مشاهده نسخه کامل
: خرید ماوس و کیبرد
سلام دوستان ...
من تا بحال چندین ماوس و کیبرد عوض کردم ولی از هیچ کدوم راضی نبودم ... بجز کیبرد لپتاپم که فوق العادس ... این عکسش که از اینترنت گرفتم ... و مشکلی که با ماوس ها دارم چون از کلید خود اسکرول خیلی استفاده میکنم بعد از مدتی خراب میشه و وقتی میچرخونم پایین بالا اشتباهی میره ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
17-01-2016, 02:00
سلام دوستان ...
من تا بحال چندین ماوس و کیبرد عوض کردم ولی از هیچ کدوم راضی نبودم ... بجز کیبرد لپتاپم که فوق العادس ... این عکسش که از اینترنت گرفتم ... و مشکلی که با ماوس ها دارم چون از کلید خود اسکرول خیلی استفاده میکنم بعد از مدتی خراب میشه و وقتی میچرخونم پایین بالا اشتباهی میره ...
چیز عجیبی نیست هر وسیله ای بایدبعد از مدتی خراب بشه ولی نگفتید بعد از چند سال ماوستون خراب میشه
من خودم یه جنیوس خریدم الان 2 سال دارمش اتفاقا بعد از 2 سال کلیک چپش یه خورده قاط زد ولی بازش کردم و یه خورده باش ور رفتم و درست شد
فکر کنم 2 سال پیش هم نزدیک 20هزارتومن خریدم الان هم فک کنم همون قیمت باشه چند وقت پیش تو دیجی کالا قیمتشو دیدم
نظر من از مارکای معروف بگیرید مثل همین جنیوس
خلاصه هر چقدر پول بدید همون قدر هم آش می خورید دیگه
خیلی کار نکرد A4Tech بود شاید 4 ماه یا نهایتا 5 ماه ...چون برنامه نویسی میکنم کیبرد برام خیلی مهمتر هستش ... کیبردم الان Green هستش ولی کلید های خوبی نداره دست روش راحت حرکت نمیکنه و همینطور کلید های نرمی نداره ولی کیبرد لپتاپم حرف نداره ...
محمد7966
17-01-2016, 13:08
خیلی کار نکرد A4Tech بود شاید 4 ماه یا نهایتا 5 ماه ...چون برنامه نویسی میکنم کیبرد برام خیلی مهمتر هستش ... کیبردم الان Green هستش ولی کلید های خوبی نداره دست روش راحت حرکت نمیکنه و همینطور کلید های نرمی نداره ولی کیبرد لپتاپم حرف نداره ...
کیبوردهای فراسو هم خوبن
سلام دوستان ...
بنظره من موس خوب مارک راپو خوبه و البته کیبردشم عالیه.من خودم موس لاجیتک دارم راپو دارم ای فور تک و تسکو هم دارم.هر کدوم مزیته خودشو داره. از ای فور تک راضیم.از همه لحاظ مصرف باتری برد مناسب و امکاناتو خوش دستی.البته ناگفته نماند ای فور تک شانسیه. چون دو تا از دو مدل مختلفشو دارم یکیش از همه لحاظ افتضاحه یکیش از همه لحاظ عالیه.
مطمئن نیستم اما فکر می کنم برخی از مدلهای ای فور تک کپی و تقلبی است وبه اسم ای فورتک تو بازار اومده رنگ جعبه هاشون کم رنگ و پریده است و با یک نگاه به خود کی بورد می شه بی کیفیتی رو ازش حس کرد
واین مدلها غالبا تو خود سایت ای فورتک اسمی ازشون نیست
مثل کیبورد kl-40 که در سایت ای فورتک kls-40 هست یا مدk-100 که در سایت اصلی ای فورتک kx-100 هست
اما کیبوردها و موسهای اصلی ای فورتک علی رغم قیمت مناسب انصافا با دوام و پر کار وبا کیفیت هستند
با احترام به برندهای وطنی و آرزوی موفقیتشون ، باید بگم برای رسیدن به این برند تایوانی (یعنی ای فورتک) باید بیشتر زحمت بکشن وکار کنن ،برندهایی مثل لاجیتک و امثالهم که جای خود دارند
اما حیف که بعضا پس رفت رو شاهدیم
ماوس مدل G700S و کیبرد مدل K750 هر دو از لاجیتک گرفتم فعلا که راضی هستم از هر دو... (البته از ایران نگرفتم هیچ کدوم رو...)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.