن انجام دادم با
HDD regenerator درحالت Scan And Repair
خداروشکر Delay هام دیگه نبود فقط روی هارد 1 ترام 9 تا ریکاور سکتور انجام شده بود.
من کلا این هاردهارو به سیستمم وصله فکر می کنم سیستمم دیگه نمیکشه پاورمم دقیق یادم نیست چند وات اما 500 به بالاست

320 - 1-3-4-6 ترابایت به همراه یک هارد 1ترابایت USB

ata.royalfalcon
22-01-2016, 10:17
اسکن انجام دادم با HDD regenerator درحالت Scan And Repair خداروشکر Delay هام دیگه نبود فقط روی هارد 1 ترام 9 تا ریکاور سکتور انجام شده بود.
من کلا این هاردهارو به سیستمم وصله فکر می کنم سیستمم دیگه نمیکشه پاورمم دقیق یادم نیست چند وات اما 500 به بالاست

320 - 1-3-4-6 ترابایت به همراه یک هارد 1ترابایت USB

اگر سیستمتان همین تعداد هارد دیسک رو داره و سخت افزار پرمصرف دیگه ای نصب نیست (مثلاً گرافیک) پاور 500 واتی بنظر من کافی هست البته هارد دیسکها در لحظه استارت در مقایسه با فعالیت عادی ، جریان (آمپر) زیادتری از پاور میکشند مثلاً مدلهای شش ترابایتی وسترن دیجیتال گرین و بلو 1.75 آمپر و سیگیت شش ترابایت 2 آمپر (اطلاعات دقیقتر با توجه به حجم در دیتاشیت موجوده) . جریان مورد نیاز همه هارد دیسکها در لحظه استارت رو باهم جمع کنید و با حداکثر آمپری که شاخه 12 ولتی پاور میتونه ارائه کنه مقایسه کنید و ببینید بیشتر میشه یا لب به لب مرز هست یا کمتره .
اکسترنال اگر آداپتوری هست لازم نیست محاسبه کنید پرتابل هم باشه کم مصرف هستند .

salar_linux
22-01-2016, 10:38
اگر سیستمتان همین تعداد هارد دیسک رو داره و سخت افزار پرمصرف دیگه ای نصب نیست (مثلاً گرافیک) پاور 500 واتی بنظر من کافی هست البته هارد دیسکها در لحظه استارت در مقایسه با فعالیت عادی ، جریان (آمپر) زیادتری از پاور میکشند مثلاً مدلهای شش ترابایتی وسترن دیجیتال گرین و بلو 1.75 آمپر و سیگیت شش ترابایت 2 آمپر (اطلاعات دقیقتر با توجه به حجم در دیتاشیت موجوده) . جریان مورد نیاز همه هارد دیسکها در لحظه استارت رو باهم جمع کنید و با حداکثر آمپری که شاخه 12 ولتی پاور میتونه ارائه کنه مقایسه کنید و ببینید بیشتر میشه یا لب به لب مرز هست یا کمتره .
اکسترنال اگر آداپتوری هست لازم نیست محاسبه کنید پرتابل هم باشه کم مصرف هستند .

رو سیستمم 1 گرافیک Ati 5850 نصبه. و نکته دیگه این تمام هاردهام
CRC Error میده حتی زمانی که جاهاشون روی مادربورد عوض کردم.حالا باید با کابل و سیستم جدید امتحان کنم ببینم چی میشه.
درضمن اون هارد 320 علاوه بر اینکه CRC Error میده Currnet Pending Sector هم میده!!!

ata.royalfalcon
22-01-2016, 12:48
رو سیستمم 1 گرافیک Ati 5850 نصبه. و نکته دیگه این تمام هاردهام CRC Error میده حتی زمانی که جاهاشون روی مادربورد عوض کردم.حالا باید با کابل و سیستم جدید امتحان کنم ببینم چی میشه.درضمن اون هارد 320 علاوه بر اینکه CRC Error میده Currnet Pending Sector هم میده!!!

مشکل Current Pending Sector با چک دیسک کردن کلیه درایوها یا استفاده از نرم افزار HDD regeneratoe و یا حتی Zero fill کردن هارد دیسک معمولاً برطرف میشه . همچنین سعی کنید قبل از هرکاری از اطلاعات مهم یک کپی روی هارد دیسک دیگه داشته باشید .

در مورد CRC Error همانطوریکه قبلاً هم گفتم با توجه به اینکه تمام هارد دیسکها این مشکل رو دارند باید روی سیستم دیگه تست بشه و اگر تعداد خطاها بیشتر نشد مشکل از سیستم هست نه هارد دیسک .

ضمناً سایتهای مختلفی هستند که براساس مشخصات سخت افزاری ، توان مورد نیاز رو مشخص میکنند که میتونید میزان وات مورد نیاز سیستم رو بطور تقریبی ارزیابی کنید .

salar_linux
25-01-2016, 09:15
من هاردم بردم رو یک سیستم دیگه با کابل دیگه امتحان کردم نتایج به این شکل

ata.royalfalcon
25-01-2016, 12:03
من هاردم بردم رو یک سیستم دیگه با کابل دیگه امتحان کردم نتایج به این شکل

با عکسی که از قبل داشتید مقایسه کنید CRC Errorـها بیشتر شده یا خیر .
این مورد قرار نیست صفر بشه ، فقط باید کنترل کرد بیشتر شده یا خیر .

salar_linux
25-01-2016, 17:12
با عکسی که از قبل داشتید مقایسه کنید CRC Errorـها بیشتر شده یا خیر .
این مورد قرار نیست صفر بشه ، فقط باید کنترل کرد بیشتر شده یا خیر .

هیچ تغییری نکرده

ata.royalfalcon
25-01-2016, 18:24
هیچ تغییری نکرده

پس مشکل از سیستمی هست که این هارد دیسک بهش متصل شده بود نه خود هارددیسکها . البته یه مدت استفاده کنید تا مطمئن بشید .

salar_linux
25-01-2016, 23:04
پس مشکل از سیستمی هست که این هارد دیسک بهش متصل شده بود نه خود هارددیسکها . البته یه مدت استفاده کنید تا مطمئن بشید .

به نظر شما مشکل از هارد نیست؟چون با اون که روی سیستم دیگه تست کردم نتایج مثل زمان اول بوده!!!!

ata.royalfalcon
26-01-2016, 08:15
به نظر شما مشکل از هارد نیست؟چون با اون که روی سیستم دیگه تست کردم نتایج مثل زمان اول بوده!!!!

بنظر من مشکل از هارد دیسک نیست چون وقتیکه روی سیستم دوم تست کردید تعداد CRC Error ها در مقایسه با آخرین باری که روی سیستم قبلی بوده تغییری نداشته . بازهم اگر میخواهید مطمئن بشید برگردونید به سیستم اولی و مجدداً کنترل کنید .