ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 16 گیگ یا 32 گیگ

Sam.seven
12-01-2016, 12:26
سلام
برای خرید لپ تاپ، بین دوتا مدل شک دارم. که یکیشون قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگابایت داره (Asus GL552VW) و دیگری تا 16 گیگابایت (Asus G551VW) .
از اونجایی که من این لپ تاپ رو حداقل برای 5 سال آینده میخوام، میخواستم بدونم که برای اجرای گیم و برنامه هایی مثل فتوشاپ و 3Dsmax، در 5 سال بعد، 16 گیگ کافیه یا کم میاد.

محمد7966
12-01-2016, 12:33
سلام
برای خرید لپ تاپ، بین دوتا مدل شک دارم. که یکیشون قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگابایت داره (Asus GL552VW) و دیگری تا 16 گیگابایت (Asus G551VW) .
از اونجایی که من این لپ تاپ رو حداقل برای 5 سال آینده میخوام، میخواستم بدونم که برای اجرای گیم و برنامه هایی مثل فتوشاپ و 3Dsmax، در 5 سال بعد، 16 گیگ کافیه یا کم میاد.

سلام من لبتابمو سال 89 خرید رمش هم 2گیگ فتوشاپ رو هم خوب اجرا میکنه ولی اگر برنانه های زیادی اجرا کنم کمی کند میشه وولی برای گیم رمم نمی کشه 2 گیگ کافی نیست
با تری دی مکس هم کار نکردم
ولی اگر براتون بازی اولویت داره همون 32 گیگ بخرید

misam5526
12-01-2016, 12:57
سلام

دوست خوبم برای اجرای بازی یا کارای گرافیکی مورد نظرت سی پی یو و کارت گرافیک هم بسیار مهمن! فقط رم نیست که... حالا اگه قراره برای 5 سال بعد اینده نگری کنی و مثلا رم بیشتر بزاری چون مصرف برنامه ها ممکنه بالاتر بره؛ آیا سی پی یو هم به همون نسبت قویتر انتخاب کردی؟ و یا گرافیکت هم به اون اندازه شامل آینده نگری شده؟

Sam.seven
13-01-2016, 09:02
دوست خوبم برای اجرای بازی یا کارای گرافیکی مورد نظرت سی پی یو و کارت گرافیک هم بسیار مهمن! فقط رم نیست که... حالا اگه قراره برای 5 سال بعد اینده نگری کنی و مثلا رم بیشتر بزاری چون مصرف برنامه ها ممکنه بالاتر بره؛ آیا سی پی یو هم به همون نسبت قویتر انتخاب کردی؟ و یا گرافیکت هم به اون اندازه شامل آینده نگری شده؟

بله
CPU و گرافیک این لپ تاپ قوی هستند
Intel® Core™ i7 6700HQ Processor
NVIDIA® GeForce® GTX 960M with 4G GDDR5 VRAM

این دوتا لپ تاپ در اکثر موارد مثل هم هستند
به غیر از اینکه
GL552VW امکان ارتقا رم تا 32 گیگابایت داره و در کنار HDD یک درایو SSD M.2 میشه استفاده کرد.
ولی
G551VW باتری قوی تری داره