مشاهده نسخه کامل
: عدم لود کردن سایت
mohammadmother
10-01-2016, 01:41
سلام من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و لپ تاپم ASUS K45هست ولی مشکلم اینم است که نمی تونم وارد سایت شوم.
وقتی از گوشیم استفاده می کنم مشکلی نیست اینو گفتم که بدونید مشکل از اینترنت نیست . همچینین با یک لپ تاپ sony استفاده میکنم هم هیچ مشکلی نیست . ولی وقتی که از لپ تاپ خودم استفاده میکنم نمی تونم برم سایت. این روهم بگم که درایور بلوتوث و lan نصب هست و وقتی که وارد قسمت Network and Sharing میشم هم علامت اینترنت فعال هست و میگه که اینترنت وصل هست . مرورگر خودم رو تغییر دادم یکمی تغییر کرد ولی اکثر مواقع مشکل داره .
بنظرتون مشکل چیه ؟
مرسی
محمد7966
10-01-2016, 07:08
سلام من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و لپ تاپم ASUS K45هست ولی مشکلم اینم است که نمی تونم وارد سایت شوم.
وقتی از گوشیم استفاده می کنم مشکلی نیست اینو گفتم که بدونید مشکل از اینترنت نیست . همچینین با یک لپ تاپ sony استفاده میکنم هم هیچ مشکلی نیست . ولی وقتی که از لپ تاپ خودم استفاده میکنم نمی تونم برم سایت. این روهم بگم که درایور بلوتوث و lan نصب هست و وقتی که وارد قسمت Network and Sharing میشم هم علامت اینترنت فعال هست و میگه که اینترنت وصل هست . مرورگر خودم رو تغییر دادم یکمی تغییر کرد ولی اکثر مواقع مشکل داره .
بنظرتون مشکل چیه ؟
سلام این مشکل شما رو ما تو خوابگاه داشتیم یعنی برای خودم و بعضی از دوستان همین اتفاقا افتاده مثلا برای خودم لبتابم وصل نمیشد ولی گوشیم وصل میشد
البته بعد میگفتیم به مسئول سایت درستش میکردن
اینا مشکل از آی پی و ایناست حالا نمیدونم چیکار میکردن
شما مودمو ریست فکتوری کنید و بعد دوباره کانفیگش کنید
شاید آدرس mac لبتابونو فیلتر کردند
در ضمن با فیلت ر شکن که احیانا قبلش تو اینترنت که نرفیتید
چون فیلتر ش ک ن آی پی ها رو داغون میکنه
خودم بارها با فیلت ر شک ن( حالا اسمشو نمیدونم یادم رفت فک کنم uبود)دبدم که آی پی لبتابو عوض میکرد و نمیتونستم برم بعدش میرفتم تو اینترنت آپشن ریست میکردم درست میشد
mohammadmother
10-01-2016, 10:44
این مشکل IPرو هم چک کردم. وقتی فی لتر ش کن رو اجرا میکنم توی سایت میرم وقتی هم که قطع میکنم نمیره . من رفتم توی تنظیمات اینترنت اکسپلورر و تنظیمات IPرو درست کردم یه بار درست شد ولی اکثر مواقع کار نمیکنه این روش
محمد7966
10-01-2016, 11:47
این مشکل IPرو هم چک کردم. وقتی فی لتر ش کن رو اجرا میکنم توی سایت میرم وقتی هم که قطع میکنم نمیره . من رفتم توی تنظیمات اینترنت اکسپلورر و تنظیمات IPرو درست کردم یه بار درست شد ولی اکثر مواقع کار نمیکنه این روش
یه بار هم مودمو ریست فکتوری کنید ببینید این بار چی میشه
mohammadmother
10-01-2016, 17:00
یه بار هم مودمو ریست فکتوری کنید ببینید این بار چی میشه
چطوری باید ریست کرد و چجور باید تنطیمش رو برگردوند. فکر نمیکنید مشکل از لپ تاپ باشه جون با یه لپ تاپ دیگه امتهان میکنم هیچ مشکلی نیست.
محمد7966
10-01-2016, 17:05
چطوری باید ریست کرد و چجور باید تنطیمش رو برگردوند. فکر نمیکنید مشکل از لپ تاپ باشه جون با یه لپ تاپ دیگه امتهان میکنم هیچ مشکلی نیست.
نگاه کنید این عجیبه که شما میگید من با فیلتر شکن میرم ولی بدون فیلتر شکن به اینترنت وصل نمیشه
فیلت رش کن فقط آی پی رو تغییر میده
اینجا مشکل از تنظیمات
خب شما همین لبتابو جای دیگه هم ببرید تست کنید ببینید اونجا هم وصل میشه یا نه؟
mohammadmother
11-01-2016, 10:36
نگاه کنید این عجیبه که شما میگید من با فیلتر شکن میرم ولی بدون فیلتر شکن به اینترنت وصل نمیشه
فیلت رش کن فقط آی پی رو تغییر میده
اینجا مشکل از تنظیمات
خب شما همین لبتابو جای دیگه هم ببرید تست کنید ببینید اونجا هم وصل میشه یا نه؟
جای دیگه بردم وصل شد. نمی دونم چرا با اینترنت مخابرات مشکل داره!
محمد7966
11-01-2016, 10:56
جای دیگه بردم وصل شد. نمی دونم چرا با اینترنت مخابرات مشکل داره!
پس زنگ بزنید به پشتیبانی بهشون بگید مشکل دارم
شاید با تعویض پورت درست بشه
مشکا از ip
بهشون هم بگید که با فیلتر ش کن هم به اینترنت وصل میشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.