مشاهده نسخه کامل
: ایا میشه برای خط های روی سپر از پولیش استفاده کرد؟
سلام دوستان من زیر سپر ماشینم (دنا) کشیده شد به دیوار پارکینگ و یک سری خط سطحی روی پایین سپر کنار پروژکتور افتاده که از فاصله بیشتر از 1 متر اصلا دیده نمیشه ولی از نزدیک دیده میشه و دست که روش میکشم خط ها کمی زبر هستند.ایا میشه برای رفع این خط ها از پولیش استفاده کنم؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-01-2016, 22:30
سلام
اگر خراش خیلی عمیق نباشه با پولیش خش گیر برطرف میشه (scratch remover)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپهای آموزشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باز نمیشه , در یوتیـوب بنویسید
how to remove scratch fiberglass bumper
aminkhan2014
14-01-2016, 09:01
من که نتونستم برای سپر ال90 با پولیش پاک کنم،پولیش جلاسنج زدم اتفاقا بدتر شد،بعد رفتم سنباده زدم بهتر شد،ولی سنباده شماره پایین800 گرفتم که یکم رد خش روش میمونه،بنظرم با سنباده 2000 و 1500 راححت بشه زبریش را گرفت
من روی سپرم جای خراش مونده و بعضی جاهاش یکم سوراخ شده،اونو نمیدونم چی کار کنم؟پلاستیک آب کنم(حالا نمیدونم پلاستیک همرنگش کجا گیر بیارم،پلاستیک سیاه صندوق میوه خوبه؟)بعد میشه با سنباده یکنواختش کرد؟
navid_fo
14-01-2016, 09:08
سلام
من پراید دایمو با یک اسپری پشه کش + آتیش گرفتم شد مثل اولش :n09:
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-01-2016, 14:34
من که نتونستم برای سپر ال90 با پولیش پاک کنم،پولیش جلاسنج زدم اتفاقا بدتر شد،بعد رفتم سنباده زدم بهتر شد،ولی سنباده شماره پایین800 گرفتم که یکم رد خش روش میمونه،بنظرم با سنباده 2000 و 1500 راححت بشه زبریش را گرفتمن روی سپرم جای خراش مونده و بعضی جاهاش یکم سوراخ شده،اونو نمیدونم چی کار کنم؟پلاستیک آب کنم(حالا نمیدونم پلاستیک همرنگش کجا گیر بیارم،پلاستیک سیاه صندوق میوه خوبه؟)بعد میشه با سنباده یکنواختش کرد؟سلام
برای خشهای بسیار نازک که فقط زیر نور دیده میشه باید از پولش خش گیر استفاده کرد
بعدش باید پولش براق کننده بخوره
خشهایی که نیاز به سمباده داره باید فقط سمباده ی 2000 بخوره .
برای سمباده زدن حتماً باید با اسفنج دائماً آب ریخته بشه روی سمباده و خشها وگرنه پودرهای سابیده شده میچسبه به سمباده و بعد از مدت کوتاهی دیگه خوب عمل نمیکنه
=====================================
اگر سپر خیلی نرم و انعطاف پذیر نباشه و سوراخها هم کوچک باشه میتونین سوراخ رو خوب تمیز کنین و با چسب دوقلو پرش کنین و با سمباده ی نرم صافش کنین و بعدش رنگ بشه
پولیش بزن امتحان کن
اگه ناخن اروم به خط بکشی رو خط و ناخن داخل بره کاریش نمیشه کرد و خطه ، ولی خش راحت میره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.