PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [ Facebook ] / تمام مسائل فیسبوک

Milad4171
16-01-2016, 20:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیس‌بوک (به انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3%DB%8C): Facebook) یک سرویس شبکهٔ اجتماعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B9%DB%8C) برخط ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است که در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%B1%DA%AF) و دوستانشادوآردو سوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AF%D9%88_%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C&action=edit&redlink=1)، اندرو مک‌کالم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %85%DA%A9%E2%80%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84%D9%85&action=edit&redlink=1)، داستین مسکوتیز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 86_%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%AA%DB%8C%D8%B2&action=edit&redlink=1) و کریس هیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در دانشگاه هاروارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF) به وجود آمد.[۷] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-7) در ابتدا نام‌نویسی در این تارنما به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود، اما با گذشت زمان درِ آن برای دانشگاه‌های شهر بوستون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، آیوی لیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و دانشگاه استنفورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3%D8%AA%D9%86%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%AF) نیز گشوده‌شد. پس از افزوده‌شدن دانشگاه‌های مختلف و دبیرستان‌ها به لیست مجاز عضویت در فیس‌بوک، عضویت در آن به تدریج در دسترس تمامی افراد بالای ۱۳ سال در سراسر دنیا قرار گرفت.[۸] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-8)
کاربران برای بهره‌گیری کامل از فیس‌بوک باید در آن نام‌نویسی کنند. پس از نام‌نویسی، امکان ایجاد نمایهٔ شخصی، افزودن دیگر کاربران به فهرست دوستان، فرستادن و دریافت پیام و دریافت آگاه‌سازی از تغییرات دوستان خود فراهم می‌گردد. علاوه بر این موارد، پیوستن به گروه‌های مورد علاقه، یافتن هم‌کاران، هم‌کلاسی‌ها، پسندیدن پستها، بیان دیدگاه و دسته‌بندی دوستان از امکانات دیگر این سیستم است. در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۲ میلادی تعداد اعضای این وب‌سایت از مرز ۱ میلیارد نفر گذشت.[۹] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-9) که به گفتهٔ خود فیس‌بوک ۸٬۷٪ آن‌ها کاربران جعلی هستند.[۱۰] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-10) وب‌سایت فیس‌بوک سالیانه ۱۸۰ پتابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (معادل نیم پتابایت در روز) اطلاعات در سرورهای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7 %D9%86%D9%87)) خود ذخیره می‌کند.[۱۱] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-11) این وب‌سایت به ۴۰ زبان دنیا قابل دسترس بوده و ۷۰ درصد از کاربران آن در خارج از ایالات متحده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AD%D8%AF%D9%87) هستند.[۱۲] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-medianews-12)
در ماه می ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سال ۲۰۰۵، شرکت اکسل پارتنرز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A7%D8%B1%D8%AA%D9%86%D8%B1%D8%B2&action=edit&redlink=1) ۱۲٬۷ میلیون دلار و جیم بریر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C%D8%B1&action=edit&redlink=1) ۱ میلیون دلار در این وب‌سایت سرمایه‌گذاری کردند.[۱۳] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-13) در ماه ژانویه سال ۲۰۰۹ میلادی فیس‌بوک عنوان پراستفاده‌ترین سرویس شبکهٔ اجتماعی را از آن خود کرد[۱۴] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-14) و مجلهٔ انترتینمنت ویکلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%AA_%D9%88%DB%8C%DA%A9%D9%84%DB%8C) نیز آن را در صدر لیست بهترین‌های دهه قرار داد.[۱۵] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-15)
فیس‌بوک در ۸ ماه می سال ۲۰۱۲ میلادی شروع به فروش سهام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خود در نزدک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرد و به یک شرکت عمومی تبدیل شد.[۱۶] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-ipo-16) این وب‌سایت با درآمد ۵٬۱ بیلیون دلاری در سال ۲۰۱۲ وارد لیست فرچون ۵۰۰ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شد و در سال ۲۰۱۳ در ردهٔ ۴۲۶ام قرار گرفت.[۱۷] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-17)
فیسبوک در فوریه ۲۰۱۴ شرکت پیامک‌رسانی واتس اپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را به قیمت ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرد. این بزرگترین سرمایه‌گذاری فیس‌بوک تا همین تاریخ محسوب می‌شود. برای خرید این شرکت ۴ میلیارد دلار نقد و معادل ۱۲ میلیارد دلار از حق مالکیت خود را پرداخت خواهد کرد و ۳ میلیارد دلار سهام هم بعداً به مالکان و حدود پنجاه کارمند واتس‌آپ تعلق خواهد گرفت. مارک زوکربرگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%B1%DA%AF) در بیانیه‌ای واتس‌اپ را سرویسی «فوق‌العاده با ارزش» توصیف کرد و گفت فکر خرید واتس‌اپ یازده روز پیش از ذهنش گذشته است. او پیش‌بینی کرد کاربران واتس‌اپ از میلیارد نفر خواهد گذشت. پیش از این بزرگترین خرید فیس‌بوک خرید اینستاگرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D9%85) به قیمت یک میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲ بود.[۱۸] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-18)
فیسبوک در فوریه ۲۰۱۵ (بهمن ۱۳۹۳) امکان جدیدی را ایجاد کرد که به کاربر اجازه می‌دهد فردی را به عنوان وارث حساب کاربری (legacy contact) خود برگزیند. این قابلیت ابتدا در ایالات متحده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AD%D8%AF%D9%87) در دسترس بوده و سپس در سایر کشورها نیز در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت. فیسبوک پیش از این به منظور حفظ حریم شخصی و امنیت خانواده و دوستان، پروفایل شخصی افراد فوت شده را مسدود می‌کرد. افرادی که به عنوان وارث انتخاب می‌شوند دسترسی محدودی به حساب کاربری افراد فوت شده دارند. می‌تواند یک پست ارسال کند، عکس پروفایل را تغییر دهد، به درخواست‌های دوستی پاسخ دهد و آرشیوی از عکسها و پست‌های کاربر را دانلود کند و این به این معنی است که آنها نمی‌توانند محتوای پیام‌های خصوصی کاربر را دانلود کنند، پست‌های نوشته شدهٔ کاربر یا دوستان فیسبوکی او را ویرایش کنند و یک عکس یا کل حساب کاربری را پاک کنند.[۱۹] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _note-19)
سایت فیس‌بوک در ابتدای ژوئیه ۲۰۱۵ اعلام کرد که دپارتمان هوش مصنوعی این شرکت، الگوریتم جدیدی را در خصوص تشخیص چهره آزمایش می‌کند که از طریق سیستم‌های پردازش تصویر (Image Processing) و هوش مصنوعی (AI) بدون اینکه تصویر صورت فرد در عکس مشخص باشد امکان تشخیص او را از روی ویژگی‌های کلیدی دارد. این امکان هم اکنون بر روی بیش از ۴۰۰۰۰ تصویر آزمایش شده و نتیجه آن بیش از ۸۳ درصد تشخیص صحیح بوده است. همچنین این سایت اعلام کرد که پس از بررسی و اطمینان از صحت کارکرد این قابلیت به اپلیکیشن‌ها افزوده خواهد شد.

منبع : ویکی فارسی

Captain_America
18-01-2016, 18:55
سلام، چگونه میشه اسممون رو با الفبای فارسی هم به فیسبوک اضافه کنیم؟

Mehran14233
28-03-2016, 00:12
سلام دوستان.

در صفحه ای که ادمین هستم و واردش میشم در نوار بالای صفحه اسم صفه نمیاد و همون اسم پروفایل خودم باقی میمونه (تغییر نمیکنه). در حالی که تا چند روز پیش تغییر می کرد و نمیدونم چرا یهو اینجوری شد.

چطوری باید برش گردونم به حالت قبل؟ مرسی.

Mehran14233
30-03-2016, 15:58
سلام دوستان.

در صفحه ای که ادمین هستم و واردش میشم در نوار بالای صفحه اسم صفه نمیاد و همون اسم پروفایل خودم باقی میمونه (تغییر نمیکنه). در حالی که تا چند روز پیش تغییر می کرد و نمیدونم چرا یهو اینجوری شد.

چطوری باید برش گردونم به حالت قبل؟ مرسی.

:n16::n16:

behnamcp
17-04-2016, 15:54
با نام و یاد خدا
با تقدیم سلام و احترام
من چند تا اکانت در فیس بوک دارم که دو تا اونا تعدادی از پیام های خصوصی نا پدید شده.انگار یکی اکانت منو هک کرده باشه.می خواستم ببینم راه حل این مشکل چیه؟/

tranceyou
18-04-2016, 22:29
با سلام خدمت شما ، من میخواستم بدونم آیا چنین امکانی وجود داره که خود به خود پیغام های قبلی پاک بشن و توی
بایگانی هم نباشن؟؟ لطفاً منو راهنمایی کنید یه سری پیغام ها و صحبت هام دیگه نیست توی قسمت مسیج ها در
صورتی که تا چند روز پیش بود و مدت زمان زیادی بود که داخل چت باقی مونده بود اما حالا نیست!!!!

manuch
20-08-2016, 19:31
چند روزه فیسبوک همه ویدئوها رو برای من پخش میکنه اون هم بدون صدا که باعث میشه لود نشه. چطور میشه تنظیماتش رو درست کرد؟ من توی تنظیمات نرفتم چند ماهه. ممنون

H.M.D
21-09-2016, 10:47
سلام، ما چند هفته پیش یه اکانت ساختیم توی فیسبوک که بتونیم یه پیج سازمانی در فیسبوک رو مدیریت کنیم. تو این چند هفته همه چیز اوکی بوده، ولی امروز که میخواستیم لاگین کنیم، یه پیغام داد که باید photo id آپلود کنید:

To upload your ID:
Cover any confidential information (ex: address, license number) on you ID but make sure your name, birthday and photo are clearly visible
Take a picture of your ID with a digital camera or scan it
Save the photo to your desktop
Click "Choose Photo" below and follow the instructions
Choose File
This is my government issued ID. I understand I won't get help with my account if I haven't uploaded a valid ID.

الان هیچ جوره هم نمیزاره وارد شم! چیکار باید کرد؟

J@viD
21-09-2016, 23:54
اسکن کارت شناسایی صاحب اکانت رو میخواد.
به نظر من این کارشون به شدت بو داره.درسته کارت شناسایی من یک آدم عادی ممکنه ارزش خاصی نداشته باشه ولی در مجموع من لزومی نمیبینم برای فیسبوک کارت شناسایی بفرستم.از نظر من صاحب ایمیل ثبت نام کننده صاحب اکانت هست.همینارو تو ایمیل هم بهشون گفتم اکانتمو باز نکردن.فقط اسکن کارت شناسایی معتبر کمک میکنه اکانتت باز بشه.

ghasem13
31-10-2016, 00:29
سلام
فیسبوک تنظیماتی داره که جلو رصد شدن فعالیت هامون توسط دوستان رو بگیره ؟ مثل نمایش لایک کردن ها و کامنت ها و اضافه کردن فرند جدید ، نمایش دوستان مشترک و اینجور فعالیت ها ؟

manuch
02-11-2016, 03:42
سلام
فیسبوک تنظیماتی داره که جلو رصد شدن فعالیت هامون توسط دوستان رو بگیره ؟ مثل نمایش لایک کردن ها و کامنت ها و اضافه کردن فرند جدید ، نمایش دوستان مشترک و اینجور فعالیت ها ؟
بلاکشون کنید.

SPIRIT PALST III
10-11-2016, 11:08
الان چند هفته هست نمی تونم وارد اکانتم بشم این ارور رو میده:

sorry something went wrong

manuch
10-11-2016, 12:49
الان چند هفته هست نمی تونم وارد اکانتم بشم این ارور رو میده:

sorry something went wrong

بهتر نیست عکسهای قبلش رو هم بذاری ببینیم چی میشه اینو میگه؟

hellbrain666
10-11-2016, 16:07
سلام
من در فیس بوک تمام نوتیفیکیشن های دریافتی رو باز میکنم حتی mark all as read هم میزنم اما هیچ اتفاقی نمیفته و بعضا برام ایمیل مییاد که 20 تا نوتیفیکیشن خوانده نشده دارم
راه حلی داره؟

ghasem13
11-11-2016, 00:11
بلاکشون کنید.

منظورم یه شخص خاص نیست ، نمیخوام دوستام ببین چه کار هایی انجام میدم توی فیس ، مثلا یه پیج که لایک کنم فیسبوک به فرند هام نشون میده

SPIRIT PALST III
11-11-2016, 09:56

قبلش فقط یوزر پسورد رو می زنم که لاگین کنم بعدش این میاد....

SPIRIT PALST III
11-11-2016, 10:29

کوکی فایرفاکس رو پاک کردم دوباره وارد شدم قبل از که اون صفحه قبلی بیاد این صفحه هم میاد:

sasan.69
11-11-2016, 10:35
الان مدتى هس وقتى مى خوام خبرهاى فيس بوک رو بخونم پست ها بصورت اخرين ارسالى نمى اى و بهم ريختس مثلا ى کى واسه دوساعت پيشه يکى واسه دو روز قبله و..... کلا بهم ريختس... قبلا دقيقه پست ها بترتيب مى اومد چاره چي هس؟

manuch
11-11-2016, 19:47
الان مدتى هس وقتى مى خوام خبرهاى فيس بوک رو بخونم پست ها بصورت اخرين ارسالى نمى اى و بهم ريختس مثلا ى کى واسه دوساعت پيشه يکى واسه دو روز قبله و..... کلا بهم ريختس... قبلا دقيقه پست ها بترتيب مى اومد چاره چي هس؟
فیسبوک گاهی بعضی از کاربرانش رو موش آزمایشگاهی میکنه واسه پروژه هایی. ضمنا ممکنه چیزی که مال دو روز پیشه، در واقع جدیدا لایک شده.

manuch
11-11-2016, 19:54
کوکی فایرفاکس رو پاک کردم دوباره وارد شدم قبل از که اون صفحه قبلی بیاد این صفحه هم میاد:

از دوستانت بخواه کمکت کنند

یعنی برن رو پروفایلت و دکمه می خوام به این حساب کمک کنم رو بزنن

sasan.69
11-11-2016, 19:58
فیسبوک گاهی بعضی از کاربرانش رو موش آزمایشگاهی میکنه واسه پروژه هایی. ضمنا ممکنه چیزی که مال دو روز پیشه، در واقع جدیدا لایک شده.

پس مشکل از طرف فیس بوکه

jahangir1400
12-11-2016, 17:12

کنار صفحه و در جلوی News Feed گزینه ای وجود داره که میتونید تنظیم کنید آخرین مطالب بیاد بالا یا تاپ ترین ها

sasan.69
12-11-2016, 17:31
کنار صفحه و در جلوی News Feed گزینه ای وجود داره که میتونید تنظیم کنید آخرین مطالب بیاد بالا یا تاپ ترین ها

راستش با تبلت فیس بوک می رم نمیدونم این تنظیماتو چطوری انجام بدم

SPIRIT PALST III
17-11-2016, 10:05
از دوستانت بخواه کمکت کنند

یعنی برن رو پروفایلت و دکمه می خوام به این حساب کمک کنم رو بزنن

این کار رو انجام دادم فقط به ایمیل از فیسبوک اومد که لینک داده به ساپورت اینباکس که اون هم باید لاگین کنم به اکانتم که نمیشه و همون اروری که گفتم رو میده...ایمیلی چیزی نداره فیسبوک که مستقیم باهاش آدم در ارتباط باشه و مشکلش رو بگه یا فقط تنها راه اینه که یه اکانت بسازم و توی بخش comminuty پست بزنم بپرسم؟

manuch
31-12-2016, 18:50
این کار رو انجام دادم فقط به ایمیل از فیسبوک اومد که لینک داده به ساپورت اینباکس که اون هم باید لاگین کنم به اکانتم که نمیشه و همون اروری که گفتم رو میده...ایمیلی چیزی نداره فیسبوک که مستقیم باهاش آدم در ارتباط باشه و مشکلش رو بگه یا فقط تنها راه اینه که یه اکانت بسازم و توی بخش comminuty پست بزنم بپرسم؟

دوستان باید از گزینه من می خوام بهش کمک کنم استفاده کنند تا شاید پس بگیری
خود فیسبوک برای افراد مسدود این امکان رو قرار داده که دوستانش بیان توی پروفایلش و گزینه من میخوام کمکش کنم رو بزنن

sasan.69
31-12-2016, 19:02
راستش با تبلت فیس بوک می رم نمیدونم این تنظیماتو چطوری انجام بدم

کسی نمی دونه؟ با برنامه گوگل پلی و اندرود فیس بوک منظورمه

Free Spirit
07-04-2017, 10:17
سلام

در فرستادن پیغام خصوصی در فیسبوک محدودیت تعداد کاراکتر وجود دارد؟ مثلا می توانم متنی با 5000 کاراکتر فارسی برای کسی در فیسبوک بفرستم یا خیر؟

ممنون

Free Spirit
07-04-2017, 10:23
سلام

در فرستادن پیغام خصوصی در فیسبوک محدودیت تعداد کاراکتر وجود دارد؟ مثلا می توانم متنی با 5000 کاراکتر فارسی برای کسی در فیسبوک بفرستم یا خیر؟

ممنون

Free Spirit
09-04-2017, 17:10
سلام

سلام به همه

چرا بعضی صفحات کاربران این دکمه message رو داره و بعضی نداره؟ تو کدوم قسمت تنظیمات میشه این دکمه پیغام رو فعال و غیر فعال کرد؟

دخو
22-05-2017, 16:15
توی تنظیمات خصوصی سازی میشه این گزینه را فعال ویا از کار انداخت.

kamaaal
13-08-2017, 07:24
من مشکل لاگین دارم. آیا کسی هست که مطرح کنم و یاری کنه؟

amir hamzeh
26-09-2017, 20:42
یکی از دوستام کاری کردی آخرین باری که فعال بوده مخفی بشه چیکار کرده ؟

روانپریش
29-09-2017, 22:28
دوستان فيسبوك هنوزم محبوبيت داره بين كاربران؟

Nostophobia
09-11-2017, 07:56
سلام

من می خوام یک یا دو تا اکانت فیسبوک داشته باشم و برای اینکار تلفنی رو در حین ثبت نام وارد می کنم که همه دوستان و فامیل دارند و نمی خوام بعد از اینکه اون اکانتها رو ساختم دوستان و فامیل من رو با جستجو از طریق شماره تلفن تو گوشیشون اون اکانت یا اکانتهای منو پیدا کنند. چکار باید کرد؟ همین سوال رو هم درباره اکانت اینستاگرام دارم که در تاپیکش می پرسم و اگر راهش رو می دونید اونجا هم درباره اینستاگرام جوابش رو محبت کنید بگید.

واقعا این قابلیت پیدا کردن دوستان و آشنایان از طریق جستجو تو شماره های گوشی خوبه ولی اینطوری که نمیشه مخفی بود و هر کسی که تلفن ما رو داشته باشه می تونه بفهمه چند تا اکانت داریم.

ممنون

Free Spirit
25-07-2018, 11:11
سلام

من دوست ندارم عکس خودم رو برای پروفایل بگذارم آیا می تونم عکس منظره یا اشیاء را برای پروفایل بگذارم و فیسبوک این اجازه رو می ده و بعد از مدتی تقاضای تصویر انسان و صورت رو نمی کنه؟

Nostophobia
07-08-2018, 17:10
سلام

سوال 1: وقتی کسی رو کسی که در لیست دوستان من نیست بلاک کردم باز می تونه صفحه و لیست دوستان من رو ببینه؟ من چند نفر رو در فیسبوک جستجو کردم و آنها را بلاک کردم. این افراد جزء لیست دوستان من نیستند. آیا سیستم بلاک کردن فقط برای افراد و دوستان داخل لیست خودم کار می کنه یا کسانی که جزء لیست نیستند؟

سوال 2: آیا Facebook Messanger مثل تلگرام شماره تلفن رو مخفی می کنه؟ من چند دوست جدید که غریبه هستند در فیسبوک پیدا و هر دو طرف همدیگر رو اد یا اضافه کردیم. آیا وقتی مسنجر فیسبوک رو باز می کنیم شماره تلفن ها نمایش داده می شوند؟ من که هر چی گشتم ندیدم تلفن طرفم رو نشون بده و امیدوارم شماره من رو هم نشون نده. ولی خواستم مطمئن بشم.

Nostophobia
21-08-2018, 11:18
سلام

در تصویر در اون قسمت که به رنگ زرد مشخص کردم می گه چه کسانی می تونن در فیسبوک شما رو از طریق تلفن پیدا کنند که من تنظیم این گزینه رو گذاشتم روی Friends. منظور دوستان داخل لیست من در اکانت فیسبوکم هست دیگر؟ یا اینکه هر کسی تلفن من رو داشته باشه ولی جزء لیست دوستان فیسبوک من نباشه می تونه اکانت من رو پیدا کنه؟

ali1497
11-09-2020, 17:56
سلام دوستان
فیس بوک اکانت چند ساله من رو غیر فعال کرده. موقع اکتیو کردن هم میگه کارت شناسایی بفرست. این کار رو میکنم میگه بدلیل ویروس کرونا فعلا جوابگو نیستن. لطفا راهنمایی کنید.

mirzabozorg
25-11-2020, 23:33
دوستان فیسبوک مثل قدیم دیگه آنی اکانت ایجاد نمیتونی بکنی؟
من ایچاد گردم عکس اینا خواست بعد پیغام زیر رو داد

We Received Your Information
If we still find that your account didn't follow our Community Standards, it will remain disabled.
We're always looking out for the security of people on Facebook, so until then you can't use your account.

mirzabozorg
26-11-2020, 20:57
کسی نمیدونه؟

mirzabozorg
26-11-2020, 22:07
با چند تا ایمیل ایجاد کردم نشد

ra20222
09-12-2022, 10:34
سلام الان هم فیسبوک میذاره ثبت نام کنم؟
مراحلش چجوریه؟