ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری-کمک-فوری

bking
09-01-2016, 18:20
سلام دوستان
من رم لپ تاپم 4 بود ماله خود شرکت سامسونگ
یه رم 4 گیگ کینگشتون با همون بایوس 1600 و DDR3 که مشخصاتش مثه رم اصلی خود لپ تاپه
الان من بازی سنگین مثه COD 10 که نصب کردم و بازی مینم وسط بازی بعد حدود 1 ساعت لپ تاپ یهو خاموش میشه !!
مشکل به نظرتون از کجاست ؟
ممنون:n16:

bking
10-01-2016, 17:26
کسی نمیدونه ینی !!!!

1376MAXIMUM
10-01-2016, 21:37
احتمالا دمای قطعاتتون میره بالا و سیستم حفاظت لپ تاپ خود به خود خاموش میکنه لپ تاپ رو
برای چک کردنش میتونید یا نرم افزار hw monitor دمای قطعات رو اندازه گیری کنید البته قبل از این که خاموش بشه باید از بازی بیایید بیرون و دما ها رو چک کنید یه اسکرین شات بزارید این حا از hw monitor

bking
11-01-2016, 18:56
احتمالا دمای قطعاتتون میره بالا و سیستم حفاظت لپ تاپ خود به خود خاموش میکنه لپ تاپ رو
برای چک کردنش میتونید یا نرم افزار hw monitor دمای قطعات رو اندازه گیری کنید البته قبل از این که خاموش بشه باید از بازی بیایید بیرون و دما ها رو چک کنید یه اسکرین شات بزارید این حا از hw monitor
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1376MAXIMUM
12-01-2016, 00:07
تا 94 رفته دما سی پی یو دما بالاست فکر کنم 100 یا 110 خاموش میشه
مطمین باشید که فن ها کار میکنه و جلوی شبکه های گردش هواش بسته نشه و رو تخت و فرش و جا هایی مثل این که میتونه جلو شبکه ها رو بگیره نزاریدش بهترین جا روی میز شیشه ای و صطوحی مثل اونه
اگر بلدید و میتونید باز کنید لپتاپ رو تمییز کنید قطعاتش رو خاک گیری و ... منظورم هست
اگر جواب نداد کول پد بگیرید ولی این کول پد های 20-30 تومانی فایده ندارن یه جنس خوب و درست درمون بگیرید