PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن اتوماتیک فولدر هارد

salar_linux
11-01-2016, 21:21
سلام

دوستان من یک هارد 6ترا بایت وسترن دارم تازگیا بعضی از فایلهام خود به خود پاک میشن بدون اینکه بهشون دست بزنم

اولش فکر کردم سیستمم ویروسیه از این ویروس شورکات ... گرفتم بعد از اسکن دیدم نه سیستمم پاک

الان نمیدونم مشکل چیه

می خواستم ازتون بپرسم از چه برنامه ای برای تست سلامت هاردم استفاده کنم و چه نوع تستی انجام بدم؟

اگر خراب بود ببرم گارانتی چون تا 2017 زمان داره یا با Low Level Format مشکل حل میشه؟

ممنون میشم کمکم کنید

EXTREME
11-01-2016, 21:24
یک چک دیسک هارد رو بکنید ممکنه فایل سیستم دچار مشکل شده باشه ببینید فولدرها هیدن است یا نه

اگر درست نشد اطلاعات رو در یک مکان دیگه ذخیره کنید هارد رو فرمت و دوباره پارتیشن بندی کنید و مجددا تست کنید

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هم بزارید

salar_linux
11-01-2016, 21:38
یک چک دیسک هارد رو بکنید ممکنه فایل سیستم دچار مشکل شده باشه ببینید فولدرها هیدن است یا نه

اگر درست نشد اطلاعات رو در یک مکان دیگه ذخیره کنید هارد رو فرمت و دوباره پارتیشن بندی کنید و مجددا تست کنید

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هم بزارید

همه مراحلی که گفین انجام دادم چک دیسک زدم مشکلی وجود نداشت
اینم عکس Health

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
12-01-2016, 18:12
یک ارور هست این ارور روش های مختلفی برای حلش گفته شده چک کردن اتصالات هارد پاور سیستم اپدیت بایوس مین و فریم ویر هارد و پارتیشن بندی مجدد هارد

Sent from my SM-J500H using Tapatalk