devilmaster
13-01-2016, 21:42
سلام
بنده حدود 4 ماهی هست که یه سیستم جدید خریدم. دلیل مطرح کردن این سوال هم این هست که احساس میکنم هدستم اون بازدهی که باید داشته باشه رو نداره. قدری پرس و جو و تحقیق کردم و نهایتا متوجه شدم که کارت صدای مادربورد با وجود اینکه 7.1 کاناله هست، نمیتونه خروجی یی که نیازه رو به هدست بده و در نتیجه اون حس واقعی sorround و کیفیت صدای مطلوب شنیده نمیشه.
راجع به کارت های صدایی که موجود هست هم قدری تحقیق کردم ( چون شهرستان زندگی میکنم ، اجبارا باید انترنتی خرید کنم و در نتیجه انتخاب هام محدود میشه ).
مادربورد بنده مدل Asus Z170 Pro Gaming و هدست هم Razer Tiamat 7.1 هست.
حالا چندتا فاکتور هست توش مشخصات کارت های صدا مثل:
حداکثر کیفیت خروجی صدا 96khz و 192Khz ،
نصبت سیگنال به نویز یا همون snr که 109 و 116 و 124 و .... ،
تعداد کانال های خروجی کارت صدا 7.1 و 5.1 و ..... .
در رابطه با بودجه هم باید بگم که اگه واقعا ارزشش رو داشته باشه و امکانات خوبی رو بهم بده حاضرم تا 600 نهایتا 700تومن هم هزینه کنم.
با توجه به شرایطی که مطرح کردم، پیشنهاد دوستان برای انتخاب کارت صدا چی هست؟
با تشکر
بنده حدود 4 ماهی هست که یه سیستم جدید خریدم. دلیل مطرح کردن این سوال هم این هست که احساس میکنم هدستم اون بازدهی که باید داشته باشه رو نداره. قدری پرس و جو و تحقیق کردم و نهایتا متوجه شدم که کارت صدای مادربورد با وجود اینکه 7.1 کاناله هست، نمیتونه خروجی یی که نیازه رو به هدست بده و در نتیجه اون حس واقعی sorround و کیفیت صدای مطلوب شنیده نمیشه.
راجع به کارت های صدایی که موجود هست هم قدری تحقیق کردم ( چون شهرستان زندگی میکنم ، اجبارا باید انترنتی خرید کنم و در نتیجه انتخاب هام محدود میشه ).
مادربورد بنده مدل Asus Z170 Pro Gaming و هدست هم Razer Tiamat 7.1 هست.
حالا چندتا فاکتور هست توش مشخصات کارت های صدا مثل:
حداکثر کیفیت خروجی صدا 96khz و 192Khz ،
نصبت سیگنال به نویز یا همون snr که 109 و 116 و 124 و .... ،
تعداد کانال های خروجی کارت صدا 7.1 و 5.1 و ..... .
در رابطه با بودجه هم باید بگم که اگه واقعا ارزشش رو داشته باشه و امکانات خوبی رو بهم بده حاضرم تا 600 نهایتا 700تومن هم هزینه کنم.
با توجه به شرایطی که مطرح کردم، پیشنهاد دوستان برای انتخاب کارت صدا چی هست؟
با تشکر