ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالارفتن Physical memory

hamedhakanfans
02-01-2016, 08:55
سلام دوستان وقت بخیر .
یه مشکلی چند وقته تو کامپیوترم به وجود اومده خواستم کمک بگیرم از شما . مشکل اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم 20 دقیقه تا نیم ساعت اول به شدت کند و اذیت کننده هست در حالی که هیچ نرم افزاری هم باز نیست و من هنوز کاری نکردم . کلا روی سیستمم هم چیز خاصی نصب نیست که بگم بخاطر اوناست . تنها چیزی که به چشمم خورد این بود که توی زمانی که کند هست توی قسمت task manager 'گزینه physical memory به بالاترین حد خودش میرسه و 95 درصد هست . سوال من اینه چطوری بفهمم چی باعث میشه که تا این حد رم سیستم درگیر و اشغال بشه . ممنون میشم کمک کنید

vissoto
02-01-2016, 16:11
سلام دوستان وقت بخیر .
یه مشکلی چند وقته تو کامپیوترم به وجود اومده خواستم کمک بگیرم از شما . مشکل اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم 20 دقیقه تا نیم ساعت اول به شدت کند و اذیت کننده هست در حالی که هیچ نرم افزاری هم باز نیست و من هنوز کاری نکردم . کلا روی سیستمم هم چیز خاصی نصب نیست که بگم بخاطر اوناست . تنها چیزی که به چشمم خورد این بود که توی زمانی که کند هست توی قسمت task manager 'گزینه physical memory به بالاترین حد خودش میرسه و 95 درصد هست . سوال من اینه چطوری بفهمم چی باعث میشه که تا این حد رم سیستم درگیر و اشغال بشه . ممنون میشم کمک کنید

سلام

TaskManager را اجرا کنید و در تب Processes در پایین پنجره گزینه Show Processes from all users را انتخاب کنید .
سپس بر Memory کلیک کنید تا پروسس ها بر اساس رم مصرفی مرتب شوند.
در همان 20 دقیقه اول چک کنید کدام پروسس ها بیشترین میزان از رم را مصرف کرده اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])