مشاهده نسخه کامل
: لطفا راهنمایی کنید 48j6950 یا 48ju6980 ???
hojjat2005
14-01-2016, 13:55
با سلام دوستان من یکی از این دو مدل تلویزیون رو می خواستم بخرم به نظرتون کدوم بهتره یکی 4k هست و اون یکی نیست روی یکی اسمارت هاب موجوده و روی یکی سیستم تایزن کدوم یکیشون بهتر هستن ؟؟؟؟
حقیقت اولش می خواستم 48ju6980 رو بخرم وقتی این مطلب رو خوندم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرم عوض شد نظر شما چیه ؟؟
استاد شیفو
14-01-2016, 17:07
با سلام دوستان من یکی از این دو مدل تلویزیون رو می خواستم بخرم به نظرتون کدوم بهتره یکی 4k هست و اون یکی نیست روی یکی اسمارت هاب موجوده و روی یکی سیستم تایزن کدوم یکیشون بهتر هستن ؟؟؟؟
حقیقت اولش می خواستم 48ju6980 رو بخرم وقتی این مطلب رو خوندم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بخواید بدونید واقعیت چی هست .
واقعیت اینه که اگر یک ودیو 1080 رو به طور همزان در یک تلویزیون 4k و یک تلویزیون Full HD پخش کنید . کیفیت پخش در تلوزیون Full HD کیفیت بیشتری خواهد داشت .
این برای شبکهه های داخلی و ماهواره ای و فیلم هایی دانلودی بلوری هم همینطوره . و باز هم کیفیت تصویر در Full HD بالاتر خواهد بود .
اما از طرفی دیگر هم تماشای 4k تجربه ای هست که هر کس دوست داره تجربه کنه . اما محتوای 4k در حال حاظر در حد کلیپ و دمو هست . شما حتی یک فیلم کامل 4k نمی تونی در بازار یا اینترنت
دانلود کنی . مگر با هزینه بسیار بالا و خرید از سایت خارجی .
به نظر من اگر توانایی خرید تلویزیون 4k دارید . پس خریدرای کنید . که بعدا حسرت نخورید که چرا 4k نخریدم . به هر حال محتوای مختلف رو ارتقا میده و میتونه با کیفیت مناسب پخش کنه .
Sadra007
14-01-2016, 17:11
سلام دوست عزیز....
من مشخصات هرکدوم رو مینویسم ببین نظر خودت کدومه....
اول 48j6950 مشخصات
نقاط قوت دستگاه: 1-تنوع درگاه ارتباطی،،،2-وجود پورت شبکه (LAN) و (WI_FI) ،،،،،،دارای خروجی صدا
سایز صفحه 48 اینچ
کیفیت تصویر: full hd
3D نداره
2 کانال سیستم صوتی
تعداد بلنگو ها 2 عدد
پردازنده 4 هسته ای
دوربین نداره
باری داره
دارای درگاه USB(سه عدد)
دارای درگاه HDMI (چهار عدد)
نوع پایه هم رومیزی
قابلیت اتصال به دیوار
رده بازدهی انرژی:+A
قیمت:2,600,000
دارای قابلیت تله تکست
قابلیت خاموشی خودکار
قابلیت جست و جوی خودکار در شبکه
دارای EPG و PVR (ضبط برنامه های تلویزیون)
دارای منوی OSD
امکان اتقال داده از تلفن همراه به تلوزیون
اکان انتقال داده از تلوزیون به تلفن همراه
مشخصات 48ju6980
کیفیت تصویر : Ultra Hd-4k
دارای دو کانال سیستم صوتی
2 بلندگو
دارای امکان انتقال داده از طریق تلفن همراه به تلویزیون
دارای امکان انتقال داده از تلویزیون به تلفن همراه
دارای قابلیت جست و جوی خودکار شبکه
دارای قابلیت خاموشی خودکار
دارای قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون
دارای EPG
دارای تله تکست
دارای قابلیت ماشین زمان
درگاه USB دو عدد
درگاه HDMI سه عدد
اتصال بی سیم(WI_FI)
ورودی آنتن
خروجی هدفون
رده انرژی +A
قیمت:3,060,000 تومان
حالا با این مشخصات خودت تصمیم بگیر
ولی اگه نظر شخصی من رو میخوای از نظر من 48ju6980 به صرفه تره
ولی طبق اون سایتی که داده بودید ،،اگر بخوایم قبول کنیم که 4K برای تلوزیون های بزرگتر از 60 اینچ خوبه،،پس 48j6950 رو بگیری بهتره
با این حال که قابلیت اون مدل بیشتره ولی باز هم خودت میدونی......
بهتره تحقیق بیشتری انجام بدی
hojjat2005
15-01-2016, 11:12
اگر بخواید بدونید واقعیت چی هست .
واقعیت اینه که اگر یک ودیو 1080 رو به طور همزان در یک تلویزیون 4k و یک تلویزیون Full HD پخش کنید . کیفیت پخش در تلوزیون Full HD کیفیت بیشتری خواهد داشت .
این برای شبکهه های داخلی و ماهواره ای و فیلم هایی دانلودی بلوری هم همینطوره . و باز هم کیفیت تصویر در Full HD بالاتر خواهد بود .
اما از طرفی دیگر هم تماشای 4k تجربه ای هست که هر کس دوست داره تجربه کنه . اما محتوای 4k در حال حاظر در حد کلیپ و دمو هست . شما حتی یک فیلم کامل 4k نمی تونی در بازار یا اینترنت
دانلود کنی . مگر با هزینه بسیار بالا و خرید از سایت خارجی .
به نظر من اگر توانایی خرید تلویزیون 4k دارید . پس خریدرای کنید . که بعدا حسرت نخورید که چرا 4k نخریدم . به هر حال محتوای مختلف رو ارتقا میده و میتونه با کیفیت مناسب پخش کنه .
الان بیشتر متقاعد شدم 6950 رو بخرم حالا یک سوال این تلویزیون سه بعدی نیست اگه یک سینما با قابلیت پخش سه بعدی بگیرم می تونم روی این تلویزیون سه بعدی نگاه کنم ؟؟؟
استاد شیفو
15-01-2016, 12:28
الان بیشتر متقاعد شدم 6950 رو بخرم حالا یک سوال این تلویزیون سه بعدی نیست اگه یک سینما با قابلیت پخش سه بعدی بگیرم می تونم روی این تلویزیون سه بعدی نگاه کنم ؟؟؟
خیر. پنل حتما باید سه بعدی باشد .
hojjat2005
15-01-2016, 20:39
خیر. پنل حتما باید سه بعدی باشد .
حالا به نظر شما کیفیت سامسونگ بهتره یا ال جی ؟؟؟؟ و با توجه به بودجه سه میلیون تومن چی بخرم بهتره ؟؟؟؟؟
استاد شیفو
15-01-2016, 20:49
حالا به نظر شما کیفیت سامسونگ بهتره یا ال جی ؟؟؟؟ و با توجه به بودجه سه میلیون تومن چی بخرم بهتره ؟؟؟؟؟
هر شرکت برخی مدل هایی را دارد که نسبت به دیگری برتری دارد و نمیتوان گفت در کل کدوم کیفیت بالاتری دارد .
به نظرم 49UF770 ال جی گزینه خوبی هست .
hojjat2005
15-01-2016, 21:34
کیفیت 48j6950 از 49UF770 پایین تره ؟
استاد شیفو
15-01-2016, 21:46
کیفیت 48j6950 از 49UF770 پایین تره ؟
هر دو خوب هستند . با گارانتی قیمتی حدود 2.500 دارند . گفتم اگر گزینه ای دیگه خواستید فکر کنید .
اگر روی 4k و ارتقای تصویر حساس هستید . همون 48j6950 رو خریداری کنید .
hojjat2005
15-01-2016, 22:44
هر دو خوب هستند . با گارانتی قیمتی حدود 2.500 دارند . گفتم اگر گزینه ای دیگه خواستید فکر کنید .
اگر روی 4k و ارتقای تصویر حساس هستید . همون 48j6950 رو خریداری کنید .
تو این سه گزینه موندم فقط کیفیت واسم مهمه کدومش /..؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.