PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مصرف بالای وای فای

ebrahimjan
04-01-2016, 18:27
با سلام
دوستان چند روزی هست که شارژ وای فای من به شدت مصرف میشه تقریباساعتی 500 مگ مصرف داره اصلا دانلود آپلودی هم ندارم و این رو مطمئن هستم که کسیاز فای فای من استفاده نمی کنه ولی حدس میزنم برنامه ای روی سیستم هست که شارژ رومصرف میکنه حتی آپدیت خودکار ویندوز رو هم خاموش کردم ولی تاثیری نداشت کسانی کهتجربه دارند اگه امکانش هست من رو راهنمایی کنند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

green-mind
04-01-2016, 23:09
سیستمون و از لجاظ ویروسی بودن چک کنید ...

محمد7966
04-01-2016, 23:24
با سلام
دوستان چند روزی هست که شارژ وای فای من به شدت مصرف میشه تقریباساعتی 500 مگ مصرف داره اصلا دانلود آپلودی هم ندارم و این رو مطمئن هستم که کسیاز فای فای من استفاده نمی کنه ولی حدس میزنم برنامه ای روی سیستم هست که شارژ رومصرف میکنه حتی آپدیت خودکار ویندوز رو هم خاموش کردم ولی تاثیری نداشت کسانی کهتجربه دارند اگه امکانش هست من رو راهنمایی کنند

سلام از نرم افزار NET WORX استفاده کنید تا به شما نشون بده چه نرم افزاری داره از حجم شما مصرف میکنه

SoftPerfect Download Centre ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir deja vu
04-01-2016, 23:53
با چه دستگاه های دیگه ای از غیر از کامپیوتر از نت استفاده میکنی؟ گوشی ؟ تبلت؟ آیفون؟

tarfand08
05-01-2016, 13:54
با همین برنامه bw meter میتونی برنامه ی مورد نظر رو پیدا کنی از سربرگ details از لیست internet رو انتخاب کن و در پایینش اون تیک رو بزن و بعدشم start توی اون لحظه برنامه هایی که دارن از اینترنت تو اون لحظه استفاده میکنند رو نشون میده، ممکنه به جای اسم برنامهpid برنامه رو نشون بده که از task manager باید اسم برنامه رو پیدا کنی

Sent from my SM-A800F using Tapatalk

ebrahimjan
05-01-2016, 15:48
با گوشی هم وصل میشم آنتی ویروس کسپر به روز هم روی سیستمم نصب هست

ebrahimjan
05-01-2016, 16:07
سلام از نرم افزار NET WORX استفاده کنید تا به شما نشون بده چه نرم افزاری داره از حجم شما مصرف میکنه

SoftPerfect Download Centre ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از کدوم قسمت برنامه میشه فهمید که چه برنامه هایی دارند در حال مصرف هستند

paveej
05-01-2016, 16:09
سلام
از كجا متوجه شدي مصرف بالاست؟توي تصويري كه گذاشتي كه مقدار مصرف رو 17 مگ و 8 مگ در ساعت نشون ميده.

محمد7966
05-01-2016, 19:04
سلام
از كجا متوجه شدي مصرف بالاست؟توي تصويري كه گذاشتي كه مقدار مصرف رو 17 مگ و 8 مگ در ساعت نشون ميده.

اول زبان برنانمه رو انگلیسی کنید بعد خودش یه قسمتی داره به اسم application
بعدش ممکنه به شما پیام بده و بگه اگر بخای ببینی چه نرم افزارهایی دارن استفاده میکنن برو تو setting و تیک فلان قسمتو بزن
اینکارو انجا بدید ببینید چی میشه

ebrahimjan
05-01-2016, 19:05
من اینترنت مخابرات رو دارم زمانی که مقدار شارژ رو دیدم 950 مگ بود ولی دو ساعت بعد شارژم تموم شد اصلا دانلودی هم نداشتم الان هر روز داره یک گیگ از شارژ من رو مصرف میکنه در صورتی که اصلا استفاده نمی کنم واقعا نمی دنم مشکل از چیه؟ به 2020 هم تماس گرفتم میگه از مودم خودت استفاده شده

محمد7966
05-01-2016, 19:36
من اینترنت مخابرات رو دارم زمانی که مقدار شارژ رو دیدم 950 مگ بود ولی دو ساعت بعد شارژم تموم شد اصلا دانلودی هم نداشتم الان هر روز داره یک گیگ از شارژ من رو مصرف میکنه در صورتی که اصلا استفاده نمی کنم واقعا نمی دنم مشکل از چیه؟ به 2020 هم تماس گرفتم میگه از مودم خودت استفاده شده

یه راهی پیشنهاد میدم مودمو ریست فکتوری کنید و دوباره رمز وای فایو عوض کنید

tarfand08
05-01-2016, 20:34
با همین برنامه bw meter میتونی برنامه ی مورد نظر رو پیدا کنی از سربرگ details از لیست internet رو انتخاب کن و در پایینش اون تیک رو بزن و بعدشم start توی اون لحظه برنامه هایی که دارن از اینترنت تو اون لحظه استفاده میکنند رو نشون میده، ممکنه به جای اسم برنامهpid برنامه رو نشون بده که از task manager باید اسم برنامه رو پیدا کنی

کاری که گفتم رو انجام دادی یا نه؟!

ebrahimjan
05-01-2016, 20:52
کاری که گفتم رو انجام دادی یا نه؟!

راستش رو بخوای انجام دادم خیلی لوگ میده گیج کننده است

اما با نرم افزار NetWorx یه گزارش گرفتم تقریبا سیستمم رو حدود 3 الی 4 ساعت به نت وصل کردم و هیچ گونه دانلودی انجام ندادم فقط چندبار صفحات اکسپلورر رو باز کردم ولی طبق این عکس خیلی مصرف داشته آیا به نظر دوستان طبیعی هست

محمد7966
05-01-2016, 21:00
راستش رو بخوای انجام دادم خیلی لوگ میده گیج کننده است

اما با نرم افزار NetWorx یه گزارش گرفتم تقریبا سیستمم رو حدود 3 الی 4 ساعت به نت وصل کردم و هیچ گونه دانلودی انجام ندادم فقط چندبار صفحات اکسپلورر رو باز کردم ولی طبق این عکس خیلی مصرف داشته آیا به نظر دوستان طبیعی هست

نرم افزار اینترنت اکسپلورر احتمالا تروجان داره
ویروس کشی کنید یا برنامه ضد تروجان نصب کنید و ریمو کنید تروجانتونو

ebrahimjan
05-01-2016, 21:36
نرم افزار اینترنت اکسپلورر احتمالا تروجان داره
ویروس کشی کنید یا برنامه ضد تروجان نصب کنید و ریمو کنید تروجانتونو

کسپر اورجینال دارم اسکن هم کردم چیزی رو نشون نمیده

محمد7966
05-01-2016, 21:40
کسپر اورجینال دارم اسکن هم کردم چیزی رو نشون نمیده

نگاه کنید یکی از عکس آدرس آی پی رو نوشته شما اون آی پی رو که از طریق اینترنت اکسپلور به اینرنت وصل میشه رو تو سایت زیر کپی کنید ببینید به چه کجا وصل میشه ولی متاسفانه نمیدونم این آی پی ها رو میشه با نرم افزاری فهمید مربوط به چه سایتی است یا نه

DB-IP - IP Geolocation and Network Intelligence ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
05-01-2016, 21:42
من زدم یکیشونو
یکی به یاهو وصل شده بود البته نه خود یاهو زیر مجموعه ای یاهو

tarfand08
05-01-2016, 21:43
اینترنت اکسپلورر اصلا به درد نمیخوره، اگه بلدی پاکش کن اگه نه از خود همین نرم افزار بلاکش کن که دیگه از اینترنت استفاده نکنه، به جای اون جستجوگر firefox یا chrome رو دانلود و استفاده کنید،

tarfand08
05-01-2016, 21:47
اینکه میگی سرعتش بالاس نشون میده به طور مدام داره از نت دانلود میکنه، از ie استفاده نکن ببین مشکلت حل میشه اگه نشد دوباره از همین صفحه اسکرینشات بگیر ببینیم چیا باقی مونده.

mehr1362
05-01-2016, 22:02
سلام
نرم افزاری که میگم را دانلود کنید ، با این نرم افزار مصرف تمامی برنامه ها و آیپی ها زیر نظر شما خواهد بود .
برنامه ای که احتمالا اینترنت شما را مصرف میکنه راحت بلاک کنید .
NetLimiter
این مشکل برای من هم پیش اومده ، اکثرا ویروس ها و تروجان ها به صورت پنهانی مصرف میکنند .
البته بعضی از برنامه هایی که نصب میکنیم مقداری از ترافیک ما را مصرف میکنند ( روزانه و یا هر چند وقت یکبار )

paveej
05-01-2016, 23:55
معمولن توي تنظيمات مودم يه قسمت هست كه وسايل كه به وايفاي متصل هستن رو با mac آدرسشون نشون ميده.از اونجا ميتونيد mac وسايل خودتون رو ببينيد البته هر وقت به وايفاي متصل باشن.ميتونيد mac وسايلتون رو يه جا يادداشت كنيد.حالا اگه وسيله ناشناس به وايفاي شما متصل بشه از روي mac معلوم ميشه .
بعد يه جا توي تنظيمات مودم هست به اسم mac filtering يا يه چيزي شبيه اين كه ميشه اون وسيله رو با دادن mac آدرسش بلوك كرد كه كه ديگه نتونه به مودم متصل بشه.

paveej
06-01-2016, 01:37
الان كه تنظيمات مودم خودم رو نگاه كردم ظاهرن mac filtering اونجور كه گفتم نيست.يعني برعكس هست.mac adress دستگاههايي كه ميتونن متصل بشن رو ميگيره و بقيه رو بلوك ميكنه.ممكنه مودم شما هم همينجور باشه.