مشاهده نسخه کامل
: سوختگی پوست به خاطر استفاده از پودر مو بر
saeed sx
06-01-2016, 20:04
سلام 1 هفته پیش در حمام از پودر مو بر استفاده کردم.از شانس بد من پشتم خارش گرفت و منم زمانی که محلول روی پوستم بود حدود 1 دقیقه خاروندم پام رو. الان 1 هفته به قدری پام میسوره که به سختی مینشینم .فکر میکنم به خاطر خارش پوستم خورده شده توسط محلول مو بر.
کرم بتامتازون زدم خوب نشد. خدایا کمکم کن.حتی وقتی آب به پام میخوره اون قسمت پوستم میسوزه .الان 1 هفته گذشته و بهتره نشده.هر دفعه میخوام بشینم و یا موقع شست شو اون قسمت میسوزه.حتی نمیشه لمسش کرد.خیلی میسوزه.
خدایا کمکم کن
albertxx
06-01-2016, 21:59
سلام 1 هفته پیش در حمام از پودر مو بر استفاده کردم.از شانس بد من پشتم خارش گرفت و منم زمانی که محلول روی پوستم بود حدود 1 دقیقه خاروندم پام رو. الان 1 هفته به قدری پام میسوره که به سختی مینشینم .فکر میکنم به خاطر خارش پوستم خورده شده توسط محلول مو بر.
کرم بتامتازون زدم خوب نشد. خدایا کمکم کن.حتی وقتی آب به پام میخوره اون قسمت پوستم میسوزه .الان 1 هفته گذشته و بهتره نشده.هر دفعه میخوام بشینم و یا موقع شست شو اون قسمت میسوزه.حتی نمیشه لمسش کرد.خیلی میسوزه.
خدایا کمکم کن
عزیز شما مشکل داری که اینقدر جدیه برو دکتر
اینجا تاپیک زدن کسی واسه شما نمیتونه دارو تجویز کنه
شاید هم کسی چیزی گفت و مشکل بدتر شد -- بر فرض حساسیت باشه
دیگه از روی جعبه شامپو بگیرید تا هرچیزی که فکرش رو بکنید نوشته شده در صورت مشکل و یا حساسیت به پزشک مراجعه کنید !!
شاید مشکل شما جدی باشه و شاید حساسیت داشته باشید و .............. شما که نمیدونید چیه
سریعتر دکتر برید (( 1 هفته هست مشکل دارید تا الان کاری نکردید ؟؟؟ ))
جسارتا ناراحت نشید
شما جزو اون دسته از افراد هستید وقتی مریض میشن یا فکر میکنن مریضی خودش خوب میشه
یا فکر میکنن هیچی نیست و با 4 تا قرص و .... مشکل حل میشه (( ایرانیا استادن تو این زمینه !!! ))
ولی یهو میای میبینی نصف شهر مرض رو گرفتن (( تو داستان آنفلونزا و ...... ))
یه دکتر رفتن شاید یه مشکل ساده رو تو 3 تا 4 روز حل کنه به جای اینکه بزاریم یه مرض ریشه پیدا کنه !!!
حالا نمیخوام بگم هر 6 ماه یه بار برید چک آپ و .....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.