ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن موقت گرافیک به صورت متناوب

hamed987
12-01-2016, 10:19
سلام
کارت من xfx 6850
چند ماه قبل خطوطی روی صفحه مشاهده می شد که از طریق اینترنت متوجه شدم با حرارت دادن از طریق قرار دادن در فر (!) مشکل رفع می شود. 2 3 باری این کار را انجام دادم و مشکل برطرف می شد. دفعه آخر دما و مدت زمان را زیاد کردم که باعث شد قلع ها ذوب شده و بعضی از خازن ها و مقاومت ها از جاشون دربیان!!!
بردم بیرون و تمام قطعات رو لحیم کردم و تست که گرفتم درست شده بود. منتهی حالا متناوب (از ده دقیقه تا 3-4 ساعت) صفحه سیاه میشه و سیستم رو که ریستارت میکنم دیگه گرافیک رو نمیشناسه. بعد از مدتی که خیلی ثابت نیست سیستم رو دوباره روشن کنم مشکلی تو شناختن کارت گرافیک نیست و دوباره سیستم بالا میاد و باز هم بعد از یه مدت اتفاق تکرار میشه
میخواستم بدونم احتمال میره که مشکل از کدوم قطعه باشه؟
ممنون

EXTREME
12-01-2016, 10:21
یعنی حین کار تصویر سیاه میشه؟ اگه اینطور باشه میتونه از لحیم سردی یکی قطعات روی برد یا gpu باشه باید gpu هیت داده بشه و لحیم سردی قطعات گرفته بشه
بهتره چیپ های رم هم هیت داده بشه

hamed987
12-01-2016, 13:15
یعنی حین کار تصویر سیاه میشه؟ اگه اینطور باشه میتونه از لحیم سردی یکی قطعات روی برد یا gpu باشه باید gpu هیت داده بشه و لحیم سردی قطعات گرفته بشه
بهتره چیپ های رم هم هیت داده بشه

ممنون بابت پاسخ
من دسترسی به وسایل لازم برای کارهای الکترونیکی رو مثل لحیم و هوای داغ و ... رو دارم. میشه کاری کرد یا باید برای تعمیر ببرم جایی؟
من تهران هستم

EXTREME
12-01-2016, 18:10
برای تعمیر گرافیک حتما تجهیزات حداقل یک هیتر لازم دارید باید ببرید به یک تعمیرکار نشون بدید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk