مشاهده نسخه کامل
: مشکل در بالا آمدن سیستم
shabnam1986
11-01-2016, 11:15
سیستم بالا نمیاد
میشه کمک کنین؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد7966
11-01-2016, 11:19
[QUOTE=shabnam1986;8773722]سیستم بالا نمیاد
میشه کمک کنین؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/QUOTE
ظاهرا ویندوز پریده
اول برید تو تنظیمات مادر برد
تنظیماتو ریست کنید
تا بعد ببینیم چی شده
shabnam1986
11-01-2016, 11:30
این بار اول نیست من ب نیم سوز شدن هارد مشکوکم
محمد7966
11-01-2016, 11:34
این بار اول نیست من ب نیم سوز شدن هارد مشکوکم
خب تو همون تنظیمات مادربرد برید و ببینین وظعیت هاردو
sajjad_kiss
11-01-2016, 12:11
دوست من منم احتمال میدم از هادرتون باشه یک اتصالات هارد رو چک کنید.
ارور بوت دیسک failure یعنی اینکه دیوایسی برای بوت سیستم وجود ندارد علت اول میتونه از طرف هارد باشه باید اول ببینید هارد در بایوس دیتکت میشه یا نه اگر هارد دیتکت نمیشه باید ابتدا چک کنید موتور هارد کار میکنه یا نه اگر موتور هارد کار میکنه ولی بازم دیتکت نمیشه هم میتونه از تنظیمات بایوس باشه که با دیفالت کردنش و گذاشتن بوت اصلی سیستم روی هارد و یا تنظیمات مربوط به هارد در بایوس میتونید مشکل رو حل کنید یا مشکل از اتصالات هارد و یا پاور سیستم میتونه باشه یا از بافر هارد
اگر هارد دیتکت میشه و مشکلی نداره میتونه مشکل از خود ویندوز هم باشه ببرید روی نصب ویندوز و تست کنید میتونید ویندوز رو نصب کنید یا نه
اگر روی نصب ویندزو هم نمیره در همین حالت اتصالات هارد و خود پاور حتما بررسی بشه
اگر درست نشد کابل هارد رو جدا کنید و ببرید روی نصب ویندوز ببینید بازم این ارور هست یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.