PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : احساس توقف رشد مغز

iranch
10-01-2016, 22:50
با درود
من 25 ساله هستم و احساس میکنم از 3 سال پیش مغزم دیگه رشد نکرده..یعنی همان آدم 3 سال پیش هستم اما قبلش که نگاه میکنم، هر روزش احساس میکنم در حال شکل گیری و کامل شدن مغزم بوده...احساس میکنم اصلا در 3 سال اخیر بزرگ نشدم و فقط سنم بالا رفته
نمیدانم شاید سوالم جنبه روانشناسی بیشتر داره

BigHeart
10-01-2016, 23:02
یعنی نمیتونی چیز جدیدی یاد بگیری؟
من الان ۲۶ سالمه٬ اما بلاجبار توی یه موقعیت قرار گرفتم که باید برای ادامه مسیرم یک سری چیزای تخصصی رو یاد بگیرم
چیزایی هم که یاد میگیریم هیچ پیش زمینه ای ازشون ندارم
اما نسبت به آدمایی که توی رنج سنی پایین تر٬ مثلا بین ۱۸ تا ۲۲ یادگیری قوی تری دارم و نسبت به بقیه موفق تر
در صورتی که قبلا فکر میکردم توان فکری و مغزی من نسبت به آدمای کم سنو سال تر از خودم پایین تره ولی اشتباه میکردم

حس میکنم شما میخاید یه چیز دیگه ای بگید ولی نمیدونید چطور بیانش کنید و همونجوری که خودتون گفتید بیشتر جنبه روانشناسی داره

EhsanCPU
10-01-2016, 23:21
سلام ممکنه شرایط و مشکلات زندگی باعث بوجود آمدن چنین احساسی بشه ...

iranch
10-01-2016, 23:32
نه چیز جدید میتونم یاد بگیرم اما 3 سال هست ، احساس میکنم ، دیگه مغزم پخته نمیشه(منظورم اون کامل شدن با بالا رفتن سن هست)
انگار متوقف شده و قدیم نگاه میکردم به چند ماه قبلا ، میدیدم چقدر احمق بودم و الان چقدر بهتر شدم اما الان 3 سال هست ...هیچ تغیری نکردم..

laxer
11-01-2016, 05:16
چیز طبیعی است.
دنبال یک حرفه جدید و سخت باشید ... مثلا ریاضیات یا برنامه نویسی.
زمانی رشد عصبی خواهید داشت که واقعا مغزتون گامی به جو برداشته باشه .... نشستن ونگاه کردن چیز جدید برای مغز به بار نمیاره.