PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در اعمال محدودیت پهنای باند در مودم زایکسل DEL1201-T10A

ashkan323
07-01-2016, 23:47
سلام
دوستان و اساتید من مودم زایکسل دارم که حدود 5 یا 6 دستگاه از طریق وایرلس بهش وصل میشن. میخواستم ببنم راهی هست که بشه توسط نرم افزار خاصی یا تنظیمات خود مودم (بدون خرید دستگاههای جانبی) بر هر کدوم از این دستگاهها سرعت و پهنای باند محدودی اعمال کرد که مثلا دستگاه الف وقتی در روز 100 مگابایت مصرف کرد نتش خود به خود قطع بشه یا سرعت دانلودش محدود به سرعت خاصی باشه؟ ممنون میشم کمک کنید. البته به اون دستگاهها دسترسی ندارم فقط نهایت مک ادرسشون یا نام دستگاه رو بدونم

محمد7966
08-01-2016, 00:34
سلام
دوستان و اساتید من مودم زایکسل دارم که حدود 5 یا 6 دستگاه از طریق وایرلس بهش وصل میشن. میخواستم ببنم راهی هست که بشه توسط نرم افزار خاصی یا تنظیمات خود مودم (بدون خرید دستگاههای جانبی) بر هر کدوم از این دستگاهها سرعت و پهنای باند محدودی اعمال کرد که مثلا دستگاه الف وقتی در روز 100 مگابایت مصرف کرد نتش خود به خود قطع بشه یا سرعت دانلودش محدود به سرعت خاصی باشه؟ ممنون میشم کمک کنید. البته به اون دستگاهها دسترسی ندارم فقط نهایت مک ادرسشون یا نام دستگاه رو بدونم

حذف شود با سپاس

محمد7966
08-01-2016, 09:02
سلام

سلام دوست من
بالاخره پیدا کردم
این صفحه رو بخونید
قسمت آخرش یعنی جایی که qos را توضیح داده گفته که باید چیکار کنید
البته این قابلیت رو مودم داشنه باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ashkan323
08-01-2016, 14:19
ممنون دوست عزیز اما این پاسخ پرسش من نبود. با استفاده از این بخش تنها میشه اولویت سرعت بیشتر و کمتر داشت و نمیشه سرعت رو محدود کرد یا حجم دانلودی محاز در روز برای هر دستگاهو تعیین کرد. دوستان دیگر اگر راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

محمد7966
08-01-2016, 14:28
ممنون دوست عزیز اما این پاسخ پرسش من نبود. با استفاده از این بخش تنها میشه اولویت سرعت بیشتر و کمتر داشت و نمیشه سرعت رو محدود کرد یا حجم دانلودی محاز در روز برای هر دستگاهو تعیین کرد. دوستان دیگر اگر راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

این جمله رو ببینید چی گفته میشه حجم رو کنترل کرد ولی بستگی به مودم شما داره

خی از مودم حتی شما میتوانید با تعیین Up Floor یا Down Floor بالاترین و پایین ترین سقف دانلود و آپلود هر دستگاه را نیز مشخص کنید.

ashkan323
09-01-2016, 01:12
من مدل مودمم رو نوشتم که دوستان متخصص ببینن ایا امکان انجام درخواست من با توجه به مودمی که دارم هست یا خیر. حالا نمیدونم این امکانی که شما لطف کردید و نوشتید در این مدل موده وجو داره یا نه اگر هست لطف کنید مسیرو بگید چون در تنطیمات مودم این امکانات رو پیدا نکردم

محمد7966
09-01-2016, 01:55
من مدل مودمم رو نوشتم که دوستان متخصص ببینن ایا امکان انجام درخواست من با توجه به مودمی که دارم هست یا خیر. حالا نمیدونم این امکانی که شما لطف کردید و نوشتید در این مدل موده وجو داره یا نه اگر هست لطف کنید مسیرو بگید چون در تنطیمات مودم این امکانات رو پیدا نکردم

متاسفانه من مودم دی لینک 2740 است و qos داره ولی این گزینه های up floor و down floor رو نداره
اون دوستی که تو سایت هم این نوشته ها رو نوشته گفته بعضی از مودم ها قابلیت اینو دارند

در هر صورت اگر مودموتون گرون قیمت باشه اجتمالا زیاد داره ولی اگر ارزون باشه بعید میدونم داشته باشه
مثلا مودم های سیسکو که گرون قیمتند این آپشنو ظاهرا دارند
ولی برای اینکه ببینید qos داره یا نه بگردید
همه سوراخ و سنبه های مودمو بگردید
میتونید سرعت رو برای بعضی محدود کنید اینم به نظرم بد نیست البته گفتم اگر مودمتون qos داره

ashkan323
09-01-2016, 02:57
متاسفانه من مودم دی لینک 2740 است و qos داره ولی این گزینه های up floor و down floor رو نداره
اون دوستی که تو سایت هم این نوشته ها رو نوشته گفته بعضی از مودم ها قابلیت اینو دارند

در هر صورت اگر مودموتون گرون قیمت باشه اجتمالا زیاد داره ولی اگر ارزون باشه بعید میدونم داشته باشه
مثلا مودم های سیسکو که گرون قیمتند این آپشنو ظاهرا دارند
ولی برای اینکه ببینید qos داره یا نه بگردید
همه سوراخ و سنبه های مودمو بگردید
میتونید سرعت رو برای بعضی محدود کنید اینم به نظرم بد نیست البته گفتم اگر مودمتون qos داره

این امکان qos رو داره مودمم اما محدودیتش درد چندانی دوا نمیکنه مدنظرم اختصاص یک حجم خاص به ی کاربره که در صورت رسیدن به اون حجم دسترسیش قطع بشه

محمد7966
09-01-2016, 03:06
این امکان qos رو داره مودمم اما محدودیتش درد چندانی دوا نمیکنه مدنظرم اختصاص یک حجم خاص به ی کاربره که در صورت رسیدن به اون حجم دسترسیش قطع بشه

خب مودم شما گزینه های up floor و down floor داره یا نه؟اگر همینا رو داره خب محدودیت ترافیک بدید بهش فکر کنم من منظورمو خوب نمی رسونم این دوتایی که نوشته برای محدودیت ترافیک ولی اگر این دوتا رو نداشته باشه فقط میتونید محدودیت سرعت و دسترسی بدید

ashkan323
10-01-2016, 02:29
نه فقط گزینه qos رو داره. اگر جایی رو برای آموزش تنظیم این قسمت معرفی کنید ممنون میشم. ضمنا شنیدم با نرم افزار میشه پهنای باند رو مدیریت کرد اگر نرم افزارش رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

محمد7966
10-01-2016, 06:55
نه فقط گزینه qos رو داره. اگر جایی رو برای آموزش تنظیم این قسمت معرفی کنید ممنون میشم. ضمنا شنیدم با نرم افزار میشه پهنای باند رو مدیریت کرد اگر نرم افزارش رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

متاسفانه خودم هم اصلا دنبال این آموزش نرفتم فقط شما که تایپیک زدید رفتم سرچ کردم آموزشش تو همون صفحه اول که به شما معرفی کردم هست در گوگل هم سرچ گنید هم خیلی کم پیدا میشه
توصیه میکنم اگر آشنایی با شبکه ندارید دنبال این کار نرید چون ممکنه به مودم آسیب برسه البته اینو بگم که مودم های سیسکو این قابلیتو دارند که حجم رو برای افراد محدود کنید که قیمت بالایی دارند ظاهرا 300هزار تومن به بالا
نرم افزار هم دیدم یه جا ولی پولیه صفحه اون نرم افزار و براتون پایین میذارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
12-02-2016, 03:16

راستی یه نرم افزار دیدم تو سایت پی سی برای همین اعمال محدودیت

ظاهرا کار باش شاید خیلی راحت نباشه

منم هنوز باش کار نکردم

دانلود Antamedia HotSpot Software 3.6.0.1- نرم افزار مدیریت کاربران شبکه wifi بسیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])