مشاهده نسخه کامل
: خرید هارد اکسترنال هارد 2 ترا و نوع گارانتی
personal
03-01-2016, 19:29
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم ببینم بغیر از تفاوت در امکانات جانبی مثل رمز گذاری تفاوت خاصی بین نوع western element و western my passport در نوع هارد یا کارایی وجود داره ؟ و سوال دیگه اینکه بین گارانتی سازگار و گارانتی الماس تفاوت خاصی وجود داره ؟ چون دو سه جا گارانتی الماس داشتن . با تشکر:n01:
amir_t6262
03-01-2016, 20:47
از نظر هارد استفاده شده تفاوتی با هم ندارند. تفاوتشان در ظاهر، رنگ های متنوع my passport و نرم افزارهایی است که روی my passport هست.
در مورد گارانتی هم یک بار هارد MY element با گارانتی سازگار خریده بودم که از اول خراب بود. بردم گارانتی و با کمی چانه زدن، عوضش کردند و یک هارد جدید بهم دادند.
قبلا میگفتند که تا 48 ساعت بعد از خرید هارد، اگر خراب بود، سازگار هارد را تعویض می کند. الان نمیدانم همچنان روی این حرفشان هستند یا نه.
elyartab
03-01-2016, 21:03
سری elements رمزنگاری فابریک وسترن روشون نصب نیست ولی سری My passport داره.
فریب حرف های فروشنده های رو نخورید. اونا میگن که پسورد پسورده فرقی نداره ، مثلا با نصب یه برنامه روی بقیه هاردها هم میشه رمز گذاشت ولی سیستم رمزنگاری وسترن یه چیز دیگست که به نظرم دور زدنش کار هر کسی نیست
از لینک زیر میتونین مقایسه بین مدل ها رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
personal
04-01-2016, 00:58
سری elements رمزنگاری فابریک وسترن روشون نصب نیست ولی سری My passport داره.
فریب حرف های فروشنده های رو نخورید. اونا میگن که پسورد پسورده فرقی نداره ، مثلا با نصب یه برنامه روی بقیه هاردها هم میشه رمز گذاشت ولی سیستم رمزنگاری وسترن یه چیز دیگست که به نظرم دور زدنش کار هر کسی نیست
از لینک زیر میتونین مقایسه بین مدل ها رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مساله گارانتی ها چی ؟ تفاوت خاصی بینشون هست ؟
elyartab
04-01-2016, 09:04
این مساله گارانتی ها چی ؟ تفاوت خاصی بینشون هست ؟
من برای هاردهای وسترن گارانتی سازگار و آواژنگ رو بیشتر دیدم به همین خاطر فکر میکنم معتبر تر باشند.
شما بیشتر روی شرایط گارانتی دفت کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.