مشاهده نسخه کامل
: MAIN BOARD LG 47LW9500
سلام
دوستان مین بردن LED م به مشکل خورده و هر جایی رو گشتم پیدا نشده( تهران خیلی از نمایندگی ها جایی که حتی نمایندگی ها هم قطعاتشون رو از اونجا تهیه میکنن)
البته دست دوم هست با قیمت بالا که ریسک نمیکنم برای خریدش چون مدت زمان استفادش معلوم نیس
از دوستان تقاضا دارم اگه دسترسی دارن به جایی که بشه تهیه کرد نوی این برد رو به بنده اطلاع بدن
MAIN BOARD LG 47LW9500
سلام داداش
احیانا تو گشت و گذار مین 47LX9500 ندیدی؟
بورد تلویزیون ما هم مشکل پیدا کرده و هیچ کدوم از ورودی هاش به غیر از USB کار نمیکنه.
شرکت میگفت باید ثبت سفارش کنن از کره بیاد و نزدیک 700 800 قیمتش هست.
ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد نحوه تهیه این بورد داری راهنمایی کنی
با نمایندگی ها تماس بگیرید شاید پیدا بشه
دوستان کسی سراغ نداره
شماره ای ، آدرسی ، جایی که بشه پیدا کرد
matinpour
24-01-2016, 23:54
دوستان کسی سراغ نداره
شماره ای ، آدرسی ، جایی که بشه پیدا کرد
دوست عزیز
فکر کنم در تهران خیابان جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه چهارم واحد 451 می توانند آن را برایتان تعمیر کنند. چون آنها تخصوص زیادی در این امور دارند. و سعی کنید تلویزیون را ببرید نه فقط مین برد آن را تا پس از تعمیر آن را برایتان تست و گارانتی کنند.
لازم به ذکر است نمایندگی ها معمولا قطعات را تعویض می کنند و تعمیر نمی کنند و برای همین تعویض قطعه گرانتر از تعمیر آن در می آید. یعنی تعویض مین بردتان ممکن است 600 تا 700 هزار تومان باشد ولی تعمیر آن با 50 تا 100 هزار تومان آنجام می شود.
دوست عزیز
فکر کنم در تهران خیابان جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه چهارم واحد 451 می توانند آن را برایتان تعمیر کنند. چون آنها تخصوص زیادی در این امور دارند. و سعی کنید تلویزیون را ببرید نه فقط مین برد آن را تا پس از تعمیر آن را برایتان تست و گارانتی کنند.
لازم به ذکر است نمایندگی ها معمولا قطعات را تعویض می کنند و تعمیر نمی کنند و برای همین تعویض قطعه گرانتر از تعمیر آن در می آید. یعنی تعویض مین بردتان ممکن است 600 تا 700 هزار تومان باشد ولی تعمیر آن با 50 تا 100 هزار تومان آنجام می شود.
ممنون
تا جایی که اطلاع دارم پس از تعمیر هم ضمانتی برای مدت کارکردش نمیدن. چون با تعمیر هم زیاد کار نمیکنه
دوست عزیز
گرامی شماره ای ازشون دارید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.