مشاهده نسخه کامل
: لطفا به من کمک کنید کارمندم
با سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران گرامی و مدیران محترم
بنده از اعضای قدیمی سایت هستم و در واقع کارمندم می خاستم یه هزینه ای کنم یه تلوزیون برا خانواده تهیه کنم واقعیتش می خاستمبین 40 تا 50 اینچ باشه فول اچ دی باشه همه چی کامل باشه 3d نباشه یه برند خوبی باشه وقعا نمی تونم مداوم هزینه کنم در توان مالیم نیست یه بار که چند سال جوابمو بده صفحهه ش بزرگ باشه تصویر شفاف خلاصه خوب باشه از شما بزرگواران تقاض دارم بنده رو راهنمایی کنید خدا اجرتون بده منم مثل برادرتون قیمتشم 4 تومن 5 تومن6 تومن قیمتا هم که نمی دونم همه جور قیمتی هست خیلی ساپاس گزارم
استاد شیفو
15-01-2016, 18:23
با سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران گرامی و مدیران محترم
بنده از اعضای قدیمی سایت هستم و در واقع کارمندم می خاستم یه هزینه ای کنم یه تلوزیون برا خانواده تهیه کنم واقعیتش می خاستمبین 40 تا 50 اینچ باشه فول اچ دی باشه همه چی کامل باشه 3d نباشه یه برند خوبی باشه وقعا نمی تونم مداوم هزینه کنم در توان مالیم نیست یه بار که چند سال جوابمو بده صفحهه ش بزرگ باشه تصویر شفاف خلاصه خوب باشه از شما بزرگواران تقاض دارم بنده رو راهنمایی کنید خدا اجرتون بده منم مثل برادرتون قیمتشم 4 تومن 5 تومن6 تومن قیمتا هم که نمی دونم همه جور قیمتی هست خیلی ساپاس گزارم
قصد خرید با گارانتی را دارید یا بدون گارانتی ؟
استاد شیفو
15-01-2016, 18:28
مدل های پیشنهادی بر اساس کیفیت و دوام :
Sony 50w800C
SAMSUNG 55J5100
خیلی ممنونم والا نمی دونم با گارانتی و بدون گارانتی چه فرقی دارن هر چه شما بزرگواران پیشنهاد کنید
hamid3369
15-01-2016, 19:24
همین بگیر عالیه قیمتشم خوبه Samsung 48H6430 Smart LED TV - 48 Inch
استاد شیفو
15-01-2016, 19:28
خیلی ممنونم والا نمی دونم با گارانتی و بدون گارانتی چه فرقی دارن هر چه شما بزرگواران پیشنهاد کنید
گارانتی گرون تر درمیاد .
hamidali.bz12
12-02-2016, 23:49
بنظر من گارانتی بگیر من در شهر مرزی هستم اینجا خیلی کم سروقته نمایندگی میرن دلیلش هم مشخصه ظرافت کیفیته بسته بندی ساخته کشور کره خیلی بالاتر و دقته بیشتری داره اما نمایندگی نه کارخونه الجی بفرض در تبریز و سیرجان هستش برا تی وی های فول اچ دی سه بعدی دقت کنید 2 تا تی وی الجی یا سامسونگ عین هم و هم مدل کنار هم بزاریید میگین هیچ فرقی نداره واقعن هم فرق نداره اما به نکاته ریز دقت کنید به شکافها و بسته بندی حالا تی وی میخواد یخچال میخواد یا هرچیز دیگه کره یه ظرا فته بیشتر واسه بسته بندی خارجی و داخلی قطعات سلیقه ودقت بسیاری بخرج میده تست زدم و دیدم بنظر من با وجود این از نماینگی تهیه کنید چون دردسر بعدش رو ندارید فعال شدنه دیجیتال و منو فارسی خوانا بودنش یا زیرنویسه فیلمها براحتی بخش شه در ضمن گارنتی هم هست میان داخله خونه مشکلاته جزیی رو بدونه هزینه برطرف میکنند البته از بانه گرونتر هستش مثلن 300 هزار تومنی فکر کنم موفق باشید .
mehr1362
13-02-2016, 01:14
از مدل های 46 تا 48 اینچ سامسونگ خریداری کنید .
سامسونگ ها دو نوع مدل دارند :
مدل شرکتی : که فقط در شهرهای مرزی و اطرافش یافت میشوند مثل بانه ، سقز و ... . فاقد گارانتی هستند و منو فارسی هم ندارند .
مدل های غیر شرکتی : که با ضمانت هستند ، منو فارسی و تغییرات خیلی ریز ( عمدتا در CMR ) دارند .
CMR : رفرش تصویر هست و بین مدل های شرکتی و غیر شرکتی تفاوت جزئی هست و سایر قسمت ها مشترک .
توصیه من خرید یکی از مدل های سامسونگ هست و برای انتخاب مدل توصیه میکنم برید به یکی از مغازه های فروش و کاتالوگ فارسی تلوزیون های سامسونگ 2015 را بگیرید و از روی اون انتخاب کنید .
سایت فارسی سامسونگ به روز نیست ، مدل ها درهم هست و متوجه جدیدترین های بازار نخواهید شد .
حرف آخر : بهترین تلوزیون های 46 تا 50 اینچ در سال های 2014 و 2015 سامسونگ ها بودند .
البته ، سایت بسیار معتبری براساس امتیازات به این نتیجه رسیده و کاملا علمی
به هیچ عنوان سمت سونی حرکت نکنید . شما با 3.5 تا 4 تومن میتونید سامسونگی بخرید که با همون شرایط و سخت افزار سونی با 6 تومن میفروشه !
توصیه میکنم از مدل هایی انتخاب کنید که سی پی یو 4 هسته ای دارند ، تا بعدا در پخش فیلم هایی با فریم 60 و کیفیت بالا لگ و کندی نبینید .
irajchevelle
13-02-2016, 15:08
تشکر نظر کارشناسانه دوستان...
بنده هم مثل آقا قصد خرید دارم. بین سه مدل گیر کردم.
1 ) سامسونگ ju6990 پنجاه اینچ مونتاژ ایران با جشنواره قیمتش بین 3.200 تا 3.500
2) سامسونگ ju7000 پنجاه اینچش خرید از شهر های م رزی قیمت بین 3.700تا3.900
3) ال جی uf 850 چهل و نه اینچ قیمت بین 3.200 تا 3500
حالا به نظرتون کدوم بهتره.
در ضمن اگه گزینه بهتری هست معرفی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.