ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلول خاکستری مغز

shahriar15
02-01-2016, 23:28
سلام میخواستم بدونم که غذایی هست یا دارویی هست که بشه خورد بعد توش سلول خاکستری داشته باشه تا مغزم هوشیار تر شه یا اگه کلا همش از بیبن رفت باید چیکار کنم:n36::n36::n37:

محمد7966
02-01-2016, 23:42
سلام میخواستم بدونم که غذایی هست یا دارویی هست که بشه خورد بعد توش سلول خاکستری داشته باشه تا مغزم هوشیار تر شه یا اگه کلا همش از بیبن رفت باید چیکار کنم:n36::n36::n37:

سلام راستش رشته من پزشکی و داروسازی نیست ولی دوستی داشتم دنبال همین چیزا بود درسش بد شده بود و فکر میکرد با خوردن اینجور چیزا مغزش تقویت میشه
به شما پیشنهاد میکنم اصلا دنبال این داروها نرید چون معلوم نیست عوارض جانبیشون چیه شاید شما به عنوان موش آزمایشگاهی برای آینده گان استفاده بشید علم تجربی هنوز بیماری صرع و آلزایمرو نتونسته به طور کامل درمان کنه چه برسه به مشکل شما
اگر هم میخاین مغزتون قوی تر بشه به شما پیشنهاد می کنم ازون کار بکشید میگن مغز هم مانند یه عضله اس که هر چقدر ازش بکشید قوی تر میشه
هر چند در عکسی دیدم از قول دکتر سمیعی نوشته بود برای سلامتی که شده به مغزتون هم استراحت کافی بدید تا در آینده دچار بیماری های مغزی نشید
این تجربیاتی است که من داشتم

shahriar15
03-01-2016, 10:40
ممنون از شما من یک سوال دیگه از شما دارم این که میشه بگین چه ورزش های رو بکنم تا مغزم عملکرد خوبی داشته باشه یا چیکار کنم که درس و مطالب رو سریع به خواطر بسپرم:n27:

محمد7966
03-01-2016, 16:07
ممنون از شما من یک سوال دیگه از شما دارم این که میشه بگین چه ورزش های رو بکنم تا مغزم عملکرد خوبی داشته باشه یا چیکار کنم که درس و مطالب رو سریع به خواطر بسپرم:n27:

نگاه کنید شما هر چقدر هم حافظه خوبی داشته باشید بعد از چند سال مطالب از حافظه تون پاک میشه اینکه تو عرفان میگن علوم عقلی رو رها کن علوم قلبی رو فرا گیر یکی از دلایلشون همینه که شما بعد از مدتی مطالبی رو که تو حافظه سپردید یادتون میره
یه نابغه ای هست به اسم ویلیام جیمز سیدس ایشون فوت کردند و داستانهای عجیب و غریبی دربارش میگن مثلا میگفتن یه چیزاییو درک میکرد که انسانهای عادی دور و اطرافش درک نمیکردند و او به همین انسانها میخدندید ایشون پدرش استاد دانشگاه بود و اگر اشتباه نکنم هم رشتش مرتبط با علوم مغز و اعصاب بوده پدرش عقیده داشت مغز مثل عضله اس همونطور که یه ورزشکار با ورزش کردن عضله هاشو تقویت میکنه مغز هم همینطوره
حالا پدرش چیکار کرده اومده بود از همون بگی یعنی از وقتی که تو گهواره میخوابیده روی گهواره بچه اش حروف یونانی و انگلیسی و..یاد میداده میگن تویه 11 سالگی وارد دانشگاه شده یا شاید تو 11 یالگی داکترا گرفته دقیق نمیدونم اسمشو او گوگل سرچ کنید داستانش موجود

پس شما برای اینکه مغز تقویت بشه هم باید همینکارو کنید باید کارهای فکری کنید ریاضیات حل کنید بازهای فکری کنید
اما درباره حافظه راستش خودم هم از حفظ کردن بدم میاد ولی چند بار از یک صفحه میخوندم تا آخرش حفطم بشه
و میخام بگم بعضی چیزا دست آدم نیست یکیش همین حافظه ارث،ژنتیک و محیط و..روی حفظ کردن اثر میذاره

شاید هم در حال حفظ کردن هم حواس پرتی بگیرید که من حودم این مشکل. داشتم همین حواس پرتی باعث میشد خیلی دیر مطالبو حفظ کنم و در نهایت حفظ میکردم
بذارید هم یه نکته خوبی رو بگم میگن اونایی که خیلی دیر مطالبو حفظ میکنن بیشتر تو حافظشون میمونه تا اونایی که راحت حفظ میکنن
به نظر حرف درستیه خودم دیر حفظم میشد در وااقع مجبور بودم کلی از یه صفحه بخونم تا تو حافظم بره ولی ازون ور خیلی بیشتر تو حافظم میمونه

و اگر میخاین خوب بره تو حافظه و از حافظه پاک نشه مجبورید بعد از گذشت یه روز یا یه هفته برگردید همون مطالب قبلو دوباره روخوانی کنید چون یادتون میره

hamid3369
03-01-2016, 17:54
دوست گرامی استفاده از دارو نه تنها نمیتونه کمکی بکنه بلکه میتونه اسیب زا باشه پیشنهاد من اینه که مصرف چای و ترشی جات ماست دوغ کارخانه ای و مهمتر پنیر کمتر مصرف کنین این این مواد رو مصرف نکنید تاثیرش رو به مرور زمان احساس میکنید ... یادگیری و یه یاد سپردن فقط با تمرین و پیش مطالعه درست میشه

teraktor2003
03-01-2016, 18:59
مثل قصه های مجید میگو بخور:n02:
امگا 3 بخور...
ضمن اینکه اینا سلول خاکستری اسمشونه ولی در اصل رنگشون بنفشه...