مشاهده نسخه کامل
: پاک شدن به یکباره ی درایو پر محتوا و بالا نیومدن my computer
سلام
اقا من یبار ویندوز 10 نصب کرده بودم این مشکل براش پیش اومد مجبور شدم چند روز ریکاوری کنم تا دوباره اطلاعات درایوم برگرده
الان باز این بلا سرم اومده الان ویندوزم 7 هستش
مشکل چیه؟چطوری حل میشه؟
راهنمایی کنین خواهشا...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با روشی که در تایپک زیر گفته شده می توانید ابتدا بازگرداندن پارتیشن را امتحان کنید و در صورتی که نتیجه نگرفتید فایل ها را بازیابی کنید . بازیابی پارتیشن ها سریعتر از بازیابی فایل ها است.
آموزش بازيابي پارتيشنهاي RAW و Unallocated شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار Active UNDELETE هم در زمینه بازیابی پارتیشن ها کارایی خوبی دارد. (منوی Wizard و Restore Deleted partitions)
(همان طور که می دانید شرط بازیابی موفقیت آمیز پارتیشنها یا فایل ها این است که هیج گونه فایل جدیدی در فضای پارتیشن حذف شده کپی نشود)
این اتفاق هنگام تغییر در پارتیشن ها رخ می دهد ؟
پارتیشنی که حذف شده است ؛ قبلا هم Logical بوده است ؟
دلیل ایجاد این مشکل را نمی دانم ولی پس از بازیابی پارتیشن حذف شده ؛ با استفاده از نرم افزارهای پارتیشن بندی هارد مانند Acronis Disk Director یا Mini tool patition wizard این درایو را به حالت Primary تبدیل کنید .
با توجه به این که تعداد پارتیشن ها کمتر از 4 عدد است ؛ نیازی به وجود پارتیشن Logical نیست و همه پارتیشن ها می توانند به صورت Primary باشند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.